CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 2382|Reply: 13

Dayana Roza Selalu Curi Baju Suami

  [Copy link]
Post time 13-7-2021 12:17 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon, Dayana Roza yang kini sedang sarat hamil cahaya mata pertamanya ada berkongsi cerita bersama pengikut di laman media sosial Instagram.


Menurut Dayana atau Nur Dayana Kamsun Baharin, kebanyakan pakaian miliknya sudah tidak muat untuk dipakai atas sebab sedang berbadan dua.








Jadi, bintang berusia 30 tahun ini mengakui ada ketikanya dia akan mengenakan pakaian suami.


“MUATAN BERAT SILA IKUT KIRI baju semua dah tak muat, buat pekasam je dlm almari.


“Nasib ada @9months_maternity. penyelamat D time pregnant nak cantik2 sikit, selalu curi baju suami kita je asal boleh janji muat!.


“Untung suami kita tak slim sgt, jimat duit time PKP ni takyah beli tshirt besar2 dah @9months_maternity,” tulisnya seloroh.




Kredit foto: IG Dayana




Untuk rekod, Dayana mendirikan rumah tangga bersama A’dale Adham Ayahudin pada 25 Disember lalu.




Sumber: Media Hiburan
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaaa dah nikah ke....
X tahu pun
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun buat gitu. Lepas beranak laki aku amik balik. Aku pun tak ingin nk pakai baju laki aku jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
nampak tua laki dia..laki dia kn yg nenek dia pesan kawen bini kulit putih...dpt ank kulit putih
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
tgk dia dlm single terlalu lama, besor gak boobs dia ye
tp dia ni idok le gigih nak tayang merata mcm lana nodin tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 02:04 PM | Show all posts
Japppppppp.....
Gosip ape nihhhhhh
Kalau die curi baju laki orang tu ye la gosip.

[go.sip] | ݢوسيڤ

Definisi : cakap-cakap yg mengisahkan khabar-khabar atau hal-hal yg buruk atau umpatan tentang orang lain; bergosip berbicara atau berdesas-desus tentang keburukan (kejelekan) seseorang, mengumpat


Tolong pahamkan maksud gosip wahai wartawan cari
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 13-7-2021 12:21 PM
Aku pun buat gitu. Lepas beranak laki aku amik balik. Aku pun tak ingin nk pakai baju laki aku jgk.

Pulokkk..bukan sharing is caring kah?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 13-7-2021 02:09 PM
Pulokkk..bukan sharing is caring kah?

Baju dia very masculin type gitu. So i tak minat lah. Hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
*yawnnnnn* okay sis
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 03:08 PM | Show all posts
Edited by mamajawie at 13-7-2021 03:10 PM
cmf_premierleag replied at 13-7-2021 01:21 PM
tgk dia dlm single terlalu lama, besor gak boobs dia ye
tp dia ni idok le gigih nak tayang merata m ...

dia kan sama gak cam lana nodin penah cikcur ngan omputih kalu x silap..bf si nikita mirzani tu..

Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 03:11 PM | Show all posts
mamajawie replied at 13-7-2021 03:08 PM
dia kan sama gak cam lana nodin penah cikcur ngan omputih kalu x silap..bf si nikita mirzani tu..
...

jorge tu x pnh pun post pic nikita..nikita beria la post dlm IG die

tup2 die post pic die ni..tp katenya just frenz guys


Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 13-7-2021 03:08 PM
dia kan sama gak cam lana nodin penah cikcur ngan omputih kalu x silap..bf si nikita mirzani tu..
...

uissh dasat gak dayana ni.kira sheols sama2 level la dgn nikita gituh
nikita tu pun sexy kemain lg sblm kawen dulu
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila nikahnya? Nampak sgt tak femes. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2021 09:11 AM | Show all posts
urban je sheols ni walaupun muka sheols so kampung

apa punya gosip la curi baju laki budus  betul

ada je yg spender laki pun belasah pakai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 08:35 AM GMT+8 , Processed in 0.075917 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list