CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 11105|Reply: 66

[Dunia] Kenape Malaysia Tiade Tersenarai Di Laman Web Pfizer-BioNTech? Kat Mana Nak Men

  [Copy link]
Post time 28-5-2021 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by tumpanglalu74 at 18-6-2021 02:41 PM

Aku nak buad topik ney pon rase sedey, sayu & pilu ati aku tau..  Sampe ati Pfizer..

Okay, mari cube bersame2..  Tekan link di bawah.  Cari nama negare kita.

https://www.cvdvaccine.com/



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 10:49 AM | Show all posts
Edited by blastoff at 28-5-2021 10:54 AM
annehuda replied at 28-5-2021 02:36 AM
Report adverse effect ni tak silap I kalau uols dh amek vaksin pfizer skali tu ada kes aefi yg ter ...

Government tak guna org tengah lah , direct beli dari pfizer kata khairi


\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

https://www.theedgemarkets.com/a ... rivate-arrangements



KUALA LUMPUR (Dec 7): The government has so far only dealt with pharmaceutical company Pfizer and the Covid-19 vaccine global access (COVAX) for Covid-19 vaccine procurement, according to Minister of Science, Technology and Innovation Khairy Jamaluddin.
Other arrangements done by private companies are purely commercial deals that have nothing to do with the government, he told the Dewan Rakyat today. These arrangements, nevertheless, must be approved by Malaysia's medical regulators such as the National Pharmaceutical Regulatory Agency.

"I would like to inform market investors in Malaysia that the announcements [by private companies related to Covid-19 vaccines] do not mean that they are procured by the government. So far, the only procurement made by the government is with COVAX for 10% of the population, and Pfizer for 20% of the population. These arrangements are made directly by the government without the use of any middleman or third party," Khairy said.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-5-2021 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
jassy50 replied at 28-5-2021 05:35 AM
Kita beli under nama UE Comirnaty.

Sesiapa yang dapat Pfizer di Malaysia semua manufacturer under ...


Thanx for the info.



So there.  

"Paham english tak?" ~ Tajuddin LRT Kissing2

Okay tolong la paham korang semua, bukan pasal melalot ke bab beli pake orang tengah le hape, which in fact betol2 melalot & tak wujud.  Now, as a Malaysian medical frontliner U all can't even get some decent info from this website without 'imperson8ing' as somebody from another country.  What is the use? U need to hear from your own government.  U need to hear their stand on this in black & white.  U need to know what gets, goes under your skin..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-5-2021 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Anyway, if U guys are looking for their l8est fact sheet, I've got it.

Download sini:
https://pdfhost.io/v/VfQYaJO5e_P ... ation_Providers.pdf

The truth hurts.  
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah cemana ni kak Tumpang? Terpaksa la kita letak kewarganegaraan kita Malta ka cemana ni?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-5-2021 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 28-5-2021 12:52 AM
Dah cemana ni kak Tumpang? Terpaksa la kita letak kewarganegaraan kita Malta ka cemana ni?

Betol2 sayu ati aku di keheningan malam sepi ini..  Biliyun2 hengget dah kasi.  Inikah balasan?  Uwaaaaaa!!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Pasal, apo, nie
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Jap apa ni...mksdnya pfizer kita amik tuh xvalid? Xdiiktiraf? Atau mereka sengaja xnk iktiraf?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 28-5-2021 12:54 AM
Betol2 sayu ati aku di keheningan malam sepi ini..  Biliyun2 hengget dah kasi.  Inikah balasan?  U ...

Lupa nak letak list Malaysia? Takkanlah website cap ayam
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 28-5-2021 12:54 AM
Betol2 sayu ati aku di keheningan malam sepi ini..  Biliyun2 hengget dah kasi.  Inikah balasan?  U ...

KJ kena scam lar tuww. Kesian betol. Sedangkan Najib MO no.1 pun kena scam biliyon biliyon. Jahat kapeer barat ni nak jahanamkan umah.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-5-2021 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 28-5-2021 01:00 AM
Jap apa ni...mksdnya pfizer kita amik tuh xvalid? Xdiiktiraf? Atau mereka sengaja xnk iktiraf?

Okay, kita bagi MOSTI a few days or weeks to rectify this.  Skrinshot yang last tu ade Pfizer kata info available for certain countries je.  Tapi kenape boleh tertinggey nama pembeli besar macam kita?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ada berita pasal hong kong ada juta2 dos pfizer-biontech ni? Hong kong / china pun tak ada dalam list tu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau u all select country not listed nanti boleh go deeper select malaysia n tanya soalan.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-5-2021 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
kam3n replied at 28-5-2021 01:34 AM
Bukan ada berita pasal hong kong ada juta2 dos pfizer-biontech ni? Hong kong / china pun tak ada dal ...

Spork ade.  Ce U try tengok.  

Rakyat tak berhak ke tau sume tu?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-5-2021 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 28-5-2021 12:43 PM
zeed replied at 28-5-2021 01:44 AM
Kalau u all select country not listed nanti boleh go deeper select malaysia n tanya soalan.


Malaysia ade tersenarai bila kita klik Report an Adverse Event:




Tapi still la, yang tak tersenarai di main page tu amat2 memalukan.  U guyz in the medical profession over here in Malaysia deserve to have at least dat.  So how?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts
India pun xde gak.adekah kite dah setaraf uttar pradesh
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan2 Kery beli yg.ciplak buat kat Bronx
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-5-2021 02:17 AM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 28-5-2021 02:06 AM
India pun xde gak.adekah kite dah setaraf uttar pradesh

Macam KKM tu takde loyer pulak nak prepare ayat2 ney sume.  India tu pon 1 benua tu penoh loyer.  But when U get a select group of buffoons to take care of things, ini la jadinye.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 02:36 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 28-5-2021 01:58 AM
Tak paham bro..  Semule?

Anyway Malaysia ade tersenarai bila kita klik Report an Adverse Even ...

Report adverse effect ni tak silap I kalau uols dh amek vaksin pfizer skali tu ada kes aefi yg teruk smpi mati ke pening2 lalat ke bleh report kt situ. So kalau ada ruangan ni mmg die acknowledge la malaysia pun pakai pfizer as vaksin

Yg kata takde info tu kene tgk gak info ape yg dimaksudkan. Sbb pfizer bkn  jual vaksin je. Lgpun kt malaysia pfizer is a part of national immunity programme maksudnye tak jual kat malaysia mmg bagi free. Lgpun kite beli melalui covax pakai org tgh la, kalau vaksin pfizer ni jual sape2 pun boleh beli maybe kt info tu ada tunjuk ok ni wakil pengedar kitorg kt malaysia bla bla bla. Atau data dr pihak pfizer tak cukup so diorg tak letaklah malaysia depends pd amende yg info ni maksudkan
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 02:46 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 28-5-2021 02:17 AM
Macam KKM tu takde loyer pulak nak prepare ayat2 ney sume.  India tu pon 1 benua tu penoh loyer.   ...

Kj itam x notice kot.try reach him out via twitteer plak .ini memalukan.bkn skit kot kite invest their vaccine.it's take a lot of money u know.money not come from sky.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-5-2021 03:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 28-5-2021 03:05 AM
annehuda replied at 28-5-2021 02:36 AM
Report adverse effect ni tak silap I kalau uols dh amek vaksin pfizer skali tu ada kes aefi yg ter ...


How can U say tak jual?

https://www.nst.com.my/news/gove ... e-covid-19-vaccines

Dia sendiri mengaku.

The government so far has secured a deal with Pfizer to purchase 12.8 million doses of its Covid-19 Pfizer-BioNTech vaccine.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 04:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa benda ni KKM?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 07:31 PM GMT+8 , Processed in 0.107340 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list