CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 8972|Reply: 51

"Bersentuhan Dengan Lelaki, Suami Tak Bising. Itu Antara Saya Dengan Tuhan&

  [Copy link]
Post time 17-1-2019 12:52 PM | Show all posts |Read mode


Kredit foto: IG


Siapa dah tengok muzik video terbaharu Adira Suhaimi yang berjudul Pujaan Hati?


Memang sedih dan lakonan penyanyi ini dalam video tersebut juga nampak meyakinkan.





Menurut Adira, babak bersentuhan dengan model lelaki itu sudah mendapat kebenaran dari suaminya, Datuk Red.


Tambah Adira, dia juga tidak meletakkan sebarang syarat untuk penggambaran muzik video dan babak bersentuhan demi menjayakan jalan cerita.


  



"Sebelum penggambaran muzik video ini saya sudah maklumkan kepada suami dan dia tak bising.


"Saya tidak kisah sekiranya babak bersentuhan dengan model lelaki dalam muzik video Pujaan Hati ini dikecam netizen. Saya sudah bersedia!
  



  



"Ini bukan mencari publisiti murahan tetapi saya hanya mengikut kehendak skrip. Itu antara saya dan Tuhan.


"Sebelum shooting pun saya sedia maklum akan babak itu jadi saya tidak letakkan sebarang syarat. Babak itu untuk menampakkan jalan cerita lagi real," jelasnya kepada Astro Gempak. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-1-2019 12:55 PM | Show all posts
dia comel kawin ngan tok red miang terus nampak kertu


lain kain kalau soklan bodoh bodoh cam baik ko cakap no komen

nanti ramai yang spin apa ko cakap

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 01:00 PM | Show all posts
fushimi replied at 17-1-2019 12:55 PM
dia comel kawin ngan tok red miang terus nampak kertu

dia kan sedia maklum bimbo....
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Adira ni suara sedap tp xde wow factor
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Mstilaa syuben izinkan sebab syuben pn duk bz bersentuhan berpegangan dgn pmpuan lain{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 01:20 PM | Show all posts
salmon-suki replied at 17-1-2019 01:15 PM
Mstilaa syuben izinkan sebab syuben pn duk bz bersentuhan berpegangan dgn pmpuan lain{:smile

HAHAHAHAHAHAHA. Khuenzzz? Kang acik Ju On kata kat laki sheols 'heyyyy ko berpeluk sakan dengan Rohanis voleh, iols takleh demi menjalankan tanggungjawab berlakon?'
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
tu makna laki dayus..bini sendiri bukak cerita
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 17-1-2019 01:20 PM
HAHAHAHAHAHAHA. Khuenzzz? Kang acik Ju On kata kat laki sheols 'heyyyy ko berpeluk sakan dengan Ro ...

Bhahahahahahahahaha..achik JUON...ni siyes lawak gilerrr!!
Kang x izin mmg diungkit2 ler..kekeke~
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-1-2019 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduhhh lagi sorang bagi statement tak cerdik
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 01:26 PM | Show all posts
tk ingt sudah Ju-on ini pernah berlakon ke tidak?
hanya ingt babak heshe jadi extra dalam scary movie jah...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 01:26 PM | Show all posts
Memang sedih dan lakonan penyanyi ini dalam video tersebut juga nampak meyakinkan.


Ko sorang jer la kot yang yakin
Keras kejung dengan emosi tak sampai.
Masa tidur, masa nangis boleh menyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaaaa bini tok bu. Red je pun... bukannya bini ustaz kazim elias ke or bini ustaz azhar idrus, kossserrr lahhg
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 01:41 PM | Show all posts
salmon-suki replied at 17-1-2019 01:15 PM
Mstilaa syuben izinkan sebab syuben pn duk bz bersentuhan berpegangan dgn pmpuan lain{:smile

hahahah ni winnn

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel adira. Iols suka dia biarpun selalu fail bila bab bagi statement. Hihi.

Tapi tulah. Nikoh dato red pulak. Padahal ai rasa dia boleh dapat laki lagi kaya lagi hensem kot. Takpe lah adira, dah jodoh kan. Moga bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 01:44 PM | Show all posts
mieymiey replied at 17-1-2019 05:26 AM
Ko sorang jer la kot yang yakin
Keras kejung dengan emosi tak sampai.
Masa tidur, masa n ...

lagu heshe yg ngetop pun tak silap akak lagu awan dania yg suami awalina bernama shah tu berlakon kan?

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 02:09 PM | Show all posts
pajura buat bideo musik seksi dapat limelight, dia ni pun nak cerita jugak pasal bideo musik dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-1-2019 02:12 PM | Show all posts
pitera replied at 17-1-2019 01:43 PM
Comel adira. Iols suka dia biarpun selalu fail bila bab bagi statement. Hihi.

Tapi tulah. Nikoh  ...

Prettyl girls like bad boys
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 02:13 PM | Show all posts
kokye pun no-brain tu jangan la tunjuk sangat ke orang
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Adira tolong nyanyi aje jgn bercakap
Bila bercakap ko nampak bongok
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 02:23 PM | Show all posts
Hihihi. payback lah, husband pun pegang pmpn lain
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 12:44 PM GMT+8 , Processed in 0.092833 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list