CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 14950|Reply: 60

Gara-Gara Mesej Suami Orang, Joy Revfa Digelar 'Perempuan Jalang'

  [Copy link]
Post time 20-4-2020 03:58 PM | Show all posts |Read mode
Disebabkan mesej menggunakan emoji cium dan panggilan manja seperti sayang kepada suami orang, Joy Revfa digelar sebagai 'perempuan jalang'.


Joy juga ada memuat naik paparan skrin mesej wanita yang berang dengan mesej mesra yang dihantar kepada suaminya.


Foto: FB


Tulisnya, "Apa benda with love dengan laki orang ni? Siapa ni? Tak ada kerja kacau laki orang? Perempuan jalang."

Susulan itu bekas isteri kepada Hafiz Hamidun inim tampil menjelaskan hal yang sebenar.


Foto: IG


Katanya mesej tersebut dihantar secara rambang dan dia sendiri tidak mengetahui dalam kalangan stokis dan ejen produknya ada lelaki yang dah berkahwin.


"Gambar profil tak letak jadi tak tahu ejen itu lelaki atau perempuan. Mesej itu secara blast dan bukan personal ya. Semoga tiada salah faham lagi buat isteri-isteri yang suaminya adalah stokis MERVE.Kalau nak marah, marah suami anda ya," tulisnya melalui Facebook.


Foto: FB


Alahai tak fasal je Joy kena maki. Buat sis yang memaki tu, takkanlah tak tahu suami sendiri jadi ejen?


Kan dah malu sendiri! -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-4-2020 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Artis ke dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
oooooooo dh tu nk kena............. tak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Nmpk mmg nk jual produk. Aduh bini mana yg cengei ni. Takziah pd suaminya 1
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 04:04 PM | Show all posts
Marketing stunt kee...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Jual mekap unicorn tak laku ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 04:20 PM | Show all posts
kau dpt kau tala cukup2
kasi kenyang nti meroyan mcm hafiz kne
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 04:21 PM | Show all posts
Aku kate dah, Sepul ni mesti stalk IG untuk bukak thread sampah camni.
Artis ke pompuan ni?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-4-2020 04:26 PM | Show all posts
tukar strategi marketing pula ke? nk viralkan diri.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
LOL bini org ni pun.. meroyan lebih
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Marketing stunt sgt... maklumlah tgh2 PKP ni jualan produk merudum terok..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye ye je ingat personal mesej.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
ni mesti akak-akak insecure yang ingat laki dia digilai ramai sedangkan boroi buncit kepam hisap rokok surya
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesej hasanah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
rengsa ngan style tudung ala2 rambut panjang mengurai di tutupi beanie. NEXTTTT
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 20-4-2020 04:30 PM
LOL bini org ni pun.. meroyan lebih

rasanya bini org tu tak wujud. di reka2 bg nk up kan bisnes
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-4-2020 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 20-4-2020 04:03 PM
oooooooo dh tu nk kena............. tak ni?

Kiah ok tak ni?
Tiber suci pulak
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
ala ni kes suruh assistant beli sim 2nd ke third ke pastu berbalas mesej sesama diri sendiri.

pastu screenshot, post kat ig, dgn harapan ada manusia lain screenshot jadi viral gitu.

teknik marketing paling senang zaman social media. kat twitter selalu digunakan awek2 bbnu nak tunjuk konon2 ada jantan hantar mesej.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa awak?? ("masa aliff syukri=
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
smeetasmitten replied at 20-4-2020 05:04 PM
Kiah ok tak ni?
Tiber suci pulak

amik mood awal romadhon sis... ahhh romadhonn tiba romodhonn tiberrr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 10:12 PM GMT+8 , Processed in 0.087748 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list