CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 2063|Reply: 18

Buat Hal Betul! Influencer Bawa Pam Payudara Ke Karpet Merah Festival Filem

  [Copy link]
Post time 13-7-2021 12:12 PM | Show all posts |Read mode
Kehadiran influencer, Diipa Buller-Khosla ke acara Festival Filem Cannes ternyata menjadi bualan ramai.


Ketika melintasi karpet merah, Diipa turut membawa alat pam payudara yang mana ia telah dilekatkan pada busana yang digayakannya.


Ujar Diipa, dia ada alasan tersendiri atas perbuatannya itu, lapor India Today.




Kata Diipa, tindakannya untuk memberi susu badan kepada anak tidak patut dipertikaikan oleh orang lain.





Ujar influencer yang baru melahirkan bayi perempuan pada awal tahun lalu, dia mahu memberi perhatian terhadap topik berkaitan ibu.


"Sudah tentu ia memerlukan pengalaman untuk anda faham apa yang sesuai dan tak sesuai sebagai ibu.


"Menjadi ibu muda tak bermakna kami sentiasa perlu risau tindakan kami betul atau salah, " ujarnya menepis segala komen mengenai dirinya sebelum ini.


Malah kata Diipa, tindakannya untuk memberi susu badan kepada anak tidak patut dipertikaikan oleh orang lain.


Diipa turut berkongsi foto di karpet merah itu menerusi Instagram miliknya.




Sumber: mStar
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sila depressed kerana confirm jadik kecaman 1 dunia.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 12:28 PM | Show all posts
Pasti ramai mengecam sebab jelas saja nak tarik perhatian
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 12:34 PM | Show all posts
influencer kat mana2 negara memang selalunya bodoh kemaruk perhatian
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Indian rupanya.. Batak perhatian
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 12:59 PM | Show all posts
How to gain instant success by lowering your standards?

Rasa-rasa...?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
dunia ni apa jela nak kena normalize?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 03:11 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 03:18 PM | Show all posts
kat barat ni breastfeeding ni something yg taboo. kalau ko nak bf ko buat senyap2 gitu. tu yg influencers and artis sana beriya nak normalizekan benda ni.  tak mcm kt malaysia, siap ada group FB tayang susu badan 1 peti siap berlumba sape plg byk boleh pam susu badan gitu
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangang..manage la mase nk mengepam kan boleh.
Nak pam kt majlis mcm die je ade anak  menyusu badan..
Desperate attempt nk create story...
Poodah..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 07:54 PM | Show all posts
baby dia lahir tahun lepas.. masih menyusu ka teruih minum susu formula?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 08:01 PM | Show all posts
  
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 08:02 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 08:03 PM | Show all posts
motip? dah sendiri menayang kebodohan bila viral sendiri terkejut?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde susu pun, so acah2 je la eh.

Sebenarnya td masa mula baca tu iols igtkn pam utk besarkan payudara langsung tak terpikirkan pam susu huhu.
Igtkan dia ni influencer hat seksi tayang badan ke apa.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadahnya benda macam tu pun censored
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangsa apa ni?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh demi secebis viral.. tu jer.. nak pam blh jer.. p la ke bilik psalinan or mna2 yg private.. otak dilutut mmg sukar berhubung..
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2021 01:43 AM | Show all posts
benda tu jadi props atau betul-betul ada susu di pam?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 12:36 AM GMT+8 , Processed in 0.358441 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list