CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 1909|Reply: 7

Piano Dulu Seround! Pelanggan Lambat Pick Up Pesanan Ke Tu?

[Copy link]
Post time 19-4-2020 08:07 PM | Show all posts |Read mode




Video berdurasi 32 saat yang memaparkan seorang penghantar makanan sedang bermain piano di salah sebuah lokasi penghantarannyabaru-baru ini, tular di media sosial.


Tindakannya itu dirakamkan individu yang berada di situ iaitu Izat Yuan yang kemudiannya berkongsi video berkenaan di Twitter.







Rider yang dikenali sebagai Amirullah itu kemudiannya tampil menjelaskan situasi sebenar apabila menyedari dirinya tular di media sosial.


Menurutnya, selepas menghantar makanan kepada pelanggan, dia yang sedang menuju ke motosikalnya tiba-tiba ternampak sebuah piano yang berada di situ.


Dia kemudian mengambil peluang itu untuk cuba bermain piano dengan memainkan lagu Kisah Cinta Kita oleh Hafiz Suip dan Havana nyanyian Camila Cabello tanpa menyedari ada mata merhati selain gelagatnya dirakam.







Tambah penghantar makanan tersebut, beliau mengakui belajar bermain instrumen berkenaan melalui YouTube sahaja.









Kredit foto: Twitter Amirullah





Kredit foto: Twitter Amirullah



Setiap orang mempunyai bakat dan kelebihan tersendiri yang boleh digilap terutama bila ada minat. Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-4-2020 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia nak hilangkan stress.... Iols pulak siap nyanyi lagu ning sambil kepit suara
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 09:40 AM | Show all posts
thread dh ada, ada kena sumpah jadi labi2 nanti
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Blaja main piano melalui utube je.. mmg hebat. Tak bazir duit pi klas piano.

Tambah penghantar makanan tersebut, beliau mengakui belajar bermain instrumen berkenaan melalui YouTube sahaja.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 11:48 AM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 20-4-2020 09:40 AM
thread dh ada, ada kena sumpah jadi labi2 nanti

        aiseh
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 11:59 AM | Show all posts
iols penah nak pegi daftar kelas piano tapi tauke kedai tu pandang slack je...tauke sepet. last2 iols kowser nak join...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
gituu. nanti boleh la drive piano jah nak hantar delivery ke customer sambil fefeling tiru mv acik vanessa carlton a thousand miles yach cam ni

[youtube]3aNtBC0MDaM[/youtube]
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 10:39 PM | Show all posts
dah basi...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 11:42 PM GMT+8 , Processed in 0.090377 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list