CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 13350|Reply: 83

"Proud Of You.." - Vivy Yusof Buat Kejutan Untuk Kakitangan Hospital S

  [Copy link]
Post time 17-3-2020 10:41 AM | Show all posts |Read mode





Kakitangan dan sukarelawan di Hospital Serdang menerima kejutan yang tak dijangka oleh usahawan popular Datuk Fadza Anuar dan Datin Vivy Yusof.


  



Mereka dihadiahkan dengan pemberian beberapa buah penghawa dingin mudah alih untuk pihak hospital itu yang memberi rawatan kepada pesakit C0VID-19.


  



"Setelah mengetahui tentang perkara-perkara menakjubkan yang dilakukan kakitangan hospital/ sukarelawan, Saya dan suami terpanggil untuk membuat sesuatu kepada mereka.

Saya berhubung dengan pihak hospital untuk bertanya peralatan yang mereka perlukan dan saya memutuskan untuk menyumbangkan beberapa penghawa dingin mudah alih untuk mereka, ikhlas dari FV (Fashion Valet)."


Menurut Vivy, untuk permulaan, sumbangan ini diserahkan kepada Hospital Serdang dan akan menyusul ke Hospital-hospital yang lain.


Para pengikut Vivy menyambut baik usaha pihaknya atas sumbangan tersebut.




Kredit foto: Instagram Vivy Yusof




Baguslah kan. Rasanya siapa yang ada rezeki lebih macam  Vivy memang digalakkan memberi sumbangan pada pihak yang memerlukan macam petugas kesihatan kita ni.


Terima kasih diucapkan kepada semua petugas kesihatan. Anda adalah wira kami. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-3-2020 10:42 AM | Show all posts
tahniah fashion valet
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 10:43 AM | Show all posts
Mesti masuk dlm love vivvy 3  hekhekhek
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Social responsibility
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
tu ke muka sheols without make up?
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 11:11 AM | Show all posts
alhamdulilah, berkongsi rezeki
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
alhamdulillah.. at the same time derma2 cmni blh dpt pelepasan cukai..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
bagusla ade yg tlg ringankan beban utk staff hospital..ksian tgk dorg bertungkus lumus keje demi rakyat..

hrp rmi lg la sudi derma kekurgan peralatan kt hospital supaye semue pun selesa..

pasni mesti rmi ponder2 ngiKot jejak langkah vivy.....
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-3-2020 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Publicity stunt..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan bg tudung.. baru nk maki..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulilah
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Bgs la dia perihatin..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 11:37 AM | Show all posts
Kalau usaha membantu masyarakat maka patut dipuji.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Good move and free publicity. yg lain2 dah kaya raya pun, pls do something k.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 12:19 PM | Show all posts

Alhamdulilah
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang kan trend, derma kena announce satu dunia. Whatever la Vivy, once hati busuk, forever hati busuk.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-3-2020 12:30 PM | Show all posts
addved replied at 17-3-2020 12:26 PM
Sekarang kan trend, derma kena announce satu dunia. Whatever la Vivy, once hati busuk, forever hati  ...

hahahahhahhahahhah meolls tunggu komen selain memojaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 12:39 PM | Show all posts
muka mcm org lombok laki dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana yang kaya berjuta juta tu diam tak terkutik musim covid ni...... Kemahen tayang kekayaan kat utube ngan insta tp musim wabak ni jadik bisu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 01:03 PM | Show all posts
muka she is tak make up...ada rupa anak rozita ibrahim yg bongsu...hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 07:25 PM GMT+8 , Processed in 0.102920 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list