CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 16078|Reply: 93

Akhirnya! Kerinduan Peminat Pada Ameera Khan Kini Terubat..

  [Copy link]
Post time 24-1-2020 03:50 PM | Show all posts |Read mode
Sebut sahaja adik Neelofa pastinya ramai yang akan membayangkan si cantik manis Ameera Khan atau lebih dikenali sebagai Little Miss Khan. Bercita-cita untuk mengikut jejak langkah kakaknya dalam dunia glamour, Ameera pernah mangangkul anugerah selebriti media sosial paling popular dan sentiasa mencuri tumpuan ramai.


Kredit foto : Carian Google




Namun, tindakannya menyahaktifkan akaun media sosialnya tahun lalu menimbulkan tanda tanya peminat yang rata-ratanya rindukan kemunculan gadis jelita ini.



Kredit foto : Carian Google



Baru-baru ini, salah satu akaun Instagram peminat Neelofa telah berkongsi gambar terbaru Ameera.

"Ramai yang rindu Ameera kan? So, nah belanja gambar yang ada Ameera."


  


Perkongsian tersebut menarik perhatian ramai yang rata-ratanya meluahkan rasa kerinduan terhadapnya.



Kredit Foto : Ig Lofa World




Terdahulu, Neelofa pernah menjelaskan tentang 'kehilangan' Ameera dari dunia media sosial dan meminta org ramai untuk memberi ruang kepada adiknya itu.

Nampaknya dalam kontroversi yang kerap melanda, ramai jugak yang sayangkan Ameera ni kan? -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2020 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Ladybird910 at 24-1-2020 06:32 PM

Euwwww...what is TT talking about?
TT ni lemaks keww

And do we even need to know who r youuuuu?

#donehanjj
#IpishangvsSamsengParodi
#haturszzzsgtttt
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 04:08 PM | Show all posts
Mmg selama ni ade je kat rumah dgn Lofa..mengasuh dik jebat
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 04:09 PM | Show all posts
kenapa dengan amira ni?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 04:12 PM | Show all posts
Siapa rindu kau dekkk????
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 04:14 PM | Show all posts
oohhh ade lagi....ingat dah pi ngaji kat syria ke...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah....rindu sangat kat dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 04:17 PM | Show all posts
dah tak depress?haritu acah2 mcm depress dengan med soc
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2020 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
So mana dia forummers yg tuduh dia menyorok sebab mengandung tu? Taknak minta maaf ke.. ke nak buat tak tau je lepas sedap buat fitnah?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 04:24 PM | Show all posts
Mungkin dia dah bosan dengan perhatian ramai pada dirinya. Ada sedikit kematangan disitu. Tapi tak tahu lah masa akan datang nanti macam mana.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 04:24 PM | Show all posts
Retis ker sheols??


MasyaAllah dek LMK, iols rindu sangat pada chuols. Mengalir air mata iols lepas menatap gambar chuols. Terlepas juga beban kerinduan ini
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 04:28 PM | Show all posts
ada je Amera ni, give her space, i sendiri avoid soc media almost 1 year.. kadang2 soc media ni toxic
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Why muka dia cm bloated sket cm mak org dh rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols tak kenal retis ni, drama mana dia penah belakon sebelum ni wahai reputs? mohon mereputs yah reputs salah board
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada ka org rindu kat dia.....?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 04:42 PM | Show all posts
Kenapa kena rindu dia, apa sumbangan dia??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2020 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sumbangan dia pada industri? perlu dirindukan ke? nooootttt
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
tak rindu pun.. lagi suka kalau dia tak timbul balik
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Takyah acah2 buat comeback bleh tak
Ko kata socmed is eating you
Then why muncul time bergambor ramai2
Bleh je cakap kt family xnak gambar disiarkan ke umum khennn??
Masa atisha buat vlog, elok je ada penampakan ko tpi sheols kaburkan sbb hormat ko xnak muncul in public
Attention whore at its best
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
minguk replied at 24-1-2020 04:09 PM
kenapa dengan amira ni?

Daddy Khan suh henti main medsos... katanyer mau further studies. Ye lah dah nmpk mcm mau rosak x de hala tuju.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 01:14 PM GMT+8 , Processed in 0.112722 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list