CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 7167|Reply: 29

"Hati Masih Kosong," -Ingatkan Dayang Nurfaizah Bercinta Dengan Hael H

  [Copy link]
Post time 17-3-2020 01:51 PM | Show all posts |Read mode
Terlampau sibuk dengan kerjaya. Itu antara sebab Dayang Nurfaizah sampai terlupa nak memikirkan tentang jodoh.


Bagaimanapun penyanyi ini langsung tak tertekan kerana percaya jodoh telah ditentukan oleh Allah.


  



"Kadang-kadang, saya terlalu sibuk dengan kerja sehingga terlupa untuk berfikir mengenai jodoh.

"Bila ditanya, baru saya teringat mengenainya. Saya percaya jodoh itu ada," katanya kepada Gempak.


  



  



Walaupun hatinya belum dimiliki tapui Dayang tetap berasa bahagia.


"Tipulah kalau saya cakap, saya tak nak. Bila tengok orang lain bercinta, saya pun nak rasa pengalaman sama. Tapi, buat masa ini mungkin jodoh saya belum sampai.

"Saya bahagia dan sehingga kini masih solo. Saya harap, peminat dapat mendoakan yang terbaik untuk saya," tambahnya.


Kredit foto: IG


Ingatkan sebelumk ini Dayang bercinta dengan Hael Husaini sebab selalu sangat kongsi gambar bersama.


Apa pun semoga Dayang cepat bertemu jodoh.- CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-3-2020 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayat macamni tak bagi tekanan kat hael ke dayang. Even hael takda kena mengena kompem tempias sorang2

Kezzah hael basah tempias ye dak..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
iols ternampk hael aritu.. alahai kurus kering orangnya.. mcm tak sesuai dgn dyg
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dayang ni makin lawa i tengok. I like her
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Benang ke 1,256,788 pasal jodoh dayang si ketiak hitam. Nak celen dgn ruhainies, intan najua dengan  risteena ke ni? Blueeeekkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 02:33 PM | Show all posts
Ngok negk sepul.
Bosan de thread ko
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 02:36 PM | Show all posts
Mungkin dia selesa hidup tanpa berkahwin.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg tak lah dgn Hael tu. Mmg x pernah percaya pun aksi2 romantis diaorang. Kalau nak sgt lelaki lembut baik lah dgn yg sekutu mcm Dato Rizalman. U deserve so much better lah Dayang.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-3-2020 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
bila masa plak dayang cakap hati masih kosong? dia cuma cakap setakat ni belum ada jodoh.betul la tu selagi dia tak nikah maknanya belum ada jodoh.tapi tak bermakna hati dia kosong
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 03:31 PM | Show all posts
dah clash ek? takkan laaa
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosannnnnnya.. next!
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
so dayang tak pernah bercinta ke sebelum2 ni ?
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
bintangct replied at 17-3-2020 02:24 PM
iols ternampk hael aritu.. alahai kurus kering orangnya.. mcm tak sesuai dgn dyg


Dulu hael takde kurus macam tu. Skrg kurus kering. iolss dah lama perasan dyg mcm tak sesuai dgn hael. Dayang nampak matang dari umur dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dayang ada 2 lagu baru, collabs with young talents, FT, tapi ko sebok pasal dia bercinta ke tak.  
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu imej beyonce skg mcm kim k lak iols tgk... apapun sheols mkin cntik lah n nmpk class...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 07:23 PM | Show all posts
She's my fav artis dalam Malaysia! jodoh kerja tuhan. you go girl!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-3-2020 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Dayang ni so loving and classy. Harap jodoh dia dengan mamat classy dan educated & ada a good job. Eh eh, macam aku mak dia la pulak
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Tajuk misleading.. Ang ni sepol..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka dgn dayang ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Karam karam karam
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-11-2022 11:12 PM GMT+8 , Processed in 0.110254 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list