CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 8025|Reply: 27

Siapakah Kerabat Ini?

[Copy link]
Post time 11-4-2019 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Heboh di alam twitter kereta mercedes yang berlambangkan Kerabat di Raja Kelantan telah meletak kenderaan di tapak khas untuk pemandu kelainan upaya. Apa benar pemilik, pemandu kereta ini juga sebenarnya memang fizikal beliau/baginda kurang upaya?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-4-2019 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ke bapak kepada sultan..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Elaun bulanan dengan duit rakyat puluh2 ribu masih nak menyusahkan rakyat ker??
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok td gambar ni viral kat twitter. Elok je dorg perli empunya kereta ittew
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 11-4-2019 04:59 PM

Tu mcm lambang beli . Kerabat pakai 4 digit? Kemonlah.

2 3 hari lalu aku nampak lalu kat jelatek masserati 4 wd single digit. Tapi takde lambang tulah. Kalau kata itu kerabat aku percaya.
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 01:10 PM | Show all posts
kt mana ni...macam parking kt blok apartment or kondo aje
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-4-2019 01:59 PM | Show all posts
who give a fcuk ko kerabat?

perlu ke emblem dato sri la kerabat la apa lanch suma ni?

still kena bayar roadtax kheennn???

bleeerrgghhhh!
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 02:27 PM | Show all posts
pangkat beli tuuu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-4-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa lagi...kita csi sape punya kereta.check plat number
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 11-4-2019 12:40 PM
Tu lambang beli . Kerabat pakai 4 digit? Kemonlah.

2 3 hari lalu aku nampak lalu kat jelatek mas ...

Aku rs tak semua kerabat kaya raya smpi mampu beli plat 1 digit.

Tp kalau btul la plat beli harap pihak istana boleh amek tindakan sewajarnye
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 04:12 PM | Show all posts
tak mengagak parking tu..selfish sungguhlah
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tadi ada hapdate darjah kebesaran Kelantan si Azeez tambi tu ditarik balik, berkait kes ni la
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 04:15 PM | Show all posts
kerabat kah?
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 11-4-2019 05:00 PM
annehuda replied at 11-4-2019 03:34 PM
Aku rs tak semua kerabat kaya raya smpi mampu beli plat 1 digit.

Tp kalau btul la plat beli ha ...


Logo tu sendiri dah pelik. Ada hari tu kat mana ntah org buka but jual benda cam ni.

I setuju bukan semua kerabat kaya. Tapi kalau dah berlogo gitu selalunya single plat number or paling2 koman pun 2 digit.

Pastu kereta berkilat.

Ni mcm kereta lama tak basuh

Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
apa motif ltk lmbg2 bodo ni semua? Mcm2 lambang aku pnh jumpa. Bar council la. Kalo kereta ada lambang ni kita simbah minyak tanah agak2 blh terbkr x?
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 11-4-2019 12:06 PM
Ke bapak kepada sultan..

of course bukan..
sultan ismail masih warded
x discaj lagi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-4-2019 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Pemes dah ciktommm
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Oksana kot.. x pon ratu ikea..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kdg2 kalau ada org guna wheelchair guard bagi guna parking OKU.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 11-4-2019 05:40 PM
apa motif ltk lmbg2 bodo ni semua? Mcm2 lambang aku pnh jumpa. Bar council la. Kalo kereta ada lamba ...

Kalau bar council tu, maybe lah untuk senang access ke mahkamah...agak ku je lah
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

22-4-2024 05:51 AM GMT+8 , Processed in 0.379104 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list