CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 10399|Reply: 69

Gara-Gara Didakwa Lakukan Buli Siber, Peminat Hilang Hormat Pada Caprice

[Copy link]
Post time 12-6-2018 04:40 PM | Show all posts |Read mode
Semua tahu, Caprice adalah seorang selebriti yang begitu lantang menyuarakan sebarang isu dan pendapat.

Sampai ada yang menjadikannya idola dan memuji kata-kata dan hujahnya.

Namun tak semua setuju dengan apa yang dikatakan penyanyi rap isu, lebih-lebih lagi bila isu dia tidak keluar mengundi.

  



Kata mereka Caprice hanya omong kosong di media sosial.

Mungkin kerana terkesan dengan kata-kata itu, Caprice ada membalas kata-kata netizen dengan cara yang agak kasar.





Apa yang menjadi perhatian adalah cara Caprice itu boleh dianggap sebagai buli siber, sedangkan sebelum itu dia terlibat dengan selebriti lain dalam kempen menangani masalah buli siber dan penyebaran berita palsu.

">Loading Tweet...


Disebabkan isu ini ramai yang mula hiilang hormat padanya. Baca sahaja komen di atas dah tau ramai yang tidak berapa gemar dengan caranya.


Apa pun mungkin Caprice ada alasan yang tersendiri dan boleh berubah demi kebaikan semua. Kan? -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Heshe kan cornball..bajet trendy cool ala2 nigga rapper tapi ujung2 muka mcm indon konstruksion..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Si topinasi lagi. Attention seeker at its best
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
BOooooooooooo
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape kepentingan dia ni senarnye?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamt ni makan nasik daun pisang pun pakai suit. Panas gila kot.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Udah2 ler tu caprice...dengan ego tinggi melangit...kije membuli je

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
spesies laki retis meratib aset so bolehlah cyber bully sesambil part time buat kempen anti bully
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 05:21 PM | Show all posts
atas dasar apa dia ni jadi selebriti?
penyanyi ke pelakon?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 05:49 PM | Show all posts
apa keje dia sekarang ni, dl dia pyanyi ker...ooo ok.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Fefeeling yuppie tapi muka cam freddie kruger!
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tanpa sedar now diri sendiri dh jadi cyberbully. Shame on you. Boo
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg acah2 islamic. Post dia balik2 la pasal nak kawin,nak kawin,nak kawin.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari dulu memang tak suka caprice ni. Acah2 kendrick lamar/eminem sangat. Engko tu membesar kejap je dkt US tu. Itu pun dah fe-feeling mcm asal org sana. Koserrr
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
inspektoremos21 replied at 12-6-2018 06:12 PM
Dari dulu memang tak suka caprice ni. Acah2 kendrick lamar/eminem sangat. Engko tu membesar kejap je ...

Gaya mcm culture shock xabes2.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampah sangat caprice nie, acah2. Ape kepentingan entah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 07:19 PM | Show all posts
Tak pernah suka heols. Poyo
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang kaki buli, sanggup dia stalk balik acc pengkomen tu utk dijadikan bahan buli balik. Teruk tol peel
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Caprut eh caprice ni nak ada benang tingkek2 ke kat porom.com ni? Bajet tuhan socmedia, walhal tahi socmedia. Perangai x matang tp ajet2 bagus. Pirah mabuk tertonggeng!
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Fefeeling terlebih je budak caprice ni. Padehal kosong, macam tin!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 10:04 AM GMT+8 , Processed in 0.128994 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list