CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 10316|Reply: 81

Bagaimana hadapi pasangan mood swing

[Copy link]
Post time 8-2-2019 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Pagi dia ok.
borak cambiasa
petang pulak menyepi diri.
kita pulak fikir ada salah ke.
pastu senyap je nanti dia.
kita whatsapp apa pon tak balas
memang selalu dia camni
kita pulak jadi sakit hati

dia tu..seorang lelaki
kalau perempuan, kita fahamlah..emo terlebih..

apa nak buat

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2019 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia sibuk agaknya.. Tak pun membuta di petang hari. Ada lelaki yang tak gemar mesej. Kalau bosan sangat. Layan forum ni, takpun cari kenalan baru yang suka mesej. 'Goodbye..' kan saje si dia.. Haaa.. sape suh tak layan mesej kan.. Heheh

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-2-2019 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
sehirkedi replied at 8-2-2019 09:35 AM
Dia sibuk agaknya.. Tak pun membuta di petang hari. Ada lelaki yang tak gemar mesej. Kalau bosan san ...

belum sanggup lagi nak goodbye kan dia. kalau sibuk..leh reply type 'sibuk'. i pulak kalau boleh nk text hari2..tapi bkn 24 jam ler. sekadar berbasi gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Bipolar kot..cer bawa jumpa doktor, cek.

Kalo sesaje, ngengade nak mood swing, bagi je penumbuk..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
yuki812 replied at 8-2-2019 09:43 AM
belum sanggup lagi nak goodbye kan dia. kalau sibuk..leh reply type 'sibuk'. i pulak kalau boleh n ...

U pernah luahkan kat dia pasal hal ni? Kalau belum, beritau dia terus terang.. Kalau sibuk, reply la, 'tgh bz' ke ape.. Jangan buat u risau tertunggu2.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-2-2019 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
besi_kelabu replied at 8-2-2019 09:45 AM
Bipolar kot..cer bawa jumpa doktor, cek.

Kalo sesaje, ngengade nak mood swing, bagi je penumbuk..

selalu dgr bipolar ni. apa tu ye. nnti i gogle. tp rasanya tak kot..sbb dia normal je..kerja mantop..pergaulan ok.
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 8-2-2019 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
sehirkedi replied at 8-2-2019 09:48 AM
U pernah luahkan kat dia pasal hal ni? Kalau belum, beritau dia terus terang.. Kalau sibuk, reply  ...

byk kali dh. smpai i yg stress tak leh tido. i yg selalu mengalah tanye itu ini. ada silap ke. kdg whatsapp..baca pon tak berhari2.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 10:09 AM | Show all posts
biarkan je..nanti dia akan cari ko balik bila dia rindu..meanwhile, penuhkan aktiviti supaya tak dok teringat dia..been there, tau cemana rasa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2019 10:34 AM | Show all posts
ala lelaki ke yg swing...ui malas nye nk layan..x cool langsungg

aku nk lelaki layan mood swing aku dgn sabar & tabah...haha

kite syg awok.....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-2-2019 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 8-2-2019 10:09 AM
biarkan je..nanti dia akan cari ko balik bila dia rindu..meanwhile, penuhkan aktiviti supaya tak dok ...

berapa lama dia akan cari i tu?
i rasa dia leh berhari2 tanpa i.
i plg lama pon 2 hari tanpa dia.
kenapa ye dia mcm tu..i selalu fikir dia x syg i. tak de ribut gaduh apa sume..senyap je. pastu dia cntct blk seolah xde apa.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 10:37 AM | Show all posts
yuki812 replied at 8-2-2019 10:35 AM
berapa lama dia akan cari i tu?
i rasa dia leh berhari2 tanpa i.
i plg lama pon 2 hari tanpa dia ...

depends on dia punya perangai lah..
takpe..ko bolayan kan je..kalau ko tanya2 atau cari dia lagi ego dia naik


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-2-2019 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
kiyudi replied at 8-2-2019 10:34 AM
ala lelaki ke yg swing...ui malas nye nk layan..x cool langsungg

aku nk lelaki layan mood swing a ...

ye. i rasa dia gitu. i merajuk pon dia tak tau. pastu esoknya dia cntact i tanpa rasa bersalah. i rasa bila dia sibuk..xde mood mmg dia x layan i. tapi kita kan naturally bila kita syg ssorg bz camne pon..kita mesti layan gak skit2 kan..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 10:41 AM | Show all posts
yuki812 replied at 8-2-2019 10:35 AM
berapa lama dia akan cari i tu?
i rasa dia leh berhari2 tanpa i.
i plg lama pon 2 hari tanpa dia ...

lelaki mcm ni ada kemnungkinan dia x kan ctc for a while pastu ctc balik bila ada hal/tujuan/hajat...

i dh jumpa spesis mcm ni..senyap...tiba2 muncul...memang mls layan lah..sila tinggal la kalo xnak idop dlm tertanya2 mcm tu

spesis x bertanggungjawab....harey


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-2-2019 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
kiyudi replied at 8-2-2019 10:41 AM
lelaki mcm ni ada kemnungkinan dia x kan ctc for a while pastu ctc balik bila ada hal/tujuan/hajat ...

maybe tul gak apa yg u ckp.

tp sepanjang i berkwn tu..so far xde pulak camtu. borak cambiasa..kuar dating..xde yg musykil. dia kalau blk kg ke..dia akn ckp.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-2-2019 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
i x rasa dia lelaki yg x bertanggungjwb.
kdg i bising ttg ni..hah baru dia sibuk reply. tapi kan i mls lah nak bising benda yg sama. dia tau i x suka dia hilang2. dia take note sume tu. tp nanti dia buat lagi.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-2-2019 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 8-2-2019 10:37 AM
depends on dia punya perangai lah..
takpe..ko bolayan kan je..kalau ko tanya2 atau cari dia lagi  ...

ye..dia ego atau itu ada lah charactor dia. probnya i ni yg tak leh bolayan. penat dah ckp. gitu gak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2019 11:31 AM | Show all posts
yuki812 replied at 8-2-2019 11:06 AM
i x rasa dia lelaki yg x bertanggungjwb.
kdg i bising ttg ni..hah baru dia sibuk reply. tapi kan i ...

cuba awk senyap jee....jgn ctc dia

biar dia ctc awak....cuba awk buat acah x acah...tgok cmana respon dia

kalo dia pon x heran awk x ctc, memang sesuatu lah


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-2-2019 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
kiyudi replied at 8-2-2019 11:31 AM
cuba awk senyap jee....jgn ctc dia

biar dia ctc awak....cuba awk buat acah x acah...tgok cmana  ...

pernah. masa tu lps gaduh. tp dia cntct blk seolah xde apa yg berlaku. say sori pon takde. yg i ni pulak jenis lembut hati. malas nak pjg citer.  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-2-2019 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
kiyudi replied at 8-2-2019 11:31 AM
cuba awk senyap jee....jgn ctc dia

biar dia ctc awak....cuba awk buat acah x acah...tgok cmana  ...

eh..kalau biasa2 mmg kdg dia whatsapp dulu. tp bila yg dia senyap tu..kita tertanya2. walhal sblm ni borak biasa je.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:44 AM | Show all posts
waktu mula2 bercinta dulu suami kemain kalau boleh 24jam nak berwassap & call. pastu bila dah  masuk tempoh selesa tu dah jarang call & wassap. of coz iols sentap sebab tetiba je berubah dah jarang wassap and call.

satu hari tu iols tak puas hati sgt terus call dia sambil marah nangis2 cakap kalau dah tak suka gitau jelah iols boleh blah je. hahahah drama gila. time tu baru dia explain bgtau dulu nak tekel iols haruslah kena usaha lebih call wassap semua. bila hubungan tu dah confirm, heols buat rileks jelah. and heols mmg bukan nye jenis suka sgt nak selalu msg2 call ni. siang dah pnt keje, malam tu dia kata rasa nak masuk tido awal je selalu.

after tu barulah iols paham mmg mcm tu rupanya sikap dia smpai lah dah kawen ni. and rupa2 nya iols pun baru tersedar iols pun bukan la suka sgt nak wassap and call lama2, cuma time tu iols sentap sebab tetiba heols berubah drastik sgt.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh individu yang dikenalinya. ! Anggota Polis Ditahan.Hilang Sejak 10 Julai, Pulis Mohon Bantuan Kesan Nur Farah Kartini
YgBenarUpdate :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh i
Views : 110700 Replies : 881
Kucing Rafizi nama Muffin hilang di Putrajaya
YgBenarKucing Rafizi nama Muffin hilang di Putr
Views : 27027 Replies : 29
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 91670 Replies : 688
Ada KWSP ada awek:Duda Alami Tekanan Perasaan, Semua  Duit KWSP Kena Rembat Dengan Kekasih!
YgBenarAda KWSP ada awek:Duda Alami Tekanan Per
Views : 29301 Replies : 26
Ringgit mengukuh, hutang bon Samurai berkurang kepada RM6.26 bilion
AbahmungRinggit mengukuh, hutang bon Samurai ber
Views : 8446 Replies : 2
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 82828 Replies : 3548
I was in love with physics because I could see the big picture reflected back to me - Dr Mazlan Othman
sharlenetexasI was in love with physics because I cou
Views : 27073 Replies : 140
[tvN/Netflix] Love Next Door - Jung Hae In, Jung So Min (Mulai 17 Aug 2024)
xyla73[tvN/Netflix] Love Next Door - Jung Hae
Views : 11054 Replies : 3
Ada pramugari dan pramugara terpaksa berkongsi bilik, termasuk ‘tidur’ bersama juruterbang..Video klip “Darkside Pramugari” cemarkan imej kru kabin – NUFAM.Akan buat laporan pulis
YgBenarAda pramugari dan pramugara terpaksa ber
Views : 54543 Replies : 127
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31391 Replies : 200

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 06:26 PM GMT+8 , Processed in 0.083991 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list