CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1822|Reply: 9

Lady Boss

  [Copy link]
Post time 27-7-2021 10:59 AM | Show all posts |Read mode
Uols sanggup tak keje dgn lady boss?Sape ada pengalaman kerja dgn lady boss share kat sini sikit. Selalu ke dorang ni moody or sama professional takde beza dgn boss lelaki?




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-7-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
I da went thru byk company. Yang sekarang baru merasa kerja bawah lady boss. Tak bossy sgt. More to clumsy. But i still bersyukur la still boleh kawtin lagi untuk certain2 part
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku dah keje under ramai lady bosses and male bosses. So far, kebykn lady bosses aku mmg tegas tp x lokek bg guidance. Ada juga yg lady boss x ok, yg insecure sbb kau lebih byk experience dr dia, tp aku syukur sbb ramai yg ok banding dgn x ok.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols ramai bizpartner lelaki diorg semua tau theyre in it to make money (with me). Diorg tau iols taksuke tanggung biawak. Iols even ajar diorg dont make none of this free.
Dan iols cari sales for both of us. Ada partnership dgn universiti, ada partner sabah swak tak pernah jumpa tapi bertahun buat biz sekali.
Dan diorg kenal iols sebagai perempuan yg boleh inspire lelaki untuk start bisnes. Banyak founder took me as inspiration. Power tak power dek? Ko rasa aku nak bela biawak tak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 12:15 PM | Show all posts
KIM.K replied at 27-7-2021 12:12 PM
Iols ramai bizpartner lelaki diorg semua tau theyre in it to make money (with me). Diorg tau iols ta ...

power power
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 12:17 PM | Show all posts
i think sekarang dah tak banyak beza. lady boss or male boss kalau kau pandai buat keja takde boss nak marah
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-7-2021 12:30 PM | Show all posts
penah je... kwn sejawat aku anggap boss ni lady boss.. tp aku rasa ok je.. depend dengan penerimaan kita mcm mna... dapt boss mcm ni kena pandai ikut flow dia. ikut pengalaman aku, masa mula2 dpt boss perangai mcm ni aku mcm x bole hadap.. tp lama2 da ok.. bila kita pun da bole ikut rentak dia.... see... kita x boleh ubah perangai orang.. its how u handle every single situation.. yg penting keep positive juga.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 12:41 PM | Show all posts
tak pernah kerja dgn lady boss
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 27-7-2021 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
bbasir replied at 27-7-2021 12:30 PM
penah je... kwn sejawat aku anggap boss ni lady boss.. tp aku rasa ok je.. depend dengan penerimaan  ...

Ikut rentak tu yg penting
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Musim pkp mcmni, kena wfh dgn lady boss hampeh sgt. Pening dgn arahan yang melebih2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

23-2-2024 09:05 PM GMT+8 , Processed in 0.064092 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list