CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 21150|Reply: 95

Kain Terbelah Sampai Nampak Betis Katanya, Pakaian Neelofa Jadi Kecaman

  [Copy link]
Post time 13-6-2018 03:21 PM | Show all posts |Read mode
Penampilan Neelofa memang sering menjadi perhatian ramai.

Bijak bergaya, semua yang dipakainya memang nampak elok dan cantik.


Foto: IG Neelofa




  


Namun kadang-kadang mungkin selebriti ini kurang sensitif mengenakan pakaian yang tidak mempamerkan imej muslimah dengan sebaiknya.

Baru-baru ini pakaian yang dipakai semasa mengacarakan rancangan MeleTop menjadi bahan bualan ramai.

  


Apa tidaknya, dress labuh berwarna merah jambu itu terbelah di bahagian tepi.

  


Bila sekali tengok memang boleh terkejut dibuatnya, seksi kerana nampak betis.

Namun menurut komen-komen netizen, Neelofa memakai seluar yang menyerupai warna kulit jadi tiada masalah di situ.

Jadi jangan cepat nak menuduh atau melemparkan kata-kata kesat ya. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2018 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Bijak bergaya, semua yang dipakainya memang nampak elok dan cantik.

Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 03:35 PM | Show all posts
sendunye netizen nie, die pakai suar la kat dalam tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Sarcasm la pasal kaler kulit tu. Dalam Islam pun x boleh kalau pakai pakaian menyerupai kaler kulit. Kah3.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 03:40 PM | Show all posts
buta ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak nampak pun legging dia? Macam betul2 betis jah
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 03:42 PM | Show all posts
YALLAH. netizen malaysia ni memang pasal AURAT je keee???? Kalau free hair suruh pakai tudung, pakai tudung expect artis terus berhijab sempurna, dah sempurna suruh baju longgar, dah baju longgar berniqab. Choiii sangat .. Iman uols pun turun naik apatah lagi retis ni oiii
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Anyway hawa rizwana ke apa tah nama pembaca berita yg muka cam lofa tu. Skg dah jadi duta annaseaskey kan.. hawa tu ada iras lopa tapi iras side lopa yg tak cantik. Ada tak yg paham maksud aku.. muka dia iras bila memek muka lofa tgh buruk.. cemana tah aku nak explain
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2018 03:51 PM | Show all posts
Bijak bergaya, semua yang dipakainya memang nampak elok dan cantik.


reputs pls la bulan puasa ni tak baik menipu tau
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 03:51 PM | Show all posts
lantak dia la nak pakai macam mana..
selama ni dia tutup rambut je pun bukan tutup aurat..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang adik dia tu kata makin kurus, dalam gambar atas tembam air je aku nampak
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 04:06 PM | Show all posts
patutnya dia pakai palazzo je kat dlm tu, bagi tidak menimbulkan finah
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantaklah...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Hajahhh lopak dgn pesenn menimbulkan fitnah berpisah tiada
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 04:17 PM | Show all posts
Tak cantik.
Kenapa perlu pakai kasut tinggi sangat macam tu.
Tak kena langsung, looks funny.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia lagi! Takkan tetiap minggu top top kena bukak benang baju katek ni?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2018 04:17 PM | Show all posts
akhir nya ada gak kuar berita panas lopak mingu ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
konsep tayang betis dalam iman
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 13-6-2018 04:17 PM
akhir nya ada gak kuar berita panas lopak mingu ni

minggu lepas kes Alvin Chong
minggu ni kes betis terdedah
minggu depan mesti kes over beraya atau over berlakon tiamok 5 hari
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
nothing new..same old same old

bosan ngan citer dia ni..next
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 05:59 AM GMT+8 , Processed in 0.099235 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list