CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5468|Reply: 35

"Adakah Aku Akan Merasakan Kebahagiaan?" - Peminat Harap Bella Astilla

  [Copy link]
Post time 15-1-2020 05:04 PM | Show all posts |Read mode
Bekas isteri kepada pelakon yang penuh kontroversi Aliff Aziz iaitu Bella Astillah atau nama sebenarnya Dayang Nabellah Awang Astillah baru-baru ini memuat naik status yang seolah-olah mahu menggambarkan perasaan sunyinya selepas berantaknya rumah tangga yang didirikan mereka.





Walaupun kehidupan Bella nampak lebih tenang berbanding sebelum ini, tetapi siapa tahu perasaan sebenar yang terpendam jauh di sudut hati anak kelahiran Sabah ini.


"I was wondering, adakah aku akan merasai kebahagiaan?"


Pertanyaan Bella itu mendapat perhatian peminat yang rata-ratanya berharap dia terus kuat dan cekal dan mendoakan agar dia mengecapi kebahagiaan suatu hari nanti.


Kredit foto : Twitter Bella Astillah




"Anda masih muda kenapa perlu risau?"


Kredit foto : Twitter Bella Astillah




Namun ada juga yang seolah-olah kurang senang dengan posting Bella tersebut dan secara sinis meminta dia untuk kembali bersatu dengan bekas suaminya, Aliff Aziz yang sarat dengan kontroversi itu.



Kredit foto : Twitter Bella Astillah



Bella dan Aliff mendirikan rumah tangga pada September 2016 dan telah dikurniakan dengan seorang anak lelaki. Bagaimanapun, rumah tangga yang didirikan akhirnya musnah pada pertengahan tahun yang lalu akibat sikap Aliff yang dikatakan 'playboy'.


Rezeki Bella dalam bidang seni juga dilihat mencurah-curah selepas penceraian tersebut terutama sekali dalam bidang lakonan.


  



Apa pun diharap Bella tidak terlalu memikirkan tentang kisah cinta dalam hidup. Sebaiknya fokus dalam membina kerjaya dan membesarkan anak mereka dengan baik. You are still young! -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-1-2020 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalai 1st time buat salah tak apa silap kalau 2nd..3rd time kau terima layankan gak ex kau tu bukan silap salah dah itu bodoh namanya ye.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Astillah tu nama bapak beliau rupanya..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 05:29 PM | Show all posts
terime je alif seadanya. ko maafkan die sejuta kali bukan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 05:37 PM | Show all posts
ko ni dek, hakak pun tak tahu ape fungsi ko kat industri ni...talentless dek, hakak harap ko dapat tangkap orka...supaya ko tak mengarut ngan ex-laki ko ni....anyway kome dedua mmg sepadan...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 05:48 PM | Show all posts
isu rumah tangga kau hidu mati dgn lelaki suck my dick tu
bukan isu semasa yg patut dikongsi diwarwar and dipening beramai2
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Victorioussss at 15-1-2020 05:53 PM

Adakah akan merasai kebahagian? Tapi dh merasa terung alip on kan..

Ok lettew
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Jantan dlm dunia ni bukan hanya laki nko sorg je la pundek
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-1-2020 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Boo layan dia nie.. Dia yg nak sgt kt aliff mcm mana curang pun aliff so hadap la.. Tak yah nak propa sgt la
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh dia ni penyanyi jugak rupanya... Cringe gila
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
panjang lagi nama rupanya..kalau jadi kampung people tukar kak nab awang
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebelum aliff kawin elok je dia bekerja
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 15-1-2020 05:37 PM
ko ni dek, hakak pun tak tahu ape fungsi ko kat industri ni...talentless dek, hakak harap ko dapat t ...

orka nak ke perempuan tiktok nari2 mcm cringe ?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 15-1-2020 06:44 PM
panjang lagi nama rupanya..kalau jadi kampung people tukar kak nab awang

Nama dia nabellah kira ok gak la dia guna nama pentas Bella  sbb ejaan pun nabellah drpd yg nabilah tiba jadi Bella
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Hrmmm ntah lah belllaaaaaa.. Uolss pilih la sndiri.. Sndiri masuk dlm api.. Sndiri terbakar.. Sndiri padam..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Hauknya menyanyi lagu Destinasi Cinta tu.. ada gak org jemput sheols nyanyi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-1-2020 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 15-1-2020 08:59 PM
Hauknya menyanyi lagu Destinasi Cinta tu.. ada gak org jemput sheols nyanyi.

Iols baru nak taip benda sama. Dulu pernah tengok kat ig dia nyanyi, hauknya. Walaupun cubaan melenggokkan dan memerdukan suara tetap hauk. Perasan je lebih. Tapi heran ada jugak yg invite sheols menyanyi. Tone deaf kah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:33 PM | Show all posts
fealefea replied at 15-1-2020 05:29 PM
terime je alif seadanya. ko maafkan die sejuta kali bukan.

hahaha. den nak sangat dia kahwin balik dengan alip tu. syok tengok orang kena pisang dua kali. pueh hati oii
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 08:12 AM | Show all posts
Dah-dah la meratib hiba di socmed sisturrrrr.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh je bahagia asalkan tak hadap nak get back dgn ex laki. Masa dgn ex laki tu obviously u tak bahagia mana pun. sampai divorce kan. Dah divorce ni, move on jela. Ramai lelaki lain yg lbh helok yg insyaAllah blh bahagiakan u sis.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 05:43 AM GMT+8 , Processed in 0.107523 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list