CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 11296|Reply: 71

Raja Afiq Mengaku Suka Wanita Lebih Berusia

  [Copy link]
Post time 21-9-2020 01:08 PM | Show all posts |Read mode
Jarak lima tahun tak menghalang cinta Raja Afiq,26 terhadap Soffwany Yusoff, 31.


Aktor ini juga tak malu mengakui pernah berkawan dengan ramai wanita yang lebih berusia sebelum ini.


Foto: IG


"Beza hanya lima tahun, tiasa masalah. Tentang Soffwany, saya jarang jumpa perempuan lembut, bila tengok dia terus tertarik dan rasa menyenangkan hati. Dia pun faham dengan kerja kita dalam industri ini, jadi banyak keserasian.

"Tengok Soffwany terus rasa nak kahwin. Saya mula serius kenal dia pada awal tahun ni, walaupun perkenalan singkat tapi rasa macam dah lama kenal," katanya kepada mStar Online.


  



  



Pasangan ini selamat bernikah pada Sabtu lepas di Shah Alam.


Afiq menyerahkan wang hantaran RM15,000 dan mas kahwin sebanyak RM1101.


  



  



Sementara itu Soffwany kata, "Suami tak larang tugas saya sebagai anggota DRM, dalam masa yang sama saya aktif dalam bidang nyanyian." -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 01:26 PM | Show all posts
whoareyuuuus?
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Umo 31 setakat dua ank blh lg tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik bini
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 01:40 PM | Show all posts
5 tahun takde la banyak sangat..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 01:42 PM | Show all posts
huduhnya pesen baju kelabu tu..

tu jer nak komen
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp gambar kawin biasa2 kat ig lawa
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:12 PM | Show all posts

Aku baru nak kemukakan persoalan yang sama...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah dek. Semoga bahagia hingga akhir hayat. {:run
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok laaaa. Tak kolot. Selalu lelaki tak suka perempuan tua. Heeeee
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
La muda lagi raja ni. Ingatkan bininya lagi muda dari dia.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:36 PM | Show all posts
wife dia before this janda ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:37 PM | Show all posts
Memula nampak gambar Raja Afiq ni kahwin, ingatkan dengan pompuan lain. Rupanya dengan akak polis yang sama yang iols baca kat porem sebelum ni. Lain bebenor yer muka sheols banding dalam ig.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
@Kurex taknak bersemoga dengan raja afiq ni ke
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:55 PM | Show all posts
tapi tgk cam dia lagi tua je dari wifey
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 03:01 PM | Show all posts
riyadhK replied at 21-9-2020 06:49 AM
@Kurex taknak bersemoga dengan raja afiq ni ke

@Kurex mengaku suka jejaka lebih berusia.. tajuk thread terpanazzzz
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 03:22 PM | Show all posts
mek terrtengok gambo n mek buka lah  vid kawen di ig, maaf k..
entah ler, x de lawa n x naik seri...
gaun dia x kemas,. sian plak tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 03:28 PM | Show all posts
Semoga perkahwinan kekal bahagia.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
lahhhhhh dia ni baru 26!!! patutla kt ig mcm unmature sikit. iolz igt dia dh 30++++
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Nama bini heols mcm nama cecair pelembut baju..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 09:42 PM GMT+8 , Processed in 2.417465 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list