CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1985|Reply: 14

7 Bulan Pak Arab 'Kandung' Telefon Dalam Perut

[Copy link]
Post time 25-9-2020 01:06 PM | Show all posts |Read mode
Tindakan lelaki di Mesir menyahut cabaran dengan menelan telefon bimbit membawa padah apabila objek itu tersekat di dalam perutnya selama tujuh bulan.




Kredit foto: EG 24 News




Menurut laporan Gulf News yang dipetik Harian Metro, lelaki berusia 28 tahun itu menyahut cabaran berkenaan ketika berparti dengan rakannya.


Sangkanya, peranti itu akan keluar secara semula jadi menerusi saluran ususnya sehingga dia akhirnya terpaksa menjalani pembedahan tujuh bulan kemudian bagi mengeluarkan telefon bimbit berkenaan di sebuah hospital di wilayah Benha.


Namun, tidak dapat dipastikan keadaan lelaki itu selepas menjalani pembedahan mengeluarkan peranti berkenaan. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
cash la kan.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 02:35 PM | Show all posts
pagi tadi dengar berita ni kat koolfm.....jadi pelik camne dia ni telan hp.
hp bukannya kecik...tulang ikan pun sangkut kat tekak ni lagilah hp
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Perangai arab jahillyiah ni xterduga juga ya. Pelik perangai memasing
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 04:05 PM | Show all posts
Bodohnya buat cabaran macam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 04:37 PM | Show all posts
ni la perangai srupa yahudi mabokk..tak bodoh xsah puak erebs ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesir ni 17% ja Arab.. hat lain semua afrika.. mungkin yg ni bangsa Qibti coptic
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2020 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Can I say bxxxh to the max?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2020 09:41 AM | Show all posts
https://www.egypttoday.com/Article/1/92263/In-pics-Cellphone-removed-from-Egyptian-man%E2%80%99s-stomach-7-months


Mobile phone extracted from a man's stomach after swallowing it 7 months ago - Egypt Today






Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Mesti dia rasa geli bila dapat call... {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 06:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Nokia ke motorola?
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Apakah pelik cabaran dia ni? Berakal atau tidak berakal orang ni, boleh pula telan hp tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 07:44 AM | Show all posts
Mabukkah smpi boleh buat benda bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak bebird pak arab tu..nurse tu pun sedikit miang letak tangan berdekatan...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
ooo ingatkn yg skrin lebar gtu patut la dok fikir cmne bleh tlan msuk kerongkong. pape pun nsib baik pnjang umur uiiii.
btw lps telan klau bt call bunyi cmne ek dlm perut. hihi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 03:07 PM GMT+8 , Processed in 4.602008 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list