CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 4263|Reply: 45

Wanita, Bapa Dibelasah Suami Kerana Pulang Tak Naik Grab

  [Copy link]
Post time 4-1-2019 10:00 AM | Show all posts |Read mode
Gara-gara menghantar anaknya pulang tanpa menggunakan perkhidmatan Grab, seorang lelaki berusia 61 tahun dibelasah suami kepada anaknya itu, lapor Sinar Harian.


Dalam kejadian yang berlaku di Ayer Keroh Heights kira-kira jam 1.30 pagi Isnin itu, suspek turut memukul isterinya hingga mengalami kecederaan ringan.




Gambar Hiasan




Difahamkan, mangsa, 35, dan bapanya mendapatkan rawatan di Hospital Melaka sebelum membuat laporan di Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Melaka.


Sejurus itu, suspek juga berusia 35 tahun menyerah diri di IPK sebelum ditahan dan direman dua hari bagi membantu siasatan.




Foto: Sinar Harian




Menurut Ketua Polis Daerah Melaka Tengah, Asisten Komisioner Afzanizar, kes disiasat mengikut Seksyen 323 Kanun Keseksaan serta 18(a) Akta Keganasan Rumah Tangga 1994. - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-1-2019 10:07 AM | Show all posts
pandir ke gila ke mentedarah dadah banyak sangat sampai jadi sewel mcm ni?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:20 AM | Show all posts
menantu hantu..

Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Gila Babi apa pulak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:28 AM | Show all posts
bangang memang x boleh diajar
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:33 AM | Show all posts
Ya Allah...da kenpa giler mcam ni
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-1-2019 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
ini menantu syeton..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:47 AM | Show all posts
bawah pengaruh dadah ke apa ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-1-2019 10:49 AM | Show all posts
pandir la tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Org gila ni, benda kecik2 pun boleh trigger kemarahan dia
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Jaantan babi mana lah ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:16 AM | Show all posts
mental org zaman skrg
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:16 AM | Show all posts
berkerut dahi aku baca, ape punye pening la ayat dia ni

Gara-gara menghantar anaknya pulang tanpa menggunakan perkhidmatan Grab, seorang lelaki berusia 61 tahun dibelasah suami kepada anaknya itu


kenapa tak cakap je, menantu belasah bapak mentua sebab hantar isteri tak naik grab

penulisan pelik, cerita pun pelik
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:18 AM | Show all posts
bistu bapak dia hantar anak naik apa? aku mcm x faham berita ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:46 AM | Show all posts
marah sebab bapak tu dukung anak dia instead of ambik grab ke?

ni tak lain tak bukan, gila sebab mendadah. sebab kalau gila semulajadi, takkan la ada bini, bapak yang kena lepuk tu sanggup lepaskan anak pompuan dia, ye tak
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Mendadih la ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-1-2019 12:02 PM | Show all posts
gilernya jantan.....dasar bodoh gitulah
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 12:07 PM | Show all posts
Cerita tak lengkap buat netizen tertanya punca sebenar sampai suaminya sanggup berbuat sebegitu
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 12:10 PM | Show all posts
kegilaan apekah???
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 12:10 PM | Show all posts
banyak suami gile dag skrg ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

27-2-2024 01:56 AM GMT+8 , Processed in 0.075577 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list