CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 2862|Reply: 8

R.Kelly Nyaris Tumbuk Gayle King, Menangis Nafi Tuduhan Merogol Gadis Bawah Umur

[Copy link]
Post time 26-3-2019 11:59 AM | Show all posts |Read mode
Penyanyi terkenal, R.Kelly yang berdepan tuduhan merogol beberapa orang gadis bawah umur melepas geram ketika ditemubual oleh wartawan CBS This Morning, Gayle King baru-baru ini. Dia kelihatan tidak dapat mengawal amarahnya dan menangis ketika diasak soalan bertalu-talu daripada Gayle.





Kredit foto: CBS



Dalam temubual pertamanya sejak tuduhan merogol itu difailkan di mahkamah, penyanyi R&B itu menjerit marah kepada Gayle beberapa kali dan berkata gadis-gadis tersebut menipu dan cuba menjatuhkannya.





Kredit foto: Time



"Semua orang menuduh saya jahat seperti Lucifer, saya pernah buat salah tetapi saya bukan syaitan!" katanya menafikan tuduhan tersebut. Beberapa kali Gayle cuba mencelah tetapi R.Kelly bangkit berdiri dan menjerit, "Hentikan! Kamu semua hentikan permainan ini! Saya tidak pernah merogol, jangan hancurkan hidup saya!" katanya kepada kamera.





Kredit foto: Twitter



Selepas berpuluh tahun bisik-bisik mengenai tabiat R.Kelly kedengaran, akhirnya bulan lalu dia didakwa di mahkamah atas 10 tuduhan jenayah seks di antara tahun 1998 hingga 2010. -CARI
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-3-2019 12:21 PM | Show all posts
Bila dia nak masuk jail ni?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 12:49 PM | Show all posts
gadis-gadis tersebut menipu


Berapa orang gadis yang menipu tu??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-3-2019 12:50 PM | Show all posts
mieymiey replied at 26-3-2019 12:49 PM
Berapa orang gadis yang menipu tu??


Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 12:56 PM | Show all posts

So, adakah kesemua gadis ni berkomplot nak menjatuhkan R.Kelly atau beneran dia merogol?
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 03:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Xtau lerrr

Bukan suma victim #metoo ni boleh caya, bersepah je yg gatal menggoda goda bila dekat2 dgn artis dan produser.

Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2019 03:03 PM | Show all posts
mieymiey replied at 26-3-2019 12:56 PM
So, adakah kesemua gadis ni berkomplot nak menjatuhkan R.Kelly atau beneran dia merogol?

mmg btul pun meks. r kelly penah ada video seks ngan budak 14 thn, kalau ko rajin ade lg video tu kt internet.  bkn stakat seks, dikencingkan skali budak perempuan tu. sblm mengeseks pun die kasi duit kt budak tu sbg sogokan. siap masuk mahkamah kot. tapi lepas jugak.

and die ni bukan takat rogol je, die brainwash suma perempuan yg terpikat ngan die smpi taknak balik rumah. sape yg hati kuat tu terlepas la, tp trauma seumur hidup.  
cer tgk dokumentari surviving r kelly.  perempuan2 yg jadi mangsa die tu, gigil-gigil bile kene kenang balik hidup dgn r kelly
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2019 03:11 PM | Show all posts
annehuda replied at 28-3-2019 03:03 PM
mmg btul pun meks. r kelly penah ada video seks ngan budak 14 thn, kalau ko rajin ade lg video tu  ...

Kalau betul, berani dia kata 'saya tidak pernah merogol, jangan hancurkan hidup saya' sekali pakej dengan menangis bagai. Nanti iols cari dokumentari tu, nak tengok. Video seks tu takut pula iols nak tengok
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2019 03:14 PM | Show all posts
mieymiey replied at 28-3-2019 03:11 PM
Kalau betul, berani dia kata 'saya tidak pernah merogol, jangan hancurkan hidup saya'  ...

ala meks masa kantoi video seks dgn budak 14 thn tu pun, r kelly leh sampai ati tuduh org dlm video tu abang die. peduli ape die janji lepas gitu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 04:12 PM GMT+8 , Processed in 0.820206 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list