CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1638|Reply: 0

Apa Manfaat Jabatan Perlindungan Data Peribadi kpd Pengguna?

[Copy link]
Post time 8-5-2019 05:29 PM | Show all posts |Read mode
Salam semua...

manja baru2 ni beli hp baru...so ade la install a few apps mcm games etc..

tp lately i terfikir jgk selamat ke data2 peribadi manja bile install apps ni?? kalau kite buat bayaran online pun kadang rs mcm x secure..

so manja jenguk2 website Jabatan Perlindungan Data Peribadi sbb ade kluar iklan hari tu...
Link kat sini >>> http://www.pdp.gov.my/index.php/my/

lepas bc2 skit i was thinking ade ape2 ke yg kite as pengguna bleh buat? daftar install apps keselamatan ke ape so that maklumat peribadi kite tu selamat?...
tgk2 xde ape pun...just tips je...

korang tahu ape2 x psl website ni?...ape yg kite bleh dpt selain bc tips2 kat sana??

TQ in advance
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 06:04 PM GMT+8 , Processed in 0.212641 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list