CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Drsgonfruit

Kepampom dan tabung sara hidup di Landen, "cleanerS said I look like 17-18

   Close [Copy link]
Post time 23-12-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
idadae replied at 23-12-2019 03:05 PM
rasa mcm penah kakpam ckp yg dia nak anak2 dia mewarisi bisnes dia..or Hariz yg ckp nnt besar dia  ...

I pon ingat dia ckp mcm ni dlu. Zmn2 glam tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2019 07:26 PM | Show all posts
zidane2011 replied at 23-12-2019 05:06 PM
Iols percaya je card dia kena cloned. Ada few cases reported and dalam siasatan tp i doubt maybank a ...

dah lama tiada sales...pun  masih x nak balik...nak jg extend stay kat canary yg 1 bilik rent 1000pounds.....sebab nak dekat ngan 'somebody' kot..
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 07:28 PM | Show all posts
sleepyfish replied at 23-12-2019 05:16 PM
tapi amount yang she disclosed kat IG story tak sama yg actual amount yg di "curi" I forgot the am ...

3700gbp...ALMOST RM20k..bukan 30k hilang yer...
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Skang sheols masih jutawan lagikah..berapa net worth sheols...
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 23-12-2019 07:26 PM
dah lama tiada sales...pun  masih x nak balik...nak jg extend stay kat canary yg 1 bilik rent 1000 ...

Nak cekup mekom..maybe expected to be invited for christmas ape..kan kepam excited before nak celebrate christmas..tapi gone kes..tak kena invite pun ke mekom christmas dinner..rasain pam
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
tuberoses replied at 23-12-2019 05:14 PM
abiss laa kalo kepam masuk buckingham palace, karang dia ngorat william uols

Pastu update igs ckp wiliam tekel dia.
Mcm dia twist plot ckp PT KL dlu tekel dia pulakk. Lbergh
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 07:36 PM | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 23-12-2019 07:28 PM
3700gbp...ALMOST RM20k..bukan 30k hilang yer...

apparently now she is going through her close friends list on IG, yg tak beri dia duit she akan remove wakakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
hanis takda dalam list ke..huhuhu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2019 07:37 PM | Show all posts
sweetchic82 replied at 23-12-2019 07:32 PM
Nak cekup mekom..maybe expected to be invited for christmas ape..kan kepam excited before nak cele ...

dia nak mekom tu sbb caucasian n CEO kaya company worth 30million pound (kononnya la)...tp hati dia masi mencari ex awang hitam dia dulu tu..sbb tu je dpt puaskan nafsu dia...main sejam lebih, main berdukung la..semua dia puji2 lau c awang hitam tu...mekom ni pula kaya tp bg dia 500pound jer katanya....hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 07:39 PM | Show all posts
mujur ada anak dengan dia sekarang ni
boleh lah jadi bahan untuk minta derma
sebab orang kan kesian dengan budak2
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 23-12-2019 07:23 PM
Lama gila x membawang kat cari pasal kepam ni. Asik tgk ig je.. Tgk dia masak, satu benda pun x meny ...

Sebesar ibu jari lanre !!!! Hahahahaha lawak gilaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 23-12-2019 07:33 PM
Pastu update igs ckp wiliam tekel dia.
Mcm dia twist plot ckp PT KL dlu tekel dia pulakk. Lbergh

Dia kan hot stuff. Semua lelaki nak dia

Mekom setakat bagi 500 pound je (tah betul ke tak) dan who r yus kan dia jee

Mmg tak la nak jemput kepam. Kalau korang pun nak ke jemput minah pinoy/indon yg tak tau illegal ke legal duduk london tu jumpa family dia. Mmg tak laaa

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 07:58 PM | Show all posts
gekkou replied at 23-12-2019 07:39 PM
mujur ada anak dengan dia sekarang ni
boleh lah jadi bahan untuk minta derma
sebab orang kan kesia ...

time mishkinn dia guna anak..time berduit, dia buang anak kat babysitter and dia p baecation
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
faint_heart replied at 23-12-2019 07:47 PM
Sebesar ibu jari lanre !!!! Hahahahaha lawak gilaaaa

Ya allah. Serius beb. Terkial2 anaknya nak mkn bunga kobis tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
CurKath replied at 23-12-2019 03:53 PM
Ohhemmmgeee... Tulunnng.. nak muntah hijau i tgk ni!!!

Slps baca komen u, i g lah skodeng ig d ...

Omg muntah huwaaaaaaaaa anak tok mid ni SEMUA saikoooo!!!! Woiiii tolongla .. korang ni dg knapa yang dillusional sgt prasan hensem lawa .. apa yg dah terjadi di waktu korang membesar? Terjatuh di bilik air ke? Brain concussion ke korang adik beradik yg buat korang saiko ni. Tok mid tolong la buat buku cara ko didik anak sure meletup sebab semua org confirm beli sbb TAK NAK IKUT cara didikan itu
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetchic82 replied at 23-12-2019 07:32 PM
Nak cekup mekom..maybe expected to be invited for christmas ape..kan kepam excited before nak cele ...

Iye kan. Sexcited bebenor nak celebrate christmas arituh. Mcm dia pulak yg nak beraya. Siap tanya acik2 hadiah apa nak beli utk melkom. Acah2 mcm bbnu tak pernah berlaki pulak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2019 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 23-12-2019 07:58 PM
Ya allah. Serius beb. Terkial2 anaknya nak mkn bunga kobis tu.

Donut dia lak sebesar penumbuk lanre.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Cookingholic replied at 23-12-2019 08:07 PM
Iye kan. Sexcited bebenor nak celebrate christmas arituh. Mcm dia pulak yg nak beraya. Siap tanya  ...

Hahahaha teringat she berangan dapat Rolex Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
faint_heart replied at 23-12-2019 07:59 PM
Omg muntah huwaaaaaaaaa anak tok mid ni SEMUA saikoooo!!!! Woiiii tolongla .. korang ni dg knapa y ...


Hahahahhaa komen ni lawak. Iols ingat dah kenapa suruh Tok Mid buat buku. Rupanya panduan supaya org tak ikut buku tu. hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Cookingholic replied at 23-12-2019 08:10 PM
Donut dia lak sebesar penumbuk lanre.

Hahahah. Kaler pun sama.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 08:19 PM GMT+8 , Processed in 0.081008 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list