CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2796|Reply: 19

[Tempatan] parkson MYTOWN nak tutup

 Close [Copy link]
Post time 31-12-2019 12:37 AM | Show all posts |Read mode


bahahah,

1 : bisnis slow giler tak mampu bayar sewa

2 : salah manage kut, dulu ramai orang datang, sekarang ramai orang blah, datang sekali sekala je

cam isu semasa cari.com gak

bahaha sendu

tadika




Parkson to quit MYTOWN Shopping Centre in Feb 2020


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-12-2019 12:53 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2019 12:58 AM | Show all posts
parkson super sendu, yang semengah sikit rupa nya hanya lah parkson elite pavilion.
tak tahu pun heshe wujud id mytown, tak pernah perasan pun.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2019 06:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Tutup kat mytown untuk buka dekat pavilion 2 BJ, staff sana bgtau. Clearance sale, tetap mahal kot..
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2019 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Meanwhile 600m away there there is another parkson at sunway velocity
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2019 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
aku gi mytown pun x penah jejak masuk parkson nih
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2019 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu yg nu sentral tutup
Tu pun sendu gak
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2019 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Nape ntah aku suka masuk parkson lagi dibandingkan ngan jusco.. suka dpt voucher n rs tgi sikit dr jusco.. Pastu dpt shoping ngn aman2 je

So far parkson subang parade ramai je mgkn xde saingan lain kt dlm tu.. da btahun kut menua aku di subang parade dr sekolah smp jd mak org
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-12-2019 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Salah satu kejayaan BMF...
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2019 08:39 AM | Show all posts
kat mytown ada parkson mehh??
kenapa iolss tak perasan?
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2019 08:44 AM | Show all posts
kat setapak cental ada jgk kan?
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2019 08:47 AM | Show all posts
Lepas Tahun Baru Cina Parkson Mytown akan tutup kan?
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2019 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik cuma pegi parkson subang parade je
Dari zaman skolah sampai zaman anak haku pun dah abis skolah, situ jugak weols beli kasut raya
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2019 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
My town ni pun antara mall yg sendu. Ramai melintas mall ni utk pg ikea sahaja. Maka kedai2 ni mytown ni sekadar tempat peleseran sahaja. Apapun i lg suka parkson dari sogo. Mahal sogo Walau gantung 90% discount tu banding parkson.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2019 10:06 AM | Show all posts
parkson who
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2019 10:23 AM | Show all posts
ekonomi malaysia tengah berkembang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-12-2019 10:28 AM | Show all posts
Semoga dipermudahkan segala urusan
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2019 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Banyak juga yer mall2 yg tutup...

Nampak sgt ekonomi msia mcmana skrg,

Aku pon bebaru ni g beli baju2 baby kat sogo je, 6 lai rm100, dpt yg bjenama n elok2 kainnya.... pampers cari paling murah tp aku bc dl review2, wet tissue pon kedai rm2 je, semua based on bc review, barang murah ade kualiti wpon idok la kualiti tinggi2 mana
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2019 10:46 AM | Show all posts
shopping mall kat kl ni persepah-sepah..
location dekat-dekat pulak tu..
apa ada dalam mall ni, da kat dalam mall tu..
mana la tak banyak mall sendu sampai kena tutup..
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2019 12:55 PM | Show all posts
kaishi replied at 31-12-2019 02:28 AM
Banyak juga yer mall2 yg tutup...

Nampak sgt ekonomi msia mcmana skrg,

Niaga offline ( walk in , customer visit ) mmg teruk sekarang. nak nak lagi kalau jatuh pada tarikh 11.11 atau 12.12 lagi melopong.
biasanya kena harapkan waktu festival raya , cuti sekolah , hari gaji , hari cuti minggu , hari cuti umum. kalau ada hari yang cuti umum
jatuh pada hari minggu lepas tu same day hari orang dapat gaji. lagi berganda kerugi ruginya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 04:43 AM GMT+8 , Processed in 0.118662 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list