CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: tin

Ideas, announcement, feedback, report thread kene sorok antu nenen

[Copy link]
 Author| Post time 8-3-2006 09:28 AM | Show all posts
Epsilon and Omega

November 3
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2006 09:48 AM | Show all posts
[quote]Originally posted by tin at 8-3-2006 09:28 AM
Epsilon and Omega

November 3
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-3-2006 11:49 AM | Show all posts
Originally posted by mmc at 8-3-2006 09:48 AM


wat d ell is dis ma:hmm:


ada laaa... :bgrin:
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-3-2006 06:47 PM | Show all posts
PERHATIAN KEPADA SEMUA FORUMERS MPSA

Saya berterima kasih di atas sokongan hangpa terhadap bod ni. Malangnya, ramai forumers yang cuma mendaftar dan membaca sahaja posting tanpa membuat sumbangan. Oleh kerana itu, para moderator bod MPSA sedang berbincang untuk menaikkan reading access kepada level 2 untuk thread-thread yang terpilih.

Kesannya, bagi mereka yang cuma ada reading access level 1, depa tak boleh masuk thread-thread yang ada reading access level 2. Untuk membolehkan hangpa access thread-thread level 2 ni, hangpa musti ada kredit sebanyak 51 credit atau lebih. kredit ini boleh dicapai dengan membuat posting di mana-mana bod dalam forum cari termasuklah bod MPSA tercinta ini.

meskipun belum ada keputusan muktamat daripada perbincangan mod-mod MPSA, saya rasa wajar untuk memberi hangpa warning supaya hangpa dah bersedia kalau dan bila langkah menaikkan reading access ini dilakukan.

Harap Maklum

Majulah bod MPSA untuk MALAYSIA!

[ Last edited by tin at 8-3-2006 06:49 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2006 08:16 PM | Show all posts
hmmm... aku setuju gak reading access dinaikkan... untuk keselamatan gak...
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2006 02:42 PM | Show all posts
rojerrr...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2006 12:58 PM | Show all posts
ok.. berita paham....:hatdown:
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2006 06:46 PM | Show all posts
Originally posted by tin at 8-3-2006 06:47 PM
PERHATIAN KEPADA SEMUA FORUMERS MPSA

Saya berterima kasih di atas sokongan hangpa terhadap bod ni. Malangnya, ramai forumers yang cuma mendaftar dan membaca sahaja posting tanpa membuat sumbanga ...


ok setubuh....oppsss........setuju
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2006 01:47 AM | Show all posts
Saja nak tanya suma, ada tak probelm enter thread movie dll? coz saya dapat undefined action???
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2006 07:31 AM | Show all posts
Originally posted by dan509 at 17/8/06 01:47 AM
Saja nak tanya suma, ada tak probelm enter thread movie dll? coz saya dapat undefined action???


That one ah, sbb org yg last posting tetiba delete posting dia, pastu pulak post dia yg 1st kat page tu, hence 'undefined action'.... dun wori dah ok dah ;)

[ Last edited by  yipun78 at 17-8-2006 07:44 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2006 02:48 PM | Show all posts

Breitling Apache Jet Team L-39 Albatros Display kat KLCC Suria

Ni nak habaq kat sesiapa nak tengok kapalterbang diatas yang agak sukar dilihat belah sini, pilah KLCC Suria 23-27 August ni, depa buat display kat centre concourse







[ Last edited by  mmc at 22-8-2006 03:21 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2006 05:00 PM | Show all posts
Originally posted by yipun78 at 17-8-2006 07:31 AM


That one ah, sbb org yg last posting tetiba delete posting dia, pastu pulak post dia yg 1st kat page tu, hence 'undefined action'.... dun wori dah ok dah ;)


berlaku lagi da
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2006 10:42 AM | Show all posts
Pasal apa tak boleh update ha? Hari ini sudah 30hb tapi updated posting masih lagi menunjukan tarikh 28hb. Tapi kalau kita buat posting baru dia terus ke tarikh 30hb dan kalau balik ke main thread dia akan menunjukan tarikh 28hb balik. Adakah computer ku atau Cari.com.my yang bermasalaah atau digalakan buat postingan baru boleh nampak update post? Sesiapa boleh beri bantuan di sini???
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2006 12:45 PM | Show all posts
Originally posted by Canaletto at 30-8-2006 10:42 AM
Pasal apa tak boleh update ha? Hari ini sudah 30hb tapi updated posting masih lagi menunjukan tarikh 28hb. Tapi kalau kita buat posting baru dia terus ke tarikh 30hb dan kalau balik ke main thread  ...

memang pernah jadi kat saya gak dulu. entah kenapa. Tapi sejak dua menjak ni dah okey.
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2006 01:26 PM | Show all posts
Yes......dah okey...puncanya 28hb aritu tangan gatal aku sudah tertukar setting dekat Control Panel dari Automatic ke Never. Pasal tu le computer dok maintain tarikh 28 Ogos. Infact semua website termasuk Yahoo & Google dok maintain hari yg sama. Tu yg pelik tu!!! Bengong tul aku!!! :hmm::hmm:

[ Last edited by  Canaletto at 30-8-2006 01:41 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2006 11:36 AM | Show all posts
Karnival ATM di Stadium Indera Mulia, Ipoh, Perak hari ini sampai 10 September 2006. Dibuka jam 10.00 pagi hingga 10.00 malam.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2006 08:25 AM | Show all posts
hi..salam perkenalan..he3..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2006 02:37 PM | Show all posts
allo newbies welcome to the board! Hey any1 here goin' to indodefence?
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2007 07:06 PM | Show all posts
Nampak berbeza sedikit, setelah layout Mainpage ditukar dengan layout yang baru. Nampak lebih luas dan besar. Syabas Sdra Mod berupaya kerana mengubah sedikit kepada wajah Layout kepada Mainpage tersebut.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2007 09:32 PM | Show all posts
I suggest not to merge threads too often.
let it be individual for like 1~2 months, becoz some topic just need time to heat up.
merged thread usually spoil the topic when no one had ever notice it before it is being merged.

just two cents of mine
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 05:18 PM GMT+8 , Processed in 7.525969 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list