CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 52804|Reply: 198

[ENGLISH SERIES] MONEY HEIST [LACASA DE PAPEL]

  [Copy link]
Post time 22-10-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by eddlisa_uyuk at 23-10-2019 01:45 PM













This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Citer ni memang best.
Dah start tengok tak boleh stop.
Dah habis khatam 3 seasons, can't wait for season 4.
Suka nama diorang sesuai dengan karakter masing2.
Tapi, aku tak suka Tokyo.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by royaldanish at 22-10-2019 03:57 AM
oggy replied at 22-10-2019 03:47 AM
Citer ni memang best.
Dah start tengok tak boleh stop.
Dah habis khatam 3 seasons, can't wait for  ...


Memang marathon tgk nie
Tokyo body lawa giler tapi susah kawal perasaan hehe

iols suka Nairobi strong & loving!

Paling menyakitkan hati Arturo haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Netflix ke.. Kurex takde netflix..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 22-10-2019 04:20 AM
Netflix ke.. Kurex takde netflix..

Professor sesuai dgn kurex nampak je noob tapi hot stuff
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 22-10-2019 12:22 PM
Professor sesuai dgn kurex nampak je noob tapi hot stuff

Ala.. Tapi takde netflix..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 12:32 PM | Show all posts
Kurex replied at 22-10-2019 12:20 PM
Netflix ke.. Kurex takde netflix..

subscribe one month sajorkk la free trial month then pulun marathon cte ni okehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 12:41 PM | Show all posts
cita ni best gila pleaseeeeeeee tolong tengok. ada kat netflix k.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 12:44 PM | Show all posts
best!!

cuma season 3 cam pelik sikit, senapang ngan pistol tu paham bole beli kat black market

tapi dia siap beli tank bagai tu rasa bombastic sikit
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2019 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 22-10-2019 04:31 AM
Ala.. Tapi takde netflix..

Subscribe je la sebulan free hehe pastu marathon tgk

Recommended cerita ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2019 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
skinsandstars replied at 22-10-2019 04:41 AM
cita ni best gila pleaseeeeeeee tolong tengok. ada kat netflix k.

Tak sabar nak tunggu next season kluar
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2019 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
dekmieDandy replied at 22-10-2019 04:44 AM
best!!

cuma season 3 cam pelik sikit, senapang ngan pistol tu paham bole beli kat black market

Duit dh banyak sendiri print kat opis arturo hehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 22-10-2019 12:57 PM
Subscribe je la sebulan free hehe pastu marathon tgk

Recommended cerita ni

Tengok dekat hp boleh ke.. Lepas sebulan tu boleh cancel ke
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 22-10-2019 05:02 AM
Tengok dekat hp boleh ke.. Lepas sebulan tu boleh cancel ke

Bolehhh download je netflix app tu
yup lepas sbulan bole cancel nanti ada deyols hantar email tanya nak cont ke tak.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 05:17 PM | Show all posts
royaldanish replied at 22-10-2019 12:57 PM
Tak sabar nak tunggu next season kluar

iya boss, benerrrrr. i memula season 3 tu i rasa cam lembap gelll tapi hujung2 tu macam omg omg omg best nye best nye ha gitu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2019 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
skinsandstars replied at 22-10-2019 09:17 AM
iya boss, benerrrrr. i memula season 3 tu i rasa cam lembap gelll tapi hujung2 tu macam omg omg om ...

Banyak bercakap kurang actions haha towards the end tu yg giler..

Rambut rio tak sesuai sungguh!
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kwn2 meols ramai suka series ni. Tgk pun mcm menarik. Kena download Netflix la nampak gayanya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2019 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
URUHA replied at 22-10-2019 10:24 AM
Kwn2 meols ramai suka series ni. Tgk pun mcm menarik. Kena download Netflix la nampak gayanya

Harus cuolsss jangan terlepas kejap ke kejar 3 seasons hehe

Download je netflix cari kawan yg nak share bayar bulan hehe aritu ada nampak kat twitter 3 org cari geng utk share bayar nextflix hehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Wokeyh chuols thanks for da info Bijak gk kongsi2 bayar. Meols dah berkurun x layan drama kt tv. Layan online series je. Lepas ni leh la download Netflix
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2019 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
URUHA replied at 22-10-2019 11:23 AM
Wokeyh chuols thanks for da info  Bijak gk kongsi2 bayar. Meols dah berkurun x layan drama k ...



Selamat bertapa kat rumah cuols hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-1-2022 11:38 AM GMT+8 , Processed in 0.096018 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list