CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 20677|Reply: 73

Didakwa Duduk Terkangkang, Gambar Aprena Manrose Dihujani Komen Lucah

  [Copy link]
Post time 9-8-2018 05:40 PM | Show all posts |Read mode
Nama Aprena Manrose mungkin agak janggal bagi sesetengah orang.


Pelakon yang sedang meningkat naik ini memang cantik orangnya, gaya lakonan juga mantap.


  



Jarang dengar kontroversi mengenainya namun baru-baru ini gambarnya di Instagram menjadi perhatian.


Mana tidaknya, mahu promosi bengkung, tapi dapat komen berbaur lucah pula.


Semuanya bermula bila aktres ini memuat naik gambar duduk dengan kakinya yang terkangkang.

  



Sekali tengok, tiada apa yang tidak kena. Potongan badannya juga cantik lebih-lebih lagi disebabkan memakai bengkung tersebut.


Namun ramai yang kurang senang, malah ada juga yang beranggapan ia sebagai 'modal' untuk kaum lelaki.

  


Kata mereka ini sudah melampau. Macam tak tahu malu tayang aset dan bahagian yang tidak sepatutnya.


Pelakon berusia 25 tahun ini bagaimanapun bertindak tidak mempedulikan kata-kata netizen. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2018 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Die ni ade iras2 sajat pd mataku la
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Badan power. Tapi kena tutup muka
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
comelnya tortie cat tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 06:02 PM | Show all posts
die nie nmpak sgt try hard nak hot n glemer cam kazens die uqasha n nelydia.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm iras bini nabil
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-8-2018 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak iwan dangdut
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni pun kaki dadih gak mcm cousin2 dia senrose tu..aprena ni dah berlaki nak apa lagi berposing mcm sangap batang je{:laugh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2018 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Hidung pesek nama acah2 kokosen
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 06:23 PM | Show all posts
Sukiyakiut replied at 9-8-2018 06:05 PM
Ni pun kaki dadih gak mcm cousin2 dia senrose tu..aprena ni dah berlaki nak apa lagi berposing mcm s ...

laa dah kawen ke
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
aprena man senrose?

anagram ke nama diorang ni?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
apa kew kotor sngat otak yg komen tu
ingat kan kangkang cam beranak
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 07:45 PM | Show all posts
adeh.....ikutan nelopak la ni...duk terkangkang
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Gmbr mcm ni buat modal?

buat membazir air je jilake.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Senrose manrose rizrose ni semua beradik sama mak ke apa..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Iwan dangdut sibuk duk berdakwah serata alam, tp anak dia ni, x kan tgk saje kot????? Kosserrr
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2018 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 9-8-2018 06:02 PM
Mcm iras bini nabil

Mcm kacukan bamjat n bini haji bil
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kahla replied at 9-8-2018 09:28 PM
Senrose manrose rizrose ni semua beradik sama mak ke apa..

Senrose n rizrose adik beradik sama ibu ayah lain2, tp manrose ni katanya sepupu deyolss... manrose tu rasanya ank iwan dangdut tu if x silap.. nama iwan tu kan ada man kat belakang kn??
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 9-8-2018 09:56 PM
Senrose n rizrose adik beradik sama ibu ayah lain2, tp manrose ni katanya sepupu deyolss... manros ...


Btol dlu da forummer infork manrose tu sbab gabungan nama iwan dan rosnah ex wife .. man tu sbab nama iwan da “man” gitue
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
lilacomot replied at 9-8-2018 05:52 PM
Die ni ade iras2 sajat pd mataku la

Iols baru nak ckp mcm tu. dlm gmbr di atas nampak mcm sajat  msa berlakon cerita tv3 tu takdelah nampak gitu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

30-5-2024 05:08 AM GMT+8 , Processed in 0.063418 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list