CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2689|Reply: 27

Menyesal reject perempuan

[Copy link]
Post time 15-8-2021 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hello guys. Nak tanya. Pernah tak reject a girl and then regret it? If yes, why regret now?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pmpuan yg pernah kena reject mentah2 bulat2 ...sikit pn mamat tk minat kat aku

Tapi akhirnya dia menyesal setelah 5tahun dia cari bapak aku...nk pinang aku
Mana maunyaaaaa aku dh kawin ....
Padan muka dia
Tp masing2 dh bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Of coz la regret
Lesson learned. Berkawan dulu. Tak sesuai baru reject
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Daku perempuan.. dan ada sorg laki dlu reject daku.. actually ex tunang.. hujung2 smpi skrg merengsa kan daku dok hegeh2 gan daku.. rimas ea..
padahal daku dah kawen.. sampai pernah report police la dia asyk bg2 hadiah.. tlg jgn buat peel ea klau dah reject.. mohon muhasabah..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Pengalaman kena rejek acik masa kat ATM machine, taktau pasaipa machine tu rejek kad acik
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau reject siapa tt.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku reject ramai lelaki tapi tak pernah menyesal
Jgn marah tt
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah.. X menyesal pun. Sebab not my taste
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 15-8-2021 12:22 PM
Aku pmpuan yg pernah kena reject mentah2 bulat2 ...sikit pn mamat tk minat kat aku

Tapi akhirnya  ...

ala patutnya kau tak kawin pastu kau reject la dia balik mentah2 hahahaha wakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
LostStar replied at 15-8-2021 12:38 PM
Daku perempuan.. dan ada sorg laki dlu reject daku.. actually ex tunang.. hujung2 smpi skrg merengsa ...

apo susah kau rakam video dia yang terhegeh2 tu pastu kau sebar satu alam maya biar satu dunia kenal muka tak malu dia. Betul la kata ali siddiq comedian kulit hitam kat Usa, lelaki2 memang muka tebal konfiden tinggi. Takde harga diri langsung diaorang ni, ego je tinggi.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Itzy replied at 15-8-2021 01:52 PM
ala patutnya kau tak kawin pastu kau reject la dia balik mentah2 hahahaha wakakaka

Mase tu dia jumpa abah aku.
Memang riuhlaaaaa.
Nk lak adikbdik aku semua tau aku mmg crush gila kat mamat muka mcm hans isaac ni... ..adikbrdik aku nganjing balik kat dia bapak aku
Siap cakap nk buat pe .
Dia dh kawin ..dulu dia nk kau
Kau jual mahal.. Aku kawinkan dgn org lbh elok..peh tk sangka la fmly aku sapot ...tp dia mmg gentle laaa kn terus jumpa bapak aku..siap cakap dia sayangkan aku sdgkn aku pn dh lupakan dia..kira aku menang gakla tu kot kemaafan demdam yg terindah bff aku muka berubah tau time dia dengar mamat tu rejek aku..aku nampak dia sedih..aku rilex je ..lepas kena rijek aku move on.....
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau jangan belum berputik lagi dah kata rejek.
Lelaki memang perasan gitu, 'bijak' pon takleh beza dgn 'minat'. Kadang wanita ni bijak jer bukan makna dia nak kau pun.

Kau bijak ke benak?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 15-8-2021 02:01 PM
Mase tu dia jumpa abah aku.
Memang riuhlaaaaa.
Nk lak adikbdik aku semua tau aku mmg crush gila  ...

Tu la 'belum masa yg sesuai' kata zantan tersebut. Koser dia ingat herlok sangat la dia tuh.

Chukor chuol dapat yang pakej.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 15-8-2021 02:13 PM
Tu la 'belum masa yg sesuai' kata zantan tersebut. Koser dia ingat herlok sangat la dia tuh.

Ch ...

Dari f2 aku crush..kira 1st love la tiap2 tahun pk nk konpes pas spm aku konpes
Hari2 igt dia ... Petang2 sggp baca buku tepi rumah dpn rumah ade parit air..tmpt laluan org nk beriadah..dia kayuh beskal le run..bila dia lalu jer mcm nk gugur jantung
Rindu tu tak...cuma ternanti nanti
Aku tau apak aku bengkek la org rejek ank dia..adikbdik aku pun
Cuma akk aku no 2
Cakap buat apa ko nk dgn budak tk p sekolah tak pandai..ko nk hidup susah ke .
Sbb akk aku ni dh kwin mmg dia pahamla ..eh ngimbau lakkkk time2 type ni
Ternampak nampak tahun 1995 kahkah...
Teringat adik aku ckp
Eh org tu datang
Punya la hati berbunga bunga..
Naif tau aku dulu..
Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 15-8-2021 02:13 PM
Tu la 'belum masa yg sesuai' kata zantan tersebut. Koser dia ingat herlok sangat la dia tuh.

Ch ...

Bkn masa tk sesuai tp dia mmg tknak aku tk pernah pandang aku
Aku jer hegeh2 tp hegeh dlm diam bayangkn 4tahun simpan rasa... Hmmm
Ade je budak kg nk aku..aku tk layan
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Itzy replied at 15-8-2021 01:54 PM
apo susah kau rakam video dia yang terhegeh2 tu pastu kau sebar satu alam maya biar satu dunia ken ...

Kan muke xtaw malu.. ibarat ludah ke langit kne muka balik pon takde hal dorg ni…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-8-2021 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
bioessence replied at 15-8-2021 12:26 PM
Of coz la regret
Lesson learned. Berkawan dulu. Tak sesuai baru reject

Regret sebab terus reject dan tak berkenalan dulu? Skrg discover apa pasal die lepas reject yg buatkan regret?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-8-2021 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Gingerly replied at 15-8-2021 01:20 PM
Kau reject siapa tt.

Reject mamat ni. Dari segi kerja, harta (saving), rupa i lagi ok dari die. Sorry jujur sngt.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-8-2021 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Guys thank you for your replies. Tapi i want to know whyyyy you regret. Is it bcos that person tetiba jadi cantik ke apa ke.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-8-2021 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 15-8-2021 02:06 PM
Kau jangan belum berputik lagi dah kata rejek.
Lelaki memang perasan gitu, 'bijak' pon takleh beza  ...

Tak faham la reply ni. Is it for me?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 05:39 PM GMT+8 , Processed in 0.089609 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list