CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 7720|Reply: 25

"Murah Sangat Maruah Tiz Zaqyah,"-Dihentam Kerana Berpelukan, Padahal.

[Copy link]
Post time 17-1-2019 11:58 AM | Show all posts |Read mode
Sekarang ini tengah kecoh betul dengan cabaran #10yearschallenge di media sosial.


Masing-masing tak nak lepaskan peluang throwback gambar sepuluh tahun lepas dan membandingkannya dengan yang sekarang.


  



  



Tak ketinggalan golongan artis antara yang menjadi perhatian untuk cabaran ini. Tiz Zaqyah juga ada memuat naiknya di Instagram.


Tapi disebabkan cabaran ini jugalah Tiz dikecam dengan netizen.


  



Dalam posting tersebut, Tiz memuat naik gambar mesranya dengan hero filem Aquaman, Jason Mamoa.


Ada satu komen dari netizen yang membuatkan Tiz berang. Katanya, maruah Tiz tersangatlah murah kerana berpelukan sebegitu.






Bagaimanapun Tiz menjawab, "Kalau bodoh tu, simpan!"


  



Sebenarnya gambar tersebut hanyalah suntingan sahaja. Tengok dari jauh pun boleh perasan.


Di ruangan komen, rata-ratanya terhibur dengannya. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-1-2019 12:11 PM | Show all posts
jujurinnya jason momoa tu busuk kepam sgt bagi akak... entah kenapa la ramai konon2 taste dkt heshe?
filem aquaman x di nafikan mmg best tp turn off sgt tgk hero nya...
mungkin tiz taste lelaki muka bengis mcm tauke jambu?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka cam mak mak jer.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 12:32 PM | Show all posts
walaupun memacam hal tizzy ni.. i tetap suka dia..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 12:46 PM | Show all posts
setakat hakak tiz ni iols non heran pun kalau sheol peluk peluk ngan jantan sebab sheol very the urban punya orang

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 01:25 PM | Show all posts
Nak tengok Tiz Zakyah in real kena rajin lepak Pantai Chenang lebih khusus Kalut Bar
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 01:28 PM | Show all posts
Baru -baru ni aku buat afternoon walk kat P. Chenang jumpa dak pompuan umur 20an, dia cakap KL, pakai 2 piece bikini biru cover dgn top jarang kiri pegang botol arak, kanan pegang rokok tgh negotiate harga nak naik parasailing dgn bot man. Zaman lah ni, ya Allah mcm manalah mak bapa didik anak-anak
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 01:34 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 17-1-2019 01:28 PM
Baru -baru ni aku buat afternoon walk kat P. Chenang jumpa dak pompuan umur 20an, dia cakap KL, paka ...

retis ke tu sis bling2..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-1-2019 01:42 PM | Show all posts
kahkahkah...apolah netizens ni tak sabar sabar nak mengustajahkan Tiz
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 01:55 PM | Show all posts
haha obviously edit kot gambo tu..kot ye pun x sabar nk kecam dorg ni hehe
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 02:10 PM | Show all posts

mmg boleh jadi artis, badan sekeping mcm Amyra Rosli
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 02:28 PM | Show all posts
dia ni mmg sosial pun kan?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 02:29 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 17-1-2019 02:10 PM
mmg boleh jadi artis, badan sekeping mcm Amyra Rosli

muka cantik ke idok?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 02:41 PM | Show all posts
SissySembah replied at 17-1-2019 12:11 PM
jujurinnya jason momoa tu busuk kepam sgt bagi akak... entah kenapa la ramai konon2 taste dkt heshe? ...

taukey jambu tu muka bengis tang mana... muka jijiks ada lah
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 02:44 PM | Show all posts

Cantiklah bagi aku tapi tak adalah jelita. Di mata aku dgn muka tak mekap, basah lencun mandi pantai tu kira comellah. Lawa lagi dari Mira Filzah kot

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 03:04 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 17-1-2019 02:44 PM
Cantiklah bagi aku tapi tak adalah jelita. Di mata aku dgn muka tak mekap, basah lencun mandi pant ...

i tak paham kenapa orang cakap mira tu lawa, tang mana? gigi nampak pelik.. mulut pun sama.. belum masuk bab mata jatuh kebawah rapat ke siku tu... tak paham lah.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-1-2019 04:38 PM | Show all posts
throwback ex 10 tahun lepas
tiz terkenang bang wemy ke dik
simbolik je guna abg mamu itew
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 04:43 PM | Show all posts
minguk replied at 17-1-2019 03:04 PM
i tak paham kenapa orang cakap mira tu lawa, tang mana? gigi nampak pelik.. mulut pun sama.. belum ...

my aunt baru2 ni tanya... muka mira ni senget ka... senyum pon senget katanya....
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 05:15 PM | Show all posts
awexgaban7 replied at 17-1-2019 04:43 PM
my aunt baru2 ni tanya... muka mira ni senget ka... senyum pon senget katanya....

hahahahaha kan, i pun nampak benda sama..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
La haiii.. Ada mkcik bawang still terpukau ngan imej nurkasih ka?? Die mmg buas kot.. Haishhh
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 08:22 PM GMT+8 , Processed in 0.094952 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list