CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Sarip.Dol

[UMUM] LuaHaN RaSa Ver3.0

  [Copy link]
Post time 16-5-2019 02:59 PM | Show all posts
alhamdulillah dah baik sakit...
2 minggu sengsara...
ingatkan benda dari indon sb dah bertahun asyik kena yg dr indon
rupanya kali ni dari kejiranan sendiri sampai ada jiran pun nampak
ada benda besar di belakang saya...
takpelah moga awak diberi hidayah Allah.

Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 11:09 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 16-5-2019 02:59 PM
alhamdulillah dah baik sakit...
2 minggu sengsara...
ingatkan benda dari indon sb dah bertahun asy ...

selamat berpuasa kak zuraz
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-5-2019 06:46 AM | Show all posts
Apa habaq org sg petani - tmn peruda, tmn kuala muda, tmn ria?
Apa habaq brother milo ais kaw?
Apa habaq 3 org ank dara mcik jual nasi lemak selang serumah rumah Sarip dulu?
Apa habaq awek2 sek mat jiwa? Pagar asrama selalu kena panjat lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
redha dan pasrah.   
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 04:44 PM | Show all posts
وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ ۚ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا

“Dan katakanlah: “Yang haq telah datang dan yang batil telah lenyap”. Sesungguhnya yang batil itu adalah sesuatu yang pasti lenyap
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Belom bersedia utk Monday Blues..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
sfhzuraz replied at 16-5-2019 02:59 PM
alhamdulillah dah baik sakit...
2 minggu sengsara...
ingatkan benda dari indon sb dah bertahun asy ...

Alhamdulillah..semoga mod sfhzuraz terus sihat dan kuat.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
moga semuanya dipermudahkan dan dipercepatkan. Aamiin
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Lengkong replied at 25-6-2019 09:55 PM
Alhamdulillah..semoga mod sfhzuraz terus sihat dan kuat.

terima kasih..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:50 PM | Show all posts
tipu la cakap kalau aku x kecewa...
boss duk puji melambung tapi haprak pun x ada at the end....
nmpk aku buat kerja..buat kerja sowang2...handle boss yang tak reti...tp still x ada penghargaan
x tau mcm mana nak cakap lg....nak bg dpt penghargaan...
bukannya dpt setiap tahun kot...at least aku rasa penat aku setahun ni berbaloi

kecewa....moral down..

dah bertahun langsung x ada penghargaan

Allah saja saksiku  
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 04:30 PM | Show all posts
MsCinderella replied at 7-8-2019 03:50 PM
tipu la cakap kalau aku x kecewa...
boss duk puji melambung tapi haprak pun x ada at the end....
n ...

banyak banyak bersabar Cin...

Insyaallah suatu hari boss Cin akan sedar juga....


Comments

tq matt...x apa la...rezeki utk org lain....maybe rezeki cin pun kat tempat lain jugak...  Post time 7-8-2019 04:40 PM
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 08:30 PM | Show all posts
panjangnya rambut, dah mcm zaman2 gerhana dulu
best klu naik hway, bukak tingkap kiri kanan... ditiup angin perghhhhh
naik moto lagi best tapi tkleh klu tk pakai helmet
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2019 03:06 PM | Show all posts
i is redho.....
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 07:53 AM | Show all posts
MsCinderella replied at 7-8-2019 03:50 PM
tipu la cakap kalau aku x kecewa...
boss duk puji melambung tapi haprak pun x ada at the end....
n ...

Sabar mod cin. Kredit pun penah kena camtuh. Mungkin bos tak hargai.tapi Allah s.w.t. akan balas usaha kita dengan rezeki yg lain. Inshaallah
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 07:57 AM | Show all posts
Kredit batuk2 sekarang.tak tahu kenapa payah nak baik.dah 5 hari camni.kredit jarang batuk.dah minum madu, ubat batuk pun tak mau baik.hmmm
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-9-2019 10:16 PM | Show all posts
Sarip tanya apa khabar?
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2019 12:30 PM | Show all posts
hitam putih kehidupan porem
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 11:42 AM | Show all posts
bosan sebab stress

atau

stress sebab bosan

????
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:38 AM | Show all posts
ngantuk gila wey

mcm mana nak hilang ngantuk kat opis ni..

rasa tido dah cukup kot semalam
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam nak tnya sikit kat area jitra ada dak sapa2 buat kelas menjahit?kami ingat nak tmbh skill kehidupan la kelas mengait pun takpa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
[For Sale] New township @ Genting Highlands
zilchminz[For Sale] New township @ Genting Highla
Views : 2420 Replies : 67
WhatsApp Customer Service
hardiksharma01WhatsApp Customer Service
Views : 5646 Replies : 96
[For Sale] Your beachside retreat @ Cenang, Langkawi
zilchminz[For Sale] Your beachside retreat @ Cena
Views : 1912 Replies : 56
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 41722 Replies : 659
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 35741 Replies : 1126
Intan vs Jering
tutttIntan vs Jering
Views : 28721 Replies : 349
KKN DESA PENARI - based on true story by Simpleman (update: #20, #36, #37)
cutestarsKKN DESA PENARI - based on true story by
Views : 59801 Replies : 235
Takut Kahwin
kaoru44Takut Kahwin
Views : 40830 Replies : 294
Hanis Haizi Amougou V66
AKAZ85Hanis Haizi Amougou V66
Views : 9356 Replies : 251
Lif rosak,eskalator rosak,wanita ini tak puashati kemudahan rapidkl tak baiki kemudahan asas di LRT AMPANG PARK untuk OKU ini
YgBenarLif rosak,eskalator rosak,wanita ini tak
Views : 128 Replies : 2



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 06:08 PM GMT+8 , Processed in 0.078516 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list