CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Amiey

Nak Terjun Dari Balkoni, Netizen Minta Safiey Illias Tak Buat Kerja Bod*h

  [Copy link]
Post time 31-1-2020 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tak laku le tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2020 11:39 PM | Show all posts

memang dah tak lakuuuu... kan dia ada hapdet office dah tutup... staff semua lari....
sape yang boleh tahan dengan pondan mulut haukkk

bye2 #bapokbinatang


Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Alah mengadanya..kks sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Si pudin ni kuat propa. Dia x pernah ke dengar cerita gembala kambing dgn serigala?? Sekali 2 kali menipu bolehlah org nak percaya, lebih dari tu kot kau cakap betul pun org dah x percaya dah..
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2020 12:01 AM | Show all posts
kuzaime replied at 31-1-2020 11:58 PM
Si pudin ni kuat propa. Dia x pernah ke dengar cerita gembala kambing dgn serigala?? Sekali 2 kali m ...

tak pernah la tu... kan heolsss duduk ceruk felda jah??? tu yang hari2 dok ulang2 nak perhatian
melingkup je lah bisnes dia... kan lagi bagus.. walaupun memang dah lingkup katanya
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2020 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Setakat tinggi mcm tu tak mati pun. Terjun je lahh......

Tp kalau hat tinggi 8 tingkat tu toksahla ..meh aku bawak ko pi jumpa psychiatry. I can help you maa
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2020 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Terjun je.. nak amek gambar sume buatpe... attention sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2020 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Jgn lupa heret skli sejat, alipsekeri... yg terbaru tokri...bawak la skli dorang tu!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-2-2020 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa la yg duk follow dia ni...

Get a life la
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2020 03:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Terjun!!terjun!!!terjun!!

Go sapi go!
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2020 04:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Terjun jekk..ada takde pon tak dtgkn kesan..
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2020 07:25 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 31-1-2020 11:39 PM
memang dah tak lakuuuu... kan dia ada hapdet office dah tutup... staff semua lari....
sape yang  ...

Owh da melingkup ka.....syinta gila

Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2020 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Biorlahhh dia nak melingkop ke hape... Dia tau tak kalo suicidal attempt tp lps terjun x mampos dia bakal didenda.. Kalo x silap rm2k.. Mohon pencerahan noks...
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2020 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak terjun tu terjunlah saja. Habaq habaq nak buat apa.. Tu namanya craving attention.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2020 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah dia terjun balkoni,  I nak tengok sejauh mana dia sanggup demi menaikkan semula nama dia. Lantaklah.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2020 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Main2kan lagi agama ni lah jadinya...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-2-2020 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Org suka tgk die jd pondan kot...tp jgn la melawan fitrah...itulah ujian utk die sbenarnya...
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2020 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Terjun je la xpyh nk attention seeker sgt. Org depression dia terjun terus xde bg kenyataan mcm tu. g mmpos la ko. Mcm la byk pahala nk bunuh diri. Tgk dri ketinggian tu xmati pon, elok la kd lumpuh kot2 terus berubah betul2
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2020 11:36 AM | Show all posts
propanye ...


Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2020 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Wartawan/warga cari ni semua nya bodoh2 belakakan?
Tak pernah cerdik.
Dah la cerita sampah ko tulis lepas tu si bingai ni artis ke?

Utk tak off topic,



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 01:39 PM GMT+8 , Processed in 0.173209 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list