CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 50310|Reply: 738

Fazura Digelar Bimbo, Tin Kosong Gara-Gara Tak Kemas Kini Foto Mengundi

  [Copy link]
Post time 11-5-2018 04:01 PM | Show all posts |Read mode



Setelah beberapa hari tidak mengemas kini akaun media sosial Instgram miliknya, pelakon kelahiran Pekan Pahang, Nur Fazura dituduh tidak peduli tentang negara oleh netizen.


Komen-komen negatif itu dapat dilihat menerusi salah sebuah posting dimuat naik Fazura beberapa hari lalu.








Netizen bertanyakan mengenai kehilangan Fazura dan membuat dakwaan Fazura tidak menunaikan tanggungjawab untuk mengundi baru-baru ini.


Selain itu, Fazura juga dikatakan mendiamkan diri sementara ramai artis termasuk Neelofa, Syatilla Melvin, Janna Nick dan ramai lagi membuat kemas kini dan mengambil foto ketika sedang mengundi atau jari yang sudah bertanda.








Netizen juga membuat spekulasi bahawa Fazura dan suami, Fattah Amin tidak mendaftar undi. Malah, netizen beranggapan Fazura yang berasal dari negeri kelahiran bekas perdana menteri kecewa kerana parti pimpinannya gagal dalam pilihan raya baru-baru ini.


Pelbagai tuduhan dilemparkan kepada Fazura menyebabkan pelakon itu bertindak menutup ruangan komen pada muat naik terbaru yang memaparkan gambar bendera Malaysia berserta kapsyen kata-kata daripada seorang ahli sejarah, Jean Henrik Clarke.




  



Mungkin Fazura tidak mahu melayan komen-komen negatif yang bersifat provokasi itu. Bagi peminat Fazura yang sudah lama mengikuti perjalanan kariernya sebagai seorang selebriti, rata-rata memahami sikapnya yang tidak suka mempamerkan peristiwa yang dianggapnya peribadi di media sosial.






Foto: IG Fazura

Tindakan mempamerkan foto semasa mengundi adalah hak masing-masing. Jika anda seorang selebriti, adakah anda mahu dilabel tin kosong atau menyatakan sokongan sepenuhnya? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
menyibuknya netizen..
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp iols seakan yakin dia x g ngundi{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 04:11 PM | Show all posts
Inilah bayaran jika bergelar retis poplar.

Yang penting dia tak propa eh macam sesetengah manusia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ternampak komen kata dia beauty with brain
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 04:17 PM | Show all posts
kibodwatriuh replied at 11-5-2018 04:11 PM
Inilah bayaran jika bergelar retis poplar.

Yang penting dia tak propa eh macam sesetengah manusi ...

popular ke nyah?
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 04:18 PM | Show all posts
Edited by N0v at 11-5-2018 04:33 PM

Dia ni kan penyokong kuat Najib kalau betul tak pegi mengundi pun dah bagus yang pasti undian dia untuk Najib sama-sama dari Pekan. Tak update IG sebab terkedu kot Najib yang dia sokong dah kalah
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 04:18 PM | Show all posts
dah tak keluar mengundi tu buat tak tahu je la nyah..ini nak tepek jugak gambar bendera malaysia nyah..lagi gembira la mak hayam mengutuk kau nyah...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 04:19 PM | Show all posts

Poplarlah. Tak tahulah definisi poplar ko lain ka macam mana?
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 04:21 PM | Show all posts
Beauty with brain?
Setakat SPM level belum cukup brainy
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kotor nnt jari dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 04:24 PM | Show all posts
kibodwatriuh replied at 11-5-2018 04:19 PM
Poplarlah. Tak tahulah definisi poplar ko lain ka macam mana?

pelakon instagram nyah...kalau zaman mak bebudak dulu kita panggil pelakon majalah nyah...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 04:25 PM | Show all posts
BookerT replied at 11-5-2018 04:24 PM
pelakon instagram nyah...kalau zaman mak bebudak dulu kita panggil pelakon majalah nyah...:lau ...

mengarutnya hang.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 04:27 PM | Show all posts
HAHAHAHA baru tengok stagram dia. KAH3

Motip nak propa?
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 04:27 PM | Show all posts
N0v replied at 11-5-2018 04:18 PM
Dia ni kan penyokong kuat Najib sama-sama dari Pekan kalau betul tak pegi mengundi pun dah bagus yan ...

dah update IG.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aduradura at 11-5-2018 04:33 PM

Its okay fazura, iolls still loikeeee youuuu ... biarla bimbo pun, dari pandai tapi tamak haloba , dari gebang pompang pompang kenegaraan tapi hampeh , opsss kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 04:30 PM | Show all posts

mak mengarut atau kau sendiri nubis tak faham apa istilah tersebut nyah...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia xnk mengundi itu hak dia. Ntah2 daftar pun idak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
BookerT replied at 11-5-2018 04:30 PM
mak mengarut atau kau sendiri nubis tak faham apa istilah tersebut nyah...

Adakah semua yg kita buat kena share kat ig..aku pun puli mengundi tp tak share pun kat ig.... pelik betul netizen ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 04:38 PM | Show all posts
Najib kesayangan dia dah kalah daa. Jgn expect dia macam artis lain nak tunjuk solidariti kat Tun M pulak sedangkan dia penyokong kuat Najib bukan Tun M.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 02:15 PM GMT+8 , Processed in 0.202491 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list