CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 3611|Reply: 17

Yang Kecoh Tun M Dan Isteri 'Relationship Goal' Tu, Dah Benak Sangat Ke Otak Mel

  [Copy link]
Post time 15-5-2018 03:46 PM | Show all posts |Read mode
Sejak Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU-14), pelbagai kisah berkisarkan politik disajikan kepada rakyat. Mungkin ada yang sudah jemu, jadi apa kata rehatkan minda daripada dunia politik dan ambil udara segar dengan melihat kemesraan Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad dan isteri, Tun Dr Siti Hasmah Mohamad Ali.





























Foto: FB Lawak Siyot via Video Fakta




Bukan perkara baru, malah rakyat Malaysia semamangnya sudah lama tahu perihal kemesraan dua tokoh negara ini terutama selepas PRU-14, semakin kerap gambar mesra mereka dikongsi pengguna di laman sosial.










Rata-rata gembira melihat relationship goals pasangan itu, malah ada yang berharap diberi kesempatan menikmati kebahagiaan sama dikecapi Tun M dan isteri.


Bukan semua orang bertuah


"Walaupun dah 62 tahun berkahwin, mereka masih sweet. Selalu ada masa susah senang bersama. Relationship goal betullah,"
komen netizen.






Sementara itu, ada juga segelintir netizen mahu melihat hubungan mesra Datuk Seri Anwar Ibrahim dan isteri, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail.

Namun, dalam masa sama sempat juga netizen membahan bekas Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak dan isteri, Datin Seri Rosmah Mansor.


Kalau Najib dan Rosmah, bukan setakat kena keji...





Pun begitu, ada juga suara-suara sumbang yang kurang senang dengan isu ini.


Dah benak sangat ke otak Melayu kau?


Kata Tun M Dan Isterinya 'Relationship Goal', Dah Benak Sangat Ke Otak Melayu Kau?


Foto: Twitter




Tak kisahlah apa orang nak kata, tetapi memang susah nak jumpa pasangan secomel Tun M dan isteri. Ada sahaja dibuat mereka mencuit hati orang ramai. - CARI
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-5-2018 05:00 PM | Show all posts
geng kalah ler tu....kikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahahah geng benak tu geng kampung sebelah kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak phm. Knp consider benak sbb relationshipgoals utk tun ng ct asmah?{:question
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
lumie: Tak phm. Knp consider benak sbb relationshipgoals utk tun ng ct asmah?{:question


Rasanya bukan sbb Tun dgn wife tapi specifically pasal BBNU yg meratib relationship goal ke hulu ke hilir merata IG posts. Sikit-sikit relationship goal, sikit-sikit relationship goal. Gitu lah. Kot
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang relationship goal habis. Yang dengki tu kenapaaaa. Kalah tu kalah jelah
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 09:24 AM | Show all posts
yg extra ears tu mmg cute sgt!!! hahaha....nenek2 buat gitu kan..... satu pagi yg pasal pinajm rm5 sampai skang tak bayar tu....hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 09:28 AM | Show all posts
gila tak sweet ko, dah tua kulit kedut2 gitu tapi laki pandang macam pandang pwincess..
yang kata benak tu, dengki lettewwww...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 16-5-2018 10:13 AM | Show all posts
the way tun looks at his wife, ya Allah!
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 10:43 AM | Show all posts
antara Tun M dengan Tun Siti Hasmah... siapa yang kelakar ye?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 10:49 AM | Show all posts
comey je tun and wife...................sweet
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 11:26 AM | Show all posts
rasanya tu geng tatau english kot.
tuh yg komen mcm tu..
atau ingt relationship goals ni sampai anak muda je.
Hewwhewhew
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 12:01 PM | Show all posts
yang komplen tu mesti penyokong BN
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 02:54 PM | Show all posts
talapia replied at 16-5-2018 10:43 AM
antara Tun M dengan Tun Siti Hasmah... siapa yang kelakar ye?

aku rasa both kelakar tapi yang lebih kelakar nampak cam tun siti hasmah...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 03:24 PM | Show all posts
Edited by Minami2013 at 16-5-2018 07:25 AM

Mmg sweet pun...

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2018 04:36 PM | Show all posts
Ceq pun ska tgk....comel
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-5-2018 05:51 PM | Show all posts
Tapi kan kita tak pernah nampak gambar sweet lovey dovey tokjib dan kakmah. Bideo kakmah siku laki dia tu adalah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2018 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
lollll siku laki n pandangan jaga kau balik nanti, malam ni tidur la atas sofa merah kerawang tu lagik tu pun boleh dikategorikan relationship goals jugak kut untuk yg kategori shaver
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 06:58 AM GMT+8 , Processed in 0.085623 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list