CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 4254|Reply: 38

"Macam Pakai Template Powerpoint Je" - Backdrop Sidang Media SPRM Dikr

[Copy link]
Post time 8-1-2020 04:41 PM | Show all posts |Read mode
Kecoh hari ini di seluruh negara apabila rakaman audio dipercayai antara bekas perdana menteri, Datuk Seri Najib Razak dengan isterinya Datin Seri Rosmah Mansor didedahkan oleh pihak SPRM.


Menerusi rakaman audio itu, Rosmah kedengaran menjerit kepada suaminya seperti yang didedahkan dalam sidang media oleh pihak SPRM di Putrajaya.


Menurut Ketua Pesuruhjaya SPRM, Latheefa Koya, ia merupakan antara sedutan daripada sebahagian sembilan set klip audio berdurasi 45 minit yang berlangsung antara Januari dan Julai 2016, Astro Awani melaporkan.


Kredit foto: Twitter




"Demi kepentingan awam, kami mendedahkan kepada umum kandungannya,"  katanya.


Dalam pada itu, pelbagai reaksi di laman sosial melibatkan pendedahan panas ini.


Menerusi tinjauan kami, antara yang diperkatakan termasuklah tirai latar atau 'backdrop' sidang media yang digunakan yang nampak murahan.





Seorang pengguna Twitter menulis,


"I love looking at the SPRM building in Putrajaya. Unique design.

"Tapi backdrop sidang media macam pakai template Microsoft Powerpoint lepas tu print slide.

"Building nampak unik tapi backdrop keep it sleek & minimal ok."


Apa pula pendapat anda dengan isu ini? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-1-2020 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
video - makan masa nak kenal pasti
audio - disahkan
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok je tengok but zaman pakai foam lagi helok arrangementnya
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 05:19 PM | Show all posts
kene ker backdrop tu gah2 sgt.. kira ok la tu.. not a biggie pun..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 05:20 PM | Show all posts
yg komen ni kene keje dgn bos yg dh tua2 la baru paham
ko igt senang ke klu ko dh design cantik2, pstu bos lama tego nk design cm pprt
hasilnya cmni la
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Haahhahaaha...peringatan jangan main2 sumpah laknat ya..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 8-1-2020 04:46 PM
video - makan masa nak kenal pasti
audio - disahkan

satu lagi
Air kencing - rumit
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
dlu ade audio semekom mah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-1-2020 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
dh kenapa sprm dedahkan kandungan audio dlm.sidang media? bukan tu utk tujuan pendakwaan di mahkamah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 06:06 PM | Show all posts
tanya sikit...pakai powerpoint crack activator atau ori office365?? wakakakakakakakkaka
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Terdesak tu nk menang prk kimanis..1mdb x jalan..SD altantuya x jalan..apa sume x jalan..rakyat da tahu pekong game ph..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 06:15 PM | Show all posts
sekadar backdrop tak penting pon semua tu, yg penting intipati. tp biasa lah, klu oorg yg dipuja yg jd isu, benda2 kecik pon akan di perbesarkan tuk simpang isu sebenar
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
TuntungReturn replied at 8-1-2020 05:33 PM
dlu ade audio semekom mah

Percaya jeAbg Mat semekom Mah... Bau buret Mah...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 06:37 PM | Show all posts
batmana replied at 8-1-2020 05:20 PM
yg komen ni kene keje dgn bos yg dh tua2 la baru paham
ko igt senang ke klu ko dh design cantik2, p ...

i feel u.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 06:38 PM | Show all posts
xde masalah pun backdrop dia. argue the point la. level2 penyokong bossku memang sampah. benda bukan2 dia argue sebab nak spin issue.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Malas nk percaya sbb koya ni lantikan politik dr atok
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-1-2020 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
AUDIO tak berapa jelas suara, tak pasti pelaku - Bahan bukti

VIDEO yang jelas dan disahihkan tulin, pasangan pun dah mengaku - bukan bahan bukti.

Malaysia baru
Rule of Law
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
"Cabut Sat...nak Kentut"....Rakaman HD yg pelakunya kekal misteri sampai bila2
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Terdesaknya....

Jwb soalan press pun sekat2. Mcm x confident je. Its a psychology ok...kalau dh menipu tu...nampak sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex: video - makan masa nak kenal pastiaudio - disahkan

Kannnnnnnn... dumb dumb
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 05:22 AM GMT+8 , Processed in 0.114326 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list