CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 7257|Reply: 43

Datin Seri Zizie Izette Difitnah Positif Covid-19.

  [Copy link]
Post time 22-9-2020 12:02 PM | Show all posts |Read mode
Kecoh bila ada yang mendakwa Datin Seri Zizie Izette disahkan positif Covid-19.


Foto: IG


"Artis Zizie Izette disahkan positif Covid-19. Dua hari lepas Datuk Seri Bung datang cptg, sedia la kalian yang bersalaman dan tidak patuh Tatacara operasi standard (SOP). Swab test!!" tulis seorang netizen.


Kata pelakon ini, segalanya fitnah memandangkan dia hanya bertemu dengan suaminya, Datuk Seri Bung Moktar Radin dari jarak jauh.


Foto: Gempak


"Astaghfirullah!! Fitnah-fitnah. Saya jumpa suami pun tiada. Baru hari ni dapat jumpa tapi dia di atas pentas, saya di bawah ni di Tongod.

"Jangan la main fitnah masa pilihan raya ni tidak bagus. Semoga kita semua dihindari dari bahaya pandemik Covid ini. Amin," jelasnya di Instagram Stories.


  



  



Tambah Zizie, suaminya adalah seorang yang sangat mementingkan kebersihan dan kesihatan.


"Sihat-sihat juga dia, orangnya yang cukup jaga kebersihan dan kesihatan insya-Allah."


Siapalah yang memandai-mandai buat cerita tu! -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak2 dia comel..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:23 PM | Show all posts
menjadi la anak2 zizie dgan tokbong ni..semua comel..cuma tu la umo apak cm umo atuk
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Comey2nya ank2 dia {:childlike
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Geramm nengkk ank2nya comell..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:44 PM | Show all posts
Untung zizi ni anak2 tak mewarisi sangat gen suami.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
aku terpksa buat2 xnmpk lakinya demi nk tgk kecomelan ank2 dia tuhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Duit kepuk2, ank2 comel, laki pon hensem. Nikmat apa lg yg ko dustakan?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel anak2nya memang muka bung
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak she dgn cikebung semua cute ya
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia dah jadi the one and only ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 01:38 PM | Show all posts
mata i kero ke?
yang i nampak comel 1 je boy ujung kiri gambar pakai baju bn tu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 01:58 PM | Show all posts
Gomea replied at 22-9-2020 01:30 PM
Dia dah jadi the one and only ke?

Rasanya tak. Sebab baca kat FB ada wartawan tu interview Bung di rumah bersama isteri pertama.
Tapi xtahu la kot aku salah baca.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Comey nyaaa anak2 dia!
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 02:13 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 22-9-2020 01:38 PM
mata i kero ke?
yang i nampak comel 1 je boy ujung kiri gambar pakai baju bn tu..

Asalkan putih sis
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 02:17 PM | Show all posts
citer psl covid tp anak2 sheols yg dpt limelight..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka dgr zizie ckp sabah
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 02:42 PM | Show all posts
TomyamPuteh replied at 22-9-2020 12:57 PM
Duit kepuk2, ank2 comel, laki pon hensem. Nikmat apa lg yg ko dustakan?

serious aaa laki hensem...teruknya taste kau dik
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 02:42 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 22-9-2020 01:38 PM
mata i kero ke?
yang i nampak comel 1 je boy ujung kiri gambar pakai baju bn tu..

Puas cari boy mana 1 pakai baju BN selain Zizie dan Bung
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 02:48 PM | Show all posts

gambar atas pakai hijau tu semua tak comel
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 10:23 AM GMT+8 , Processed in 0.092091 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list