CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-HBZ

Ketagih Nak Makan, Sanggup Bawa Masuk Pinggan Dalam Kereta. Ini Komen Tauke Rest

  [Copy link]
Post time 25-11-2020 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
misc replied at 24-11-2020 11:45 PM
First time aku dgr perkataan tak surrr tu,  tak umpph rupanya.
So sebenarnya nasik kandar ni kirany ...

Cenggitu lah uols..
Iols.tak berapa.banjir ni..
Jadi.kalau makan kat nasi kandar mmg minta sikit sikit je..atau asing kuah...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2020 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Bangang gila.

Dalam kereta 4 orang boleh ke? Bukan 3 saja?

Beli bungkuslah bodoh oiiiii. Atau saja je nak viralkan diri nak jual benda?

Cemaner le agaknya orang macam ni kalau jenjalan overseas lelama? Jenis katak bawah tempurung ler ni. Meleis totok minda sempit.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
missyL: I xmkn nasi letak kuah byk2 skali cmnie hahaha.I xpnh mkn nasi kandar. Tp klo nasi lauk kari mkn je. Hahaha.Tp xletak kuah sekali cmnie lah. Xpelik pn ...


iols pon xmakan kedai mamak gerai bagai segala tu sebab kebersihan sangat meragukan.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh baghal kot. Makanlah mak dengan anak sekor satu meja. Pastu bapak dengan anak sekor meja lain. Simple. Tp pkpb ni boleh je 4 ekor satu meja kalau meja besar, kan?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 10:41 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 25-11-2020 10:34 AM
Bodoh baghal kot. Makanlah mak dengan anak sekor satu meja. Pastu bapak dengan anak sekor meja lain. ...

ko tak baca ke? Bos Hakim tu sendiri dah mention.. kanak2 xleh masuh premis yah

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 10:42 AM | Show all posts
x kisah la ko nk melantak kat mana2 pon
janji bayor dulu
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
talapia replied at 25-11-2020 09:41 AM
ko tak baca ke? Bos Hakim tu sendiri dah mention.. kanak2 xleh masuh premis yah

Sop ke kanak2 xleh masuk restoran? iols no anak and don't ever want anak.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 10:07 AM | Show all posts
noor2 replied at 24-11-2020 06:00 AM
Pantang aku kalau mkn sikit pun dlm kereta...apalagi makan nasi mcm ni...

Hbis bebau lh kreta tu nnti, tringat kat kisah Ruhainies mkn nsi Kandar kat dlm Ferrari/Lamborghini hri tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2020 10:11 AM | Show all posts
makneng replied at 24-11-2020 06:47 AM
Jantan jenis izwan Ibrahim tu la kut yg jenis dok post benda merepek kat pesbuk mcm 'zaman la ada da ...

Yg c Firdaus mnyokong dia tu pun sma, as if smua prmpuan prefer nak minum kat Starbucks je 24/7, bodoh nau jntan camni. Set2 mysogynist made in M'sia, msti cpat bitter gak klau ada artikel psl bf d tinggalkn oleh gf pstu slh kn prmpuan 100%.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 10:12 AM | Show all posts
anony-mous replied at 24-11-2020 04:12 AM
Loser nya jantan bernama izwan ibrahim tu. Kesian heols xpernah kenal dgn prempuan yg mkn nasi kanda ...

Mental lh tu, mungkin gf/ex gf nak mkn kat fast food chains or Starbucks or bubble tea je, loser af.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 10:21 AM | Show all posts
bakawali_04 replied at 24-11-2020 09:16 AM
betul betul betul
ai sejenis tak makan benda banjir2 nie
sama ada nasi kandar or ala2 nasi lemak ...

Tpi uol still tahu mkn haha, yg c Izwan & Firdaus tu mksudkn jnis pompuan yg x thu mkn Nsi Kndr lngsung which is x msuk akl.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 10:23 AM | Show all posts
Zirara99 replied at 24-11-2020 10:45 AM
Attention seeker. Nuff said.

Acah2 nak mrasa famous kjap pstu nnti ada lh org yg mmuji yg c suami snggup mngerah diri demi istri & anak.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 10:24 AM | Show all posts
msel replied at 24-11-2020 12:05 PM
Salah satu sebab aku delete akaun fb.. semak mata tengok acah2 rare. Abam kehulu abam kehilir {:frea ...

Tu blum lgi cmpur dgn sang istri yg sllu puji puja sang suami tpi c suami sbnrnya smbunyi2 txting dgn pompuan lain haha.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 10:24 AM | Show all posts
per706 replied at 24-11-2020 01:04 PM
Logic la sket bang, melambak kot perempuan mkn nasik kandar...alahai.....

Sja buat post yg mngundang lh tu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 10:26 AM | Show all posts

Mysogynist kat M'sia mmg bnyk, krja dorg cuma slhkn pompuan je 24/7 tpi slah sndri x nmpak.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 10:32 AM | Show all posts
salmon-suki replied at 24-11-2020 06:01 PM
Kalau laki pegi sorg je sis,mana nak amek gambo, buat heboh nak mkn nasi kandar dalam kete pulak.. ...

Pastu nnti bila kwn2, bff, family members & colleagues mnyokong 100%, lgi lh mkin naik lemak c tukng post, mrasa kjp jdi famous & ala2 public figure kat internet.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2020 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 26-11-2020 10:21 AM
Tpi uol still tahu mkn haha, yg c Izwan & Firdaus tu mksudkn jnis pompuan yg x thu mkn Nsi Kndr ln ...

Pelik klau tak tau
Ai org johor
Nasi kandar bkn regular menu kat sini
Tapi still tau la
Still pernah rasa la
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 10:48 AM | Show all posts
lapaq nasi kandar lah pulakkk
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 26-11-2020 10:24 AM
Sja buat post yg mngundang lh tu.

Tu la..poyo sgt..hidup kat blah mna pon x tau.smpi x penah jumpe
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 11:38 AM | Show all posts
ayam hakim ni kan sedap makan rangup2 panas2
haritu bungkus rasa dh kurang best sbb tak rangup
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 04:27 PM GMT+8 , Processed in 0.087330 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list