CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

[Dunia] Lelaki Ini Nikahi Dua Kekasihnya Sekaligus, Ternyata Kedua-Duanya Ada Hubungan S

  [Copy link]
Post time 25-6-2020 12:04 PM | Show all posts
Dah check, mana tahu di Malaysia ada anak isteri ditinggalkan.  Lama nau di Malaysia, takkan tak ada yang sangkut.  Dah terkenal pemuda Lombok memikat gadis Melayu.

Esok duit dah kering balik semula ke Malaysia ye dak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2020 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan reput sepol
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2020 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
ni sebab laki keja di melesiakah sampai sanggup kongsi ni? Kuikuikui.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2020 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sudah rezeki dia berbini 2
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2020 04:52 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 24-6-2020 09:32 PM
sume dok serumah ye...

https://www.msn.com/en-my/lifestyle/lifestyle-buzz/indonesian-man-dates-an ...

keje 9 tahun dah boleh beli rumah sebijik kat sana...  wow sangat sebab tu dedua perempuan tu tak kisah bermadu...

Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2020 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 25-6-2020 04:52 PM
keje 9 tahun dah boleh beli rumah sebijik kat sana...  wow sangat sebab tu dedua perempuan tu tak  ...

Dgn mas kawen sorang 2 juta, mmg la depa rasa wow sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2020 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Style indo mesti cmtu kan
Jongos2 pun bini lawa.. 2 sekali gus lak tuh dia rembat
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2020 06:30 PM | Show all posts
bersepupu trs dia dpt,raya apa takyah gaduh2 blk raya kg mana ...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2020 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Rezeki Saepul

Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2020 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Diri miskin lagi nak kawen sampai 2. Pundek pya jantan
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2020 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni kalo gadoh, mau family belah pempuan gadoh sekali. Btw, cma sbb jantan tu keje kt msia, terus nmpk terjamin hidup.

Ngok btl puak2 yindon nih
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 12:03 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 24-6-2020 09:32 PM
sume dok serumah ye...

https://www.msn.com/en-my/lifestyle/lifestyle-buzz/indonesian-man-dates-an ...

amboi... suka betul dia biter kawen2 nih
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
bukan ke tak boleh nikah sekali.gus?
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 02:34 AM From the mobile phone | Show all posts
bangcak replied at 26-6-2020 12:03 AM
amboi... suka betul dia biter kawen2 nih

Eh mana la.. iols dah bace briter ni kat msn.. tapi tak buka benang.. tgk2 TT bukak benang.. iols tambah je la maklumat dr msn..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 03:51 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 25-6-2020 01:11 AM
aku honeymoon dgn shuben di lombok. pergi gili air. perempuan dia agak birah macam desperate betul n ...

Uikss..ada gadis lombok  yg goda laki uolss ka?
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 03:53 AM From the mobile phone | Show all posts
umbut: Malam pertama camna.. nak kena osom dulu ke 3some

hahaha mana boleh 3some kene osome lah citenyee
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-6-2020 03:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau yg 1 dtg buln. Yg ni blh hulur
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 03:57 AM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 25-6-2020 10:23 AM
Kat sana kalo pulang dr msia tu okb..apalagi dah 9 tahun mengumpul duit di msia..dgn cara apa tak  ...

indon keje kilang kat sini masyukk ooo. mmg kaya dorg bila balik sana.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 04:25 AM From the mobile phone | Show all posts
awat tua nau muka saipol
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Untung ko sepul {:smile
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 06:43 PM GMT+8 , Processed in 0.087371 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list