CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Sarip.Dol

[UMUM] LuaHaN RaSa Ver3.0

  [Copy link]
Post time 18-10-2019 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
lepas satu, satu masalah menimpa famili ko. aku yakin ini semua kifarah utk ko dan keluarga. tak guna ko solat tak tinggal dan awal tp mulut suka jaja aib org.  yg takde ko adakan. dah lama aku sabar. sikit pun aku tak balas. tp Allah Maha Kaya, Maha Berkuasa.

nasib aku baik sb dpt tengok kifarah yg ko dpt. rumahtangga ko hancur. anak2 ko pun bermasalah. tu la, hidup lg dgn berdengki kt org. walaupun begitu aku dah maafkan ko. selebihnya antara ko dgn Allah. aku maafkan ko sb aku nk perjalanan aku kt akhirat dipermudahkan. . tu ja.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 09:40 AM | Show all posts
bosan.................................................................................................
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2019 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Harapnya sempatlah bayar...kalau tak memang masaklah...
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 09:27 AM | Show all posts
Al-fatihah kepada arwah maksu....dah x ada adik mak...klu jumpa maksu selalu teringatkan kat arwah mak..


Bila tgk dr awal sampai habis pengebumian arwah maksu, heran aku kenapa ada manusia yang masih sombong dengan manusia yang lain. ya mmg betul kubur tu masing2..tp nak ke kubur tu, mandikan..kapankan...siapkan kain kapan, masuk ke keranda bukan kerja ko sowang tp kerja masyarakat sekeliling..x ada istilah kubur masing2 eh...

dosa ko buat adalah ujian kepada org sekeliling, begitu juga dgn pahala...

kenapa masih sombong sedangkan kubur kau masih sama dgn org lain...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 03:29 PM | Show all posts
knp mesti spoilkan mood aku hari ini....oh bossssssssssssssssssssssss
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
td baca kt wasap ada tembakan maut kt mahkamah thai sb pertikaian kes tanah yg berlarutan lebih 10 tahun. pasal tanah atau duit org sanggup membunuh.

ada tu duduk atas tanah org tp berlagak nak mampos. eh ko ingat arwah bapak korang tenang ke dlm kubur tu dgn perangai korang mcm tu. tanah dah ukur mmg dah sah2 korang duduk atas tanah abah aku tp sikit pun takmo pindah atau byr sikit duit sewa. bukan setahun 2 tp dah lebih 30 tahun kot duduk free. yg si tua kakaknya tu nama ja manager kt company apa tah tp hal undang2 tak kan tak tau kot.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Melayu dgn bomoh berpisah teda. Moga sempatlah bertaubat
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:11 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:57 AM | Show all posts
seronok masuk cari. macam-macam boleh baca. terima kasih kt carl yg info benda ni
dan ajar post reply, cari kredit dan lubuk kredit.serta cemana nak reply post dll
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kenapa dia masih menganggu hati dan perasaanku? pergi saja la..kau tetap takkan aku miliki
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 11:19 AM | Show all posts
rindu dia.................................

hanya mampu pendam perasaan.......................

hanya mampu meminati dia dari jauh.................................

dia yang tidak tahu apa2.......................
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 08:52 AM | Show all posts
Dengan cuaca yg tak menentu ni  


rasa lemau je
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2019 12:15 PM | Show all posts
apabila budak hingusan yang berlebih-lebih
dan nampak berlagak...
takpelah kan....
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
hanya mampu bersabar dengan dugaan yg berat ini. semoga semuanya akan berubah di tahun baru insyaAllah. aamiin
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2020 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
tengok kakak kalut siapkan anak dia pagi tadi. tu baru sorang anak yang sekolah. lg 2 belum lagi. bertabahlah kakak. mak pulak senyum jer tengok sambil kalut kat dapur. hari ni hari kalut sedunia ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
naik pangkat lagi. alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 04:56 PM | Show all posts
rasa?
mixed feelings lagi.

aku dah habis baik explain kat dia.
lagi aku explain lagi dia ckp aku pusing.
aku tipu dia.
emm.
aku tak tipu pun.
kalau tipu. kita ckp benda lain tapi buat benda lain.
aku just ckp aku tak delete msg.
sbb masa tu mmg dlm pale otak aku wasap ngn forum.
mana lah nak igt semua benda serentak.

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 03:01 PM | Show all posts
alhamdulillah setel dua perkara hari ini

aku tak nak susahkan orang walaupun ko dah berhutang rm25,600 duit sewa tanah.
tadi jumpa pun tau bisnes ko tak serancak bisnes org c kt area situ.
yg penting ko jujur dan ada buat bayaran.
harap2 hutang sewa november dan disember 2018 dpt setel secepatnya la...

sb aku suka tengok bumiputra meniaga, tu yg bg ko sewa kt tanah aku.
ko perlu ikhtiarlah agar bisnes ko boleh maju sikit.

mudah-mudahan aku permudahkan urusan orang Allah juga permudahkan urusan aku
aamiin.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2020 07:32 AM | Show all posts
Dimana silapnya???
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2020 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
serba salah dibuatnya.      
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 35159 Replies : 590
Bina Karier d McDonald's
Uqbah008Bina Karier d McDonald's
Views : 6 Replies : 1
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 47373 Replies : 1699
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 3082 Replies : 67
Bina Karier d Mcdonald's
Uqbah008Bina Karier d Mcdonald's
Views : 18 Replies : 1
Bina Karier d McDonald's
Uqbah008Bina Karier d McDonald's
Views : 0 Replies : 0
Bina Karier d McDonald's
Uqbah008Bina Karier d McDonald's
Views : 0 Replies : 0
Bina karier d McDonald's
Uqbah008Bina karier d McDonald's
Views : 0 Replies : 0
Lelaki suntik otot punggung meninggal dunia dalam hotel
sharlenetexasLelaki suntik otot punggung meninggal du
Views : 1857 Replies : 44



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 05:09 PM GMT+8 , Processed in 0.262182 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list