CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3552|Reply: 8

Mencari rumah sewa

[Copy link]
Post time 14-6-2018 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Salam. Ok aku sebenarnya taktau nak bukak thread kat mana. Aku bukak jela sini. Ni kawan aku ada mintak tolong. Sesapa yang ada rumah sewa/kenal sesapa yang mencari penyewa area kajang/bangi, mohon munculkan diri. Kesian kawan aku ni cari rumah tak jumpa

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2018 02:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Naatasha at 15-6-2018 02:08 AM

Dah cari kat Mudah or ibilik? Susah kot nak dpt sewa bilik or rumah tanpa deposit. I baru tgok kat Mudah byk je bilik unt disewa. Pilih jer mane yg kenan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-6-2018 05:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 15-6-2018 02:07 AM
Dah cari kat Mudah or ibilik? Susah kot nak dpt sewa bilik or rumah tanpa deposit. I baru tgok kat M ...

Aah tu la. Dah cari dah. Tapi my friend ni dengan anak dia. Kalau bilik tu susah sikit sebab kebanyakan nak yang single je. Ni tengah cari rumah jela kot jumpa yang affordable.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2018 06:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Leeanne88 replied at 15-6-2018 05:10 AM
Aah tu la. Dah cari dah. Tapi my friend ni dengan anak dia. Kalau bilik tu susah sikit sebab keban ...

Oh brp budget dia?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-6-2018 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 15-6-2018 06:48 AM
Oh brp budget dia?

Bawah 1k macam tu la
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-6-2018 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
bangcak replied at 18-6-2018 12:21 AM
Teres 2tingkat nak?
Kat jenaris.
Rm1k sebulan.

Orait nanti tanya kawan dulu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-7-2018 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Leeanne88 replied at 18-6-2018 07:31 AM
Orait nanti tanya kawan dulu

kalau blm jmpa rumah sewa,PM saya, area jenderam..

tq.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 08:52 PM | Show all posts
b_n_c replied at 29-7-2018 11:51 AM
kalau blm jmpa rumah sewa,PM saya, area jenderam..

tq.

sudahkah cuba cari dekat property container?
saya ada jumpa rumah sewa yg murah dekat sini..



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-1-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Leeanne88 replied at 15-6-2018 05:10 AM
Aah tu la. Dah cari dah. Tapi my friend ni dengan anak dia. Kalau bilik tu susah sikit sebab keban ...

Kalau dah Ada, alhamdulillah..kalau belum boleh WhatsApp tanya bilik ke Rozi 0133416169. Bilik sekali tandas..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

13-4-2024 11:48 AM GMT+8 , Processed in 0.051977 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list