CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 5587|Reply: 62

Mandi Tak Penting, Biar Badan Bersih Secara Semula Jadi - Jake Gyllenhaal

[Copy link]
Post time 8-8-2021 01:44 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon Hollywood, Jake Gyllenhaal berkata bahawa dia tidak nampak kepentingan untuk mandi dengan kerap, lapor akhbar New York Post kelmarin.




Kredit foto: mymsk.online




Menurut pelakon tersebut, dia biasanya akan mandi selang sehari dan tidak suka mandi selepas bersukan.


“Semakin lama, saya rasa saya semakin tidak rasa keperluan untuk mandi dengan kerap.


“Saya percaya, memiliki kelakuan yang baik, namun dengan nafas yang berbau tidak guna juga jadi saya akan menggosok gigi. Saya percaya tidak mandi juga memberi kebaikan dari segi penjagaan kulit dan badan kita bersih sendiri secara semula jadi,” katanya.


Gyllenhaal merupakan selebriti terbaharu yang mendedahkan sikap tidak suka mandi.




Kredit foto: IG Jake




Selasa lalu, pelakon Kristen Bell dan suaminya Dax Shepherd berkata,  mereka kerap  terlupa untuk memandikan dua anak mereka, Lincoln, 8 dan Delta, 6, dan akan menunggu sehingga badan mereka berbau untuk dimandikan.


“Sebaik sahaja saya terhidu bau busuk, itu merupakan cara biologi untuk tahu bahawa saya perlu memandikan mereka,” katanya.


Sementara itu, pasangan pelakon Ashton Kutcher dan Mila Kunis bulan lalu berkata,  mereka hanya akan memandikan anak mereka, Wyatt, 6 dan Dimitri, 4 apabila ternampak kotoran pada badan mereka.




Sumber: Kosmo!
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Urgh sorry mungkin berlainan budaya tapi pengotornya. They are known to be like this not just the celebs
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
yiihhhhh lepas sukan pun tak nak mandi

patutlah black people ada inside joke pasal white people ni tak suka mandi

Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
X pernah dengar perkataan water heater la kot
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayoo.. at least lepas bersukan mandi lah.. kan dah peluh2 busyuk!! Ewww
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon makcik netizen nasihat kan dia suruh mandi..drpd mengumpat di IG..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 02:48 PM | Show all posts
Lepas bersama tak mandi,berak kencing...euww bucuk
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeww.. busyukk.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dasar kokesen pengotor! Tutup kemasaman dengan perfume, make up, baju branded gucci pucci. Berduyun duyun peminat kerumun.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap badan xgatal2..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelakon pontianak tuh pun malas mandi... Mesri bau masam2 masin...
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 03:20 PM | Show all posts
tapi kan, kawan2 aku mana yg study atau yg kerja 5-6 thn abroad kat us or certain negara europe kesudahan nya mmg jadi begini. awal2 duduk mmg ler diorg mandi mcm di tanah air. pastu jadi sehari skali bila dah selesa menetap di sana 2 hari atau lebih sekali. mungkin cuaca juga memainkan peranan penting juga. balik malaysia kembali mandi 2x sehari
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Jimat bil air ye..bagus sikap berjimat tapi pengotor la pula..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
robinmosby: Urgh sorry mungkin berlainan budaya tapi pengotornya. They are known to be like this not just the celebs


Aku dulu time murung mmg tak suke mandi.. masa mandi tuu rasa sejuk yakmat..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat sini 1hari xmandi busuk hapak la..panas berdentung
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 04:43 PM | Show all posts
udah ler berak kencing main selet je...
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm ashton kutcher
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
I ada kwn yg jenis mandi sehari sekali je time pagi dia jenis susah berpeluh & takut air.

Mujur bila dok sebelah i takde keluar bauan pape setakat ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 06:22 PM | Show all posts
ewwwww
sejak WFH 3x sehari mandi
takde makna sekali mandi ...
bau kepam
tambah lagi musim panas ..
lepas mandi mesti calit deodorant
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia tak tau ke nikmat selepas mandi tu mcm mana.. iols plg suka bila badan berpelum masam.. lepas tu mandi.. rasa segar je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 06:47 AM GMT+8 , Processed in 0.086590 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list