CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 12673|Reply: 42

Kakak Ipar Rakam Detik Pengantin Baru Dirogol Bapa Mentua

[Copy link]
Post time 18-9-2018 12:10 PM | Show all posts |Read mode
Malang nasib pengantin baru apabila bapa mentua tergamak menodainya selepas meletakkan sesuatu ke dalam minuman mangsa.


Lebih menyedihkan, perbuatan bapa mentuanya itu dirakam kakak iparnya dan mengugut akan menyebarkannya jika dia melaporkannya kepada polis, lapor Mirror.




Kredit foto: Mirror




Menurut laporan, mangsa mendakwa kakak iparnya telah memasukkan sesuatu di dalam susunya yang kemudian menyebabkan dia tidak sedarkan diri.


Wanita itu, bagaimanapun nekad membuat laporan di balai polis di Ambala, India pada 12 September.


Memetik Times of India, polis menahan bapa mentua dan kakak ipar mangsa atas tuduhan menganiaya dengan memberi racun, merogol, bersubahat merancang jenayah dan melakukan jenayah seksual terhadap wanita sudah berkahwin.

"Kami sudah memulakan siasatan ke atas kes, tetapi tiada tangkapan dibuat buat masa ini," kata jurucakap polis.


Menurut media tempatan, keluarga mentua mangsa tidak berpuas hati dengan hantaran kahwin daripada pihak perempuan apabila dia berkahwin pada Februari lalu.


Lebih mengeruhkan keadaan, suami mangsa juga dilaporkan melakukan penderaan fizikal terhadapnya.


Mangsa kemudian mengadu kepada kakak iparnya yang kemudian berkomplot melakukan serangan berkenaan. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-9-2018 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
India memang mental! Stupid!
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2018 12:15 PM | Show all posts
India dan jenayah seksual terhadap wanita memang tidak dapat dipisahkan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2018 12:19 PM | Show all posts
Pelikla aih!!!!ko xase geli ke tgk apak ko rape adik ipar ko???so disgusting twisted mind!!kalu xsuka ceraikan jela..khatam kia hee..crikla wifey baru yg lebih kaya klu duit je yg ko pandang..benak
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2018 12:19 PM | Show all posts
Seperti yang dijangka pasti berita dari India
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2018 12:41 PM | Show all posts
Artemesiaa replied at 18-9-2018 12:19 PM
Seperti yang dijangka pasti berita dari India

ekceli,,,aku jangkakan indon
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 18-9-2018 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Gila.lah..
Smalam iols baca.thread blogger n search pasal yang minah taiping tu..
Astaga..ada yang buat komik pasal.incest.okeh...
Mak dgn.anak.
Bapak.dgn.anak
Atok dgn cucu
Gangbang adek.beradek
N.semua dilukis pompuan.pakai.tudung
Jilaka.btoi.la...
Iols x bleh hadam sampai ada yang suka lukis sebegini rupa
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2018 12:43 PM | Show all posts
indon ngan india sllu ade kes camni..aduhai, kenot brain la!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-9-2018 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kegilaan apakah ini? seriously, apa jenis perempuan yang sanggup tengok another perempuan kena rape? Please die!
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2018 01:10 PM | Show all posts
tp ramai cikki maleis berlomba2 nk bertaj-mhal ke india....lagi bagus sorg2 kunun nk tunjuk kat donia yg aku hebat n berani.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2018 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
india??? kesiannya dek macam cerita movie pulak yang manisha koirala berlakon tu perempuan ditindas terutama menantu. harapnya keluarga in law from hell tu dihukum .
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2018 01:22 PM | Show all posts
shernazz replied at 18-9-2018 12:43 PM
Gila.lah..
Smalam iols baca.thread blogger n search pasal yang minah taiping tu..
Astaga..ada yang ...

minah tepeng mane ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2018 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
raxief replied at 18-9-2018 01:22 PM
minah tepeng mane ni

Ada yang kena rogol dek kawan kawan bf dia kat taiping tu
Nurul nafisha.kot.nama.dia...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2018 01:28 PM | Show all posts
shernazz replied at 18-9-2018 01:25 PM
Ada yang kena rogol dek kawan kawan bf dia kat taiping tu
Nurul nafisha.kot.nama.dia...

oh dia tu ke? kes tu dh masuk court kan
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2018 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Celaka betui.. x cukup duit hantaran aniaya org.. x pyah kahwin ler.. aku ada baca pasal prof india.. org india ni memang perangai mcm ni.. sebab tu ramai india lari keluar gi negara lain.. tapi kat negara lain pun perangai gen pembawaan susah nak ubah.. mabuk, gaduh, bagai..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2018 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
raxief replied at 18-9-2018 01:28 PM
oh dia tu ke? kes tu dh masuk court kan

Yezza...btol tu...dh kena tangkap
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-9-2018 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
What a distorted and disturbing case....kalau dah x puas hati ngn wang hntaran pmpuan tu,xyah ler kahwinkn anak jantan dayus tu ngn pmpuan tu. Bodoh betul!
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2018 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 18-9-2018 12:43 PM
Gila.lah..
Smalam iols baca.thread blogger n search pasal yang minah taiping tu..
Astaga..ada yang ...

Mana nak baca?

Ni kes instafamous kena rogol tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2018 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 18-9-2018 01:51 PM
Mana nak baca?

Ni kes instafamous kena rogol tu ke?

Yezza...
Ala..depa cm.cite.gitu gitu aje..
Kat board gossip personaliti media sosial...thread.blogger
Page sexond last last gitu lah..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2018 02:01 PM | Show all posts
ya Allah, mentalnya rakyat yindia ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 195124 Replies : 3475
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 26935 Replies : 41
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20102 Replies : 318
Takut kena tembak? Takut kena culik? Takut kena sepak? Tanya Kim Pan-gon Apa Dia Maksudkan Dengan Bahaya – TMJ
YgBenarTakut kena tembak? Takut kena culik? Tak
Views : 29224 Replies : 104
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92018 Replies : 834
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 32462 Replies : 87
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 84089 Replies : 3752
Tengku Bib & Tengku Chanela  Jamidah Bercerai??
Burong_HantukTengku Bib & Tengku Chanela Jamidah Ber
Views : 260446 Replies : 299
Saya sokong penuh koc wanita. Tapi yang bengangnya, koc wanita masih banyak kosong, ke koc jantan juga masuknya.Netizen kiciwa koc wanita tidak dimanfaat sepenuhnya
YgBenarSaya sokong penuh koc wanita. Tapi yang
Views : 25779 Replies : 36
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 38489 Replies : 303

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 04:32 PM GMT+8 , Processed in 0.075058 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list