CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 7207|Reply: 49

"Ingatkan Selfie Dengan Singa,"-Emma Maembong Bengang Ibu Dikutuk

  [Copy link]
Post time 14-5-2018 04:20 PM | Show all posts |Read mode
Hari Ibu yang disambut pada 13 Mei lepas menyaksikan ramai yang memuat naik gambar ibu masing-masing di laman sosial.

Bukan sahaja dipenuhi dengan kata-kata manis, ia sebenarnya sebagai salah satu cara untuk menghargai kaum ibu yang selama ini sudah banayak berkorban.

Tidak ketinggalan, Emma Maembong juga mengambil kesempatan ini untuk meraikan ibunya.

  


  


Dalam entrinya, Emma menulis kata-kata perhargaan yang sangat menyentuh hati dan perasaan.

Namun apa yang membuat Emma 'panas' adalah bila ada seorang pengguna Instagram telah meninggalkan komen yang sangat biadab!

"Ingatkan selfie dengan singa."




Ini respon Emma:

Foto: IG Emma Maembong



Netizen lain juga bengang dengan tindakan yang sangat kurang ajar. Kata mereka, apa faedahnya melemparkan kata-kata kesat sebegitu.

Kalau tak ada kata-kata baik yang mahu dikomen, baik diam sahajalah. Harap Emma bertabah! -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2018 04:32 PM | Show all posts
pebende netizen ni agak2 laaaa lahai takyah la kejam sgt pun..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 04:34 PM | Show all posts
smlm kitaorg dinner je.tak mampooo nak bagi swarovski
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 04:36 PM | Show all posts
Hurmmm dah pesen mak dia cengitu. Cakap dalam hati jelah kot yer pun
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain kali carut dalam porem je..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 04:53 PM | Show all posts
tak pasal2 la korang ni g kutuk mak Embong pasai apa?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 04:57 PM | Show all posts
ok lah lg comel daripada big mama
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 04:58 PM | Show all posts
Netizens sekarang memang tak berapa nak polite, dahla tak kenai orang tu, dikutoknya kaw kaw lagi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2018 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Konahhh replied at 14-5-2018 04:58 PM
Netizens sekarang memang tak berapa nak polite, dahla tak kenai orang tu, dikutoknya kaw kaw lagi {: ...

In other words,

Budak2 sekarang memang tak beradab. Jauh beza dengan dulu. Even bebudak form 5 tahun 2008 pun jauh beza dengan bebudak form 5 2018.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 05:03 PM | Show all posts
lain kali nak kutuk...pastikan xde gmbr...kan dh femes satu msia...di malukan emma hhehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak die masih bergaya di usia mcm tu.. Kiranya dah tak balik Scotland ke..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 05:09 PM | Show all posts
chazey replied at 14-5-2018 05:02 PM
In other words,

Budak2 sekarang memang tak beradab. Jauh beza dengan dulu. Even bebudak form 5  ...

Betoi tu babe, diorang guna "strong language" yang kita baca pun pedih. Takdaq adab, thast why lah lately banyak campaign suh orang behave (like #adabkatmana & cyberbully campaign) kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawak pulak
Bongok betul netizen ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnya nk jd artis tp dengan benda skecik tu pon terasa..semoga menetup.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 05:22 PM | Show all posts
pd aku.. yg mengomen tu yg xde adab.. mak org tu yg nk dikutuknye.. cer klau kne dgn fmly sndri.. isk3..

#adabkatmane
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Just too much!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2018 05:32 PM | Show all posts
Netizen sekarang menaip komen tu memang kurang berpikir ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 05:39 PM | Show all posts
cantik je mak emma for her age
biasa la bila dah berumur berkedut sikit
macam la yang komen tu takkan tua sampai bila2..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 05:46 PM | Show all posts
mak si fatimah rohani masa muda2 dulu mcm muka anaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 05:50 PM | Show all posts
kalau meols kat tmpt dia, maybe meols akan kasi reply mcm cheta.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 03:49 AM GMT+8 , Processed in 0.108446 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list