CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 2138|Reply: 2

SLOW SEKS: ADEGAN SEKS LEBIH INTIM

[Copy link]
Post time 23-4-2021 03:51 PM | Show all posts |Read mode
HANGATKAN KEMESRAAN DAN KEINTIMAN AKTIVITI SEKS KALIAN DENGAN ADEGAN SLOW SEKS!
Kadang kala, rutin harian yang sibuk seperti kerja ataupun anak-anak membuatkan anda dan pasangan membuat keputusan untuk aktiviti seks yang cepat boleh membosankan kerana kurang keghairahan. Apa pun alasannya dari pastinya rutin seks yang cepat bukan satu alternatif yang baik untuk jangka masa panjang. Hubungan intim antara pasangan mungkin terjejas. Luangkan masa dengan pasangan anda dan berpeluang untuk merasai keseronokan dengan slow seks.

WAIT, TAK ADA PASANGAN LAGI?
Zaman hubungan sekarang senang nak cari pasangan, muat turun app-app yang untuk cari pasangan! Tinder - untuk cari seks tapi susah sikit, SweetRing - untuk hubungan serius only, JD Dating - untuk dating, atau lebih, anda pilih! , Tantan - untuk cari orang muda cina, dan lain-lain. Tapi ingat, jangan ditipu! Pakai app yang mahal sikit, diorang ada security team, lihat app tu ada photo verification dan lain-lain tau.

OK…

APAKAH SLOW SEKS?
Istilah yang agak terus terang, slow seks, bermaksud melambatkan aksi seks bersama pasangan anda menjadikannya lebih sensitif dan sensasi, dengan bertujuan pengalaman keseluruhan yang lebih menggembirakan. Secara umumnya, ia membantu anda bersama pasangan lebih berhubung dengan lebih intim semasa melakukan hubungan seks. Ia juga lebih berfokuskan dari segi merasai nikmat seks yang lebih baik pada hujung klimaks. Dengan cara ini pasangan dapat mengurangkan tekanan stress dan lebih relaks semasa melakukan seks.

MEMBUKA RUANG UNTUK LEBIH BANYAK ORGASME
Kunci utama untuk mendapat pleasure spots dan meningkatkan frekuensi serta intensiti orgasme ialah dengan melambatkan hubungan seks. Purata untuk kemaluan lelaki untuk mencapai orgasme ialah 5 hingga 7 minit manakala bagi wanita ialah dua kali ganda. Jadi, mengambil masa untuk mencapai orgasme semasa melakukan aktiviti seks dengan teknik seperti ini membuka ruang untuk anda dan pasangan untuk mengambil masa sepenuhnya dalam mencapai orgasme.  Slow sex juga sangat bermanfaat bagi mereka yang biasanya menghadapi masalah mencapai orgasme.

BAGAIMANA UNTUK MEMPRAKTIKKANNYA?
Slow seks lebih mudah dari yang disangka. Biasakan diri dahulu dengan konsep mindfulness di luar bilik tidur sebelum turun bersama pasangan. Contohnya, sedikit meditasi sebelum melakukan aktiviti seks membantu anda untuk berhubung dengan nafas dan badan supaya lebih relaks.
Seks adalah pengalaman pelbagai deria, dan apabila anda melambatkannya, anda dapat menikmati lebih banyak pemandangan, suara, bau, rasa, dan sentuhan. Jadi, seks secara perlahan membuka peluang untuk anda berhubung dengan deria secara lebih terbuka. Cuba tumpukan perhatian terhadap pasangan anda dari mata ke mata untuk menjalinkan hubungan yang lebih intim antara satu sama lain. Jangan memandang rendah kepada kekuatan sentuhan lembut. Sentuhan yang erotik dan perlahan dapat membakar semangat dan rasa ghairah terhadap tubuh badan pasangan anda. Selain itu, edeging iaitu amalan kawalan orgasme adalah mengenai membawa diri anda atau pasangan anda ke puncak orgasme dan kemudian berhenti tepat sebelum klimaks.


Seks yang perlahan juga tidak semestinya bermakna menghabiskan masa selama berjam-jam di katil bersama pasangan. Secara prinsipnya, anda hanya perlu untuk lebih menikmati seks dan tidak tergesa-gesa untuk orgasme walaupun anda hanya mempunyai lima belas minit lagi. Sekiranya anda hanya menumpukan perhatian pada pasangan anda semasa berintim, detik lima belas minit itu pun sudah terasa kehebatannya.

Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bulan puasa hati2 skit. Tak pasal2 kena ganti puasa dua bulan berturut2.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 11:24 PM | Show all posts
salah board ni, hahahahhahaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 58110 Replies : 1915
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 1937 Replies : 48
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 5215 Replies : 87
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 30787 Replies : 524
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52513 Replies : 367
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81567 Replies : 120
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 6892 Replies : 122
AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]
eddlisa_uyukAKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF,
Views : 7248 Replies : 74
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50152 Replies : 1158



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 08:36 AM GMT+8 , Processed in 0.086784 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list