CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1696|Reply: 7

#thesingingpizza terbaru dari pizza hut feat fazura

  [Copy link]
Post time 4-4-2019 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
hi u alls. i bukan peminat fazura ye. kalau topik dah ada boleh katup. td pusing2 kat ig nampak promo baru pizza hut, the singing pizza. beli pizza hut sambil berhibur dengan lagu
https://www.instagram.com/p/BvyUJfsFRCf/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1ftmx9hhy5t2i
ni agak agaknberbaloi ke beli? pizza tu rasa sama je kan tp part kotak tu ada lagu best ke idok??
mesti ramai jugak yang kecam hehe . tak reda isu ffm30 tetiba ada singing piza pulokkkk. lebat tak lebat rezeki depa ni . i tak reti tepek gambo sgt tp boleh gugel ig #thesingingpizza
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 4-4-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
i tak reti tepek gambo .

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
I suspect mesti kat kotak pizza tu ade QR code yg kita boleh scan utk dgr lagu baru diorang thru dpotify. Tp mmg lebat job couple ni berebut company nak ambik jd duta. No wonder fattzura boleh enjoy expensive trips & holidays.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
kita ingat dlm pizza tu ada lagu..adoii...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
inspiro92 replied at 4-4-2019 06:56 PM
I suspect mesti kat kotak pizza tu ade QR code yg kita boleh scan utk dgr lagu baru diorang thru dpo ...

Ye betul. Scan qr code
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Selain Fattzura, nampak ada beberapa artis lain juga macam alvin chong, untuk segmen lagu selain bm. Untuk fattah, ada lagu isterimewa version akustik. Dan 1 lg duet fazura fattah
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
so sorry kalo fattzura for singing thank you, next!!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni colab dengan universal music la... Bukan fattzura je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 07:49 PM GMT+8 , Processed in 0.203676 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list