CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 10633|Reply: 48

Kongsi Gambar Anak Separuh Bogel, Awal Ditegur Netizen...

  [Copy link]
Post time 15-5-2018 03:40 PM | Show all posts |Read mode
Keletah dan telatah comel Lara Alana seringkali mencuri tumpuan ramai. Ekspresi mukanya yang nakal juga mampu membuat hati cair melihatnya.







Anak perempuan kepada pasangan romantis, Awal Ashari dan Scha Alyahya ini bukan sahaja popular dikalangan pengguna media sosial malah wajahnya juga sudah beberapa kali muncul di kaca televisyen untuk iklan Yakult dan rancangan Lara Oh Lara terbitan Astro.



Foto: mStar





Terbaru, Lara Alana sekali lagi mencuri tumpuan peminatnya apabila Awal memuat naik satu video dimana Lara dilihat memakai tiara bersama skirt dan kasut bertumit namun tidak memakai baju.


"Mana baju awak, tuan puteri?", ujar Awal bertanya pada anaknya.


"Sudah hilang..", jawab Lara membuat netizen tergelak.


  



Rata-rata terhibur melihat kecomelan dan kepetahan Lara yang bertutur dalam bahasa Inggeris dengan fasih.









Foto: IG Awal Ashari




Namun, terdapat beberapa individu menegur Awal untuk lebih berhati-hati memuat naik gambar atau video anaknya di laman sosial.


Risau jadi tumpuan pedofilia...




Netizen tegur Awal kerana risau Lara jadi tumpuan golongan pedofilia. Foto: IG Awal Ashari



Jangan muat naik di laman sosial..



Foto: IG Awal Ashari



Ada benar juga apa yang ditegur oleh netizen itu. Zaman sekarang ni macam-macam boleh berlaku. Namun kami percaya Awal dan Scha tahu apa yang terbaik untuk anak mereka. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-5-2018 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape y makpak dia ni kesah?asal  dpt tnjuk kt netz and dpt perhatian drpd netz,cara ape pn dia gune tmasuklah "jual" anak...biatch sgt parents gini..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Heshe kan jual publisiti anak dkt insta drpd baby lg...heshe just step up the game jah ni..imagine next...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin cantik lara alana ni....
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama meluat dengan awalina ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Cute pulak dgr dia jawab camtu
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 04:35 PM | Show all posts
Nak rakam pun, pakaikan la baju dulu. Nak rakam tanpa baju, takyah la upload. Senang.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 04:36 PM | Show all posts
betul jugak, zaman sekrg ni byk tul pedo...x yah lah post gambar or vid ank x pakai baju
bg kita yg normal ni mmg ler nampak cute...bg yg giler porn? semua nampak 'blue'
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-5-2018 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
zaraaqilah replied at 15-5-2018 04:36 PM
betul jugak, zaman sekrg ni byk tul pedo...x yah lah post gambar or vid ank x pakai baju
bg kita yg ...

Tu lah kn lagi teruk kalau org lain jd mangsa.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Takkan tengok budak mcm tu boleh stim kot. Nak ckp banyak. Normal lah budak tak pakai baju. Kalau ko tak pakai baju tak pakai seluar itu tak normal lah. Bengong...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha. Comel. Tp bahaya sekarang ni. Pedo is everywhere... Baby pun boleh dorang tibai. Tambah comel gebu cmni
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:18 PM | Show all posts
salmon-suki replied at 15-5-2018 03:51 PM
Ape y makpak dia ni kesah?asal  dpt tnjuk kt netz and dpt perhatian drpd netz,cara ape pn dia gune t ...

kenapa mak hayam yakult tak kontrak dengan mak hayam lana ni nyah? adakah sebab perangai meroyan mak pak dia nyah?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:21 PM | Show all posts
zaraaqilah replied at 15-5-2018 04:36 PM
betul jugak, zaman sekrg ni byk tul pedo...x yah lah post gambar or vid ank x pakai baju
bg kita yg ...

pedo tak mengikut zaman nyah..zaman yunani kuno lagi mak hayam pedo dah wujud membela bebudak lelaki kecil untuk jadi personal assistant...zaman itu pedo dianggap normal dan tidak menyalahi memana moral di zaman moden ni nyah...mak hayam forumer iwan007 antara pepedo yang suka lahap vimax dan berminat mengacu timun ke arah mangsanya nyah...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:22 PM | Show all posts
innocentsangat replied at 15-5-2018 04:46 PM
Hahaha. Comel. Tp bahaya sekarang ni. Pedo is everywhere... Baby pun boleh dorang tibai. Tambah come ...

inncocentsangat kau ni nyah berani lawan arus kata mak hayam lana ni comel...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:22 PM | Show all posts
mrmart replied at 15-5-2018 04:43 PM
Takkan tengok budak mcm tu boleh stim kot. Nak ckp banyak. Normal lah budak tak pakai baju. Kalau ko ...

mak hayam pedo cuba menegakkan benang yang basah ye nyah?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
BookerT replied at 15-5-2018 05:22 PM
inncocentsangat kau ni nyah berani lawan arus kata mak hayam lana ni comel...

Comel la bila makin beso. Masa kecik pasif je. So kureng sikit kot... Haha. Now yg iolls nampak tak comel is yusof n si kakak and another yusuf. Yg lain tu entah le. Takut jadi mcm mia sara. Kecik punya comel. Besar taknak komen..m
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-5-2018 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
BookerT replied at 15-5-2018 05:18 PM
kenapa mak hayam yakult tak kontrak dengan mak hayam lana ni nyah? adakah sebab perangai meroyan m ...

Ntah ler...tp b4 this kn mmg dorg 1family masuk ads yakult?ke da x continue contract?ai jrg tgk tv skrg,watch shows stream on9 sajo..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 12:53 PM | Show all posts
btol la org tegur.. kang jadi manga pedo kangg .. bahaya oiii
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 01:01 PM | Show all posts
paham je budak2 kdg xnak pakai baju ..panas...
dia nmpk mcm nak cover jugak skit2...xde tjuk full body
tp teruk sgt pedo skrg ni....xleh nak senang2 skrg.....nak upload pun xleh...

zaman ct dl bole la pakai mcm kat hawaii...zaman skrg klu buat sure makpak kena kecam
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 01:34 PM | Show all posts
awalina kan... selagi bole mencapup.. mmg dia tak lepas... sian lara dpt bpk camni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 07:33 AM GMT+8 , Processed in 0.193594 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list