CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Drsgonfruit

Kepampom dan tabung sara hidup di Landen, "cleanerS said I look like 17-18

   Close [Copy link]
Post time 5-1-2020 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
ejrazak replied at 5-1-2020 04:00 AM
Sebut psl muka desa nama ala2 omputeh ni hadoiii la
Semlm i dok tgk IGS...keluar la IGS divaletop ...

Ni level2 kepam aka scammer juga ke? Iolss nak skodeng juga & masukkan siap2 nama heshe dlm senarai scammer iolss
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2020 12:47 PM | Show all posts
Meiizu replied at 5-1-2020 09:52 AM
Lemon butter chicken??? Aku sampai pi google laaaa kenapa rupa gmbr taksama mcm kepam..resipi apa sb ...

kepam masak apa pun tak menjadi...kalo tgk resipi ada heavy cream, kepam x buh kot, nmpak cair je gravy dia...
mesti tak shedap sebab takde vid godzila cakap shoo shedappp....
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepyfish replied at 5-1-2020 10:04 AM
hahaha I just tulis for fun, ni pun my observation.
For me she is a kind of entertainment, also  ...

I think most of us either pernah jd kepam’s scam victims, nyaris2 jd victim, or we have frens yg jd mangsa sheols.  And maybe the rest of us kenal kepams thru this thread. So generally all of us just nak tgk how low she would goes dgn kehidupan angan2 dia nak jd bossbabi level up.  Di samping jd one of our entertainment .
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 5-1-2020 09:45 AM
Kan. Dok puja puji dkt ig artis. Zarina anjoulie tu.. Ewww.. I kalo suka tgk someone, baik jgn f ...

mungkin dia pun tak tahan dgn komen2 tak cerdik follower. Tapi kalau dah ada hati nak jadi retis, hati kena keras and sabar kena hadap je la. sebab  golongan mcm tu jugak la supporter bagi dia dia cari makan.

Yang si gloria debab ni pulak bukan retis. Perasan je. Padahal scammer keji. Aniaya anak2 sendiri. So yang dok puja puji dia tu dah kenapa. Tak paham betul iol.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 5-1-2020 11:17 AM
cuols jangan tak tau, datin pun dok idolakn kehidupan kepam as a PS tau

Matilanak.... someone kena pegi kopak mata datin tu luas2 bagi terbukak luas2 so boleh nampak pe’el sebenar gloria debab.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 5-1-2020 04:03 AM
esah kt scotland now sbb balik kampung abe tom..and visit her in laws skali
kepom hanis gemok lin ...

Owhhh abe tom org scotland...
Berkulat hati kepam jeles
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 5-1-2020 05:13 AM
Matilanak.... someone kena pegi kopak mata datin tu luas2 bagi terbukak luas2 so boleh nampak pe’ ...

Lama dah datin tak muncul backup kepam gemok hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 5-1-2020 01:21 PM
Lama dah datin tak muncul backup kepam gemok hahaha

Oh. Jadinya mungkin hijab dah tebuka and nampak jelas nyata gloria debab hanyalah scammer sampah yang aniaya family, anak2 dan the public.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2020 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah over stay ke belum? Selamat je.. no action pun...

Or dah kawin (jadi ladangner)?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-1-2020 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
fergie.abel replied at 5-1-2020 12:48 PM
I think most of us either pernah jd kepam’s scam victims, nyaris2 jd victim, or we have frens yg  ...

Yeah. Yang penting dah habis 1 dekad. So far apa yg level up pun tak nampak
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 5-1-2020 01:27 PM
Dah over stay ke belum? Selamat je.. no action pun...

Or dah kawin (jadi ladangner)?

Based on her ig dia enter UK from Barcelona around 25 May so 12 or 13 Jan ni dah 180 hari.

Yg malaysian immigration punya travel permission dia dah lama lapse. Kesian kepam 180 mencari cinta tapi takde sorg pun nak berbinikan bossbabe moghul domestic goddess cantik awet muda 17 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
sehirkedi replied at 5-1-2020 05:50 AM
Tak menyelerakan langsung. Siap ada biji lemon dalam tu. Macam ayam goreng rentung berendam dengan ...

Sama mcm dlm pemikiran i
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 5-1-2020 12:06 AM
Kan? Cekodok rentung, donat rentung. Mmg suka yg rentung2 dia ni

Jgn lupa sheols taste jantan rentung jua
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 5-1-2020 12:29 AM
I bet sesilap kuah pahit sbb segala biji lemon kulit lemon dia humban dlm tu

Arituh sheols yakin guna hashtag calon menantu mak awak. Ni masak ayam mandi kuah lemon ni sheols tak buh lak ek hashtag tuh.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
sissado3 replied at 5-1-2020 02:10 PM
Based on her ig dia enter UK from Barcelona around 25 May so 12 or 13 Jan ni dah 180 hari.

Yg m ...

I see....
Kesian.. misi mencari cinta berakhir dgn misi mencari duit demi sesuap sushi, steak, lemon dan sebagainya.

Good luck lah akak queen K yg amnesia.. ur no more a bossbabie with auto pilot income. Ur not a good testimony for all your businesses. Sombong!
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
wani baddah p holiday mn tu uollls?? mcm pg ber2 laki bini jeeee.akhirnya dpt gak p hanimun kn without her so caled annoying kids nnt holiday jaga2 kot2 blk  ada baby . boleh jd bhn merempan lg dkt ig
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2020 02:41 PM | Show all posts
Drsgonfruit replied at 5-1-2020 02:02 PM
Yeah. Yang penting dah habis 1 dekad. So far apa yg level up pun tak nampak

tunggu nak game over je ni..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
aik takkan naik air asia sajorkkkk. x kelessss la dik wani .tok mid x sponsor tiket mas ka??
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 02:43 PM | Show all posts
sissado3 replied at 5-1-2020 02:10 PM
Based on her ig dia enter UK from Barcelona around 25 May so 12 or 13 Jan ni dah 180 hari.

Yg m ...

so kepam kena balik Malaysia ke? counting days la ni..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
cendawanbonyok replied at 5-1-2020 02:37 PM
wani baddah p holiday mn tu uollls?? mcm pg ber2 laki bini jeeee.akhirnya dpt gak p hanimun kn witho ...

Bersiap sedia la dgn rempanan sheols rindu anak2 robot beliyau ketika holiday...hahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 07:51 PM GMT+8 , Processed in 0.498241 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list