CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 42438|Reply: 306

Video Lucah Lelaki Mirip Artis Berstatus Suami Orang Tular!

  [Copy link]
Post time 23-6-2020 10:26 AM | Show all posts |Read mode
Terkejut dibuatnya bila katanya ada video lucahseorang lelaki yang didakwa mirip seorang artis lelaki popular tempatan.


Menurut sumber Miss K dari Gempak, artis tersebut sudah pun berkahwin dan isterinya juga adalah seorang selebriti.


Kata Miss K, wajahnya memang iras, macam pelanduk dua serupa!


Video tersebut sekarang menag tengah kecoh menjadi bualan di media sosial.


Foto: Astro Gempak



Difahamkan rakaman tersebut menyaksikan lelaki terbabit sedang membuat aksi tak senonoh dan beronani.


Aduh memang bikin malu kalau betullah kalau benar lelaki dalam video adalah artis tersebut.


Tapi betul ke dia tergamak buat macam tu?


Zaman serba canggih begini, janganlah berani-berani nak rakam aksi tak senonoh.


Dah tersebar macam ni nak salahkan siapa agaknya. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Video mana?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm poji nawawi ja..kalau betoi pun xheran haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 10:35 AM | Show all posts
i parking jah dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
matbad replied at 23-6-2020 10:32 AM
Mcm poji nawawi ja..kalau betoi pun xheran haha

Jap lagi bini pertahankan sambil ketawa.. saya kenal somi saya.. itu semua fitnahhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 10:37 AM | Show all posts
bini da tak sedap main ke smpai nak ber cik cap
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 10:45 AM | Show all posts
Gelap2... ingatkan somi si Aka Pavithra.
Maafkan I kerana x bersengka baik.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 10:48 AM | Show all posts
takkan laki kaka orengthereturng
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 11:21 AM | Show all posts
BicaraHatiku replied at 23-6-2020 10:45 AM
Gelap2... ingatkan somi si Aka Pavithra.
Maafkan I kerana x bersengka baik.

hahahhaha ngek


Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 11:22 AM | Show all posts
maksudnya ni
artis ni rakam n hantaq dekat seseorang la ek
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 11:22 AM | Show all posts
so besaq ke tidak ?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 11:38 AM | Show all posts
mamat ni xabes abes dgn isu maksiat ni sejak dulu
ubatnya hanya LANDASAN PENGAJIAN AGAMA SAJA YG MAMPU MENUNDUKKAN NAFSU YG LIAR DEGIL BERSAMA BISIKAN2 JAHAT....

sptmana dlm hadis nabi saw mengisahkan perihal hawa nafsu, biladitanya kau siapa
nafsu menjawab, Kau kau aku aku, begitulah keras degil ingkar nya nafsu hingga Allah lempar ke dalam neraka sebanyak 3 kali , 1000 tahun api merah, 1000 tahun api putih, 1000 tahun api hitam
apabila last cukup 3000 tahun setelah terkena penangan siksa API HITAM, barulah nafsu dgn lemah menyerah tunduk mengakui Allah sebagai yang Maha Penciptanya....

brgitulah degil kerasnya nafsu pd diri manusia dan jin..
hanya mampu ditundukkan dgn tassawuf tauhid dan amal soleh...
semoga bermanfaat...
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 11:39 AM | Show all posts
@Kurex please do some research yach.. nanti roger meols..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 11:41 AM | Show all posts
siapa dia nok? takkan ammar bangla tu lagi
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
K nampak mcm poji nawawi
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 11:44 AM | Show all posts
matbad replied at 23-6-2020 10:32 AM
Mcm poji nawawi ja..kalau betoi pun xheran haha

poji nawi

piz peruz

amar banjir hujan

sape lagi yang artis kahwin dengan artis?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 11:48 AM | Show all posts
poji nawawi kan..dah ade berita kt hmetro ckp nak buat report polis
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 23-6-2020 11:44 AM
poji nawi

piz peruz

Aeril zafrel? Usahawan berjaya jugak tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
matbad replied at 23-6-2020 10:32 AM
Mcm poji nawawi ja..kalau betoi pun xheran haha

Pernah nampak mamat ni kat Hilton december tahun lepas, jalan pegang tangan pastu siap peluk2 pinggang ngan pmpuan mana tah, tapi mcm bukan melayu, ala2 singh gitu.
Tinggi lampai that girl. Kemain selamba je jalan kat lobby receptionist tu.
Kontra betul ngan wife dia yg bertudung, yg siap nak bakar gambar2 free hair dulu
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 11:53 AM | Show all posts
Di Twitter dah ada jawapan sejak semalam lagi

Hari ni pulak artis lelaki tersebut beritahu akan buat police report

Wartawan Cari lambat buka thread
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 12:12 AM GMT+8 , Processed in 0.099748 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list