CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 9897|Reply: 58

“Berdarah Telinga Dengar Janna Nick Nyanyi!” Netizen Minta Fokus Berlakon Je

  [Copy link]
Post time 15-5-2018 01:13 PM | Show all posts |Read mode
Siapa yang menonton Drama Festival Kuala Lumpur 2018 pasti tahu apa yang berlaku semasa Janna Nick membuat persembahan nyanyiannya secara ‘live’ di pentas.


Foto: IG Janna Nick


Foto: IG Janna Nick


Namun hasil nyanyiannya itu benar-benar mengundang rasa kecewa penonton apabila suaranya begitu sumbang didengari.





Bukan itu sahaja, netizen juga tidak sanggup lagi mendengar dan begitu hampa dengan teknik vokal yang ’hancur’ oleh Janna.












Dulu Fynn Jamal, Fazura dan Fattah Amin, sekarang Janna pula yang menerima kecaman hebat daripada penonton tentang suaranya.




Mereka berharap Janna hanya fokus kepada bidang lakonan yang sememangnya sebati dengan dirinya sejak dulu lagi. Walaupun begitu, dia tetap memenangi anugerah Aktres Pilihan pada malam tersebut.




Mungkin Janna boleh daftar masuk kelas vokal dan perbaiki kualiti nyanyiannya terutama sekali ketika membuat persembahan secara ‘live’. Tidaklah memalukan diri sendiri. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-5-2018 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia belajar vokal dgn ernie... tp still ko x blh menyanyi janna.. fokus kat lakonan n hosting je la... blh la jerit2{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 01:45 PM | Show all posts
suara macam kucing haus
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi satu bakalan jd mcm ni, zara zya. Hauk haus dgr kat muzik-muzik smlm.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaman perasan macam acik Mah dah berlalu yerk. No more empty barrels.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaku kejung suara tak padan dengan muzik latar.
Ko nyanyi apa ni jannah??
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku dgr rs mcm lekat sesuatu kat tekak..xkena betol.dia biasa memekak terjerit jerit tetiba nyanyi suara hallllllluuuuuuuuuussssssss tersepit apahal!!
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 01:59 PM | Show all posts
Suara tak sedap langsung ok...padahal lagu tu tak perlu pun vokal mantap ke ape....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-5-2018 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni first time i dgr dia menyanyi live. Omg
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 02:06 PM | Show all posts
dia ni x practice ke apa...nafas kelaut....semua kelaut.....tula sibok membawang pukul 12 tgh hri
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 02:08 PM | Show all posts
elok2 aku suka dgn dia ni terus jadi meluat
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 02:08 PM | Show all posts
malam tadi memuzik mak hayam zara zya menyanyi...mak terus tutup tv sebab dah pukul 12 kan..nak layan nightline pun macam tade mood...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Omaigoddd..ada jgk y bkk benang psl ni finally~!!!mmg hauk habes...seriau dgr..iyewwwwwwwwwwww sgt
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 02:10 PM | Show all posts
mmg x sedap janna nyanyi...seluar mcm nak keluar x keluar jer...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 02:17 PM | Show all posts
Ya ampun! Teruknya ko nyanyi! Mulut bukak seluas2 tapi dgr mcm berbisik je. Patutnya seluas itu dah nyanyi mcm jacklyn victor kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape yg kau buat ni jannaaaaa!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-5-2018 02:25 PM | Show all posts
berlakun pun kayu cendana lagi
setakat scene jerit2 je yg dia mampu
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Positive..positive..positive..jgn kutuk anak sis pls!!!hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
wauuu wauuu wauu
itu je aku dengar dia nyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 03:04 PM | Show all posts
MsKathryn replied at 15-5-2018 01:36 PM
Dia belajar vokal dgn ernie... tp still ko x blh menyanyi janna.. fokus kat lakonan n hosting je la. ...

dlm melodi kata belajar vokal dgn ernikan...dari dulu pun hauk. bila belajar ni lagi hauk..memalukan sungguh
sapalah yg amik dia jadi penyanyi..budak2x ceria pop star lagi bagus
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 05:58 PM GMT+8 , Processed in 0.088376 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list