CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 3832|Reply: 46

"Krisis Covid-19 Tak Seteruk Digembar-gemburkan" - Putera Harry Cetus

  [Copy link]
Post time 19-4-2020 10:01 PM | Show all posts |Read mode
Putera Harry mencetuskan kemarahan ramai apabila mendakwa krisis wabak Covid-19 di United Kingdom (UK) tidak seteruk yang dilaporkan.


Berkata menerusi podcast, dia mendakwa "situasi di sini (UK) lebih baik berbanding yang digembar-gemburkan di media sosial".




Kredit foto: Hello Magazine




Memetik The Sun, selain kenyataannya disifatkan sebagai 'melampau', Harry turut ditempelak Profesor Karol Sikora.

"Apa kelayakan dia untuk membuat kenyataan sedemikian - selain daripada meninggalkan negaranya ketika saat genting?" pertikainya.


Harry yang kini menetap di Los Angeles bersama isteri, Meghan Markle berkata demikian dalam tembu bual tetamu jemputan Podcast Declassified.


Dalam temu bual itu, dia memuji tindakan bekas askar British, Kapten Tom Moore, 99, yang menyalurkan sumbangan sebanyak 23 juta Pound Sterling (RM125,606,266) kepada Perkhidmatan Kesihatan Kebangsaan Britain (NHS).




Kredit foto: The Sun



"Saya begitu bangga melihat apa yang dilakukan individu-individu di seluruh negara dan seluruh dunia.

"Ini juga menguatkan lagi pendapat saya bahawa keadaan sebenarnya lebih baik berbanding apa yang dilaporkan media kepada kita," katanya.


Harry berkata sedemikian walaupun panggilan video daripada seorang jururawat memaklumkan kepadanya mengenai kekurangan peralatan perlindungan diri (PPE) untuk petugas kesihatan.




Kredit foto: Elite Daily




Sementara itu, Nadra Ahmed dari National Care Association beranggapan Harry mungkin "belum melihat semua bukti yang dilaporkan". - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-4-2020 11:57 AM | Show all posts

Ckp nak privacy tapi empat kali sekejap contact media utk publisiti. meluat!
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
both are irrelevant gituh kan? lolz
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki bini.bimbo.Atuk tom tu lagi berharga drp dua orang ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Halaaa.... Heols kan ada misi against media. Tu yg heols kata keadaan xteruk seperti dilaporkan media. Heols apa tau. Betul kata expert tu, dalam org sibuk bperang ngan covid, heols sibuk pindah. Dah xdpt sambutan mcm yg ditagih tu mula le nak merempan pasal kes tu tak serius pun, media je saja nak tarik perhatian drp heols yg sibuk nak beli umah mel gibson. Harry, u are nothing like ur mother lah. Stop trying too hard to be her. And jangan sesekali jadikan meghan tu our dearly beloved princess diana, the queen of our heart!
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 12:16 PM | Show all posts
dia cakap covid-19 tak teruk??? dia ini ada otak atau otak simpan dlm x@##%
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepamnya tengok dia..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 12:19 PM | Show all posts
semenjak kawin dgn pompuan sihir teruih jadi biol
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-4-2020 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau jengah pintu hospital pun tak..sekufu dgn megan eloklahh
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
All ur life u live in ur perfect little bubble. What do u know bout the world outside n people's suffering.. Bagus lagi 99 year-old uncle tom
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai lg terkesima ngan atuk tom umo 99yo tp bole menderma 23mil pounds sambil menyambung bakti pd negara beliau... So salute kat atuk ni...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia laki bini nampak busuk kepam
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko yg sihat baik duduk diam ulit bini ja lah. Org yg sakut diluar sana perit tanggung rasa sakit tak dapat bernapas. Budus
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 01:11 PM | Show all posts
financial nightmare skg ni padan muka
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ngape image dia makin buruk since meghan?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu rasanya harry lagi low profile dr william tapi skrg riak betul nk show off kebodohan sejak puaka tu menempel disisi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-4-2020 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Otak dah simpan dlm bini punya pet pet kut.

Putera raja apa bodo level gini..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 20-4-2020 01:38 PM

Diam lagi baik. Jangan tunjuk sgt bimbo tu. Dah ler orang sana sini sibuk berperang dgn covid 19, dia sempat lagi pindah dpd Canada ke US, duduk pulak kat LA. Kata nak quit royal duty sbb privacy, duduk LA tempat selebriti US berkampung, privacy taik kucen kalau duduk LA dan PR merata jual story utk publicity.

Cakap je ler quit royal duty sbb bini bekas retis sendu nak hidup sbg selebriti Class A kat Hollywood tu, maklum zaman jadi retis sendu, tak merasa jadi retis gred A
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
busuk bacinnya kau nehhh
dia ni dari zaman remaja lagi imej buruk dah
dengan playboynya,kaki mabuk,kaki clubbing perangai buruk serupa wajahnya. nasib kau je baik lahir dari darah bangsawan. eeiii
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepam la depa somi isteri. Atuk tom lebih bergaya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 02:49 PM GMT+8 , Processed in 0.094092 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list