CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 13880|Reply: 75

ac mizal...dah tua nak mamp***

  [Copy link]
Post time 30-1-2019 11:52 AM | Show all posts |Read mode

annoying dan meluat gila aku tgk berok sekor ni...entahlah,aku takleh tgk dia ni,menyampah gila babi...dahlah buat lawak bodoh tak jadi,pastu suka potong bila org cakap...suara bingit macam anj***...dgn tak sedar diri dah tua2 bangka nak mampos pakai mcm budak2, dgn kasut mcmtu...harktuihh

mana si nabil tu? dah takde org lain ke nak ganti.???




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 30-1-2019 11:54 AM | Show all posts
mudah mudahan berok bernama ac mizal ni baca lah ye thread aku ni...harktuihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 11:55 AM | Show all posts
lega aku... ada ler gak org nak up pasal nih...
aku ingat aku sorang jer yg rasa meluat tahap gaban...
annoying sesgt... tak pernah aku suka...
kalau time maharaja lawak tu, aku sanggup mute kalau time AC ni cakap...
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 12:06 PM | Show all posts
dh lama tak tgk apa2 rancangan yg dia mengacara... menyakitkan hati... tak tahu lah kelakar tang mana dia ni

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 12:07 PM | Show all posts
suka sangat menyampuk..
macam dia sorang je nak bercakap..
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 12:07 PM | Show all posts
marah sangat TT nih
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 12:28 PM | Show all posts
ADmin dah lama than perasaan nih..... kali ni meletupsssss
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
over naw suka menyampuk org tgh ckp. anyway mamat tu sebijik rupa p ramlee.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-1-2019 12:38 PM | Show all posts
dia ni mengacara ok la lagi. tp tang dia jd juri mase GV ari tu mmg menyirap je
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 12:41 PM | Show all posts
ape ac ni... terus nmpak lopak lagi better, bila bertanya soklan... ac dok buat bising je hah....
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 12:56 PM | Show all posts
hahahaha... ngn baju dia yg nth pape tu .. alahai ... kecelaruan identiti
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 12:56 PM | Show all posts

Soalan2 dari sikembang sgtlah bodoh banding dgn soalan dari Lopa.
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tengok semalam..sakit hati pon ada. Kesian budak arif bahran tu terkulat kulat tengok org tua jenis x sedar diri.
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Choi, hanat gelang ni annoying nak mampus
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama annoying cam Nabil tapi oklah utk entertainment show yg tengok pun fans diaorang jer
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
X payah la hadap rancangan astrok vo. do ni mmg stok2 retis perangai mcm berukk sekor2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-1-2019 02:21 PM | Show all posts
tak perlu tengok aku dah tahu annoying dia macam mana.

masih tak faham kenapa orang panggil dia mengacara
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 02:24 PM | Show all posts
anak emas permata ASTROK ni weeeii...
selagi ada ASTROK selagi tu ler ada mamak nih....
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Gabungan ac dan lopak semalam sangat la annoying. Macam bff bercerita kat kedai mamak, bingit.
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 02:32 PM | Show all posts
dia ni relevant lagi ke masalahnya?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 06:24 PM GMT+8 , Processed in 0.097558 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list