CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Azza

Izara & Caprice Respek Pemimpin BN - "Hishamuddin Tun Hussein Berpotens

  [Copy link]
Post time 11-5-2018 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 11-5-2018 04:09 PM
Aiyoo Sembrong's potential as a Prime Minister relies heavily on the fact that he is the son of the  ...

H2O masa kes lahad datu tu pun heshe kepit mcm pondan kan? Celah mana tah berkaliber bagai
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 11-5-2018 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Shinichikudo replied at 11-5-2018 03:57 PM
Caprice ni salah satu duta cyberbully campaign kan? Tp heols la paling byk cyberbully org kt ig..sia ...

Yasssss. Siap panggil orang tu otak sempit.


Ramai pulak backup. Ewwww
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 06:19 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 11-5-2018 06:08 PM
H2O masa kes lahad datu tu pun heshe kepit mcm pondan kan? Celah mana tah berkaliber bagai

Memang forgettable H2O ni. Kalau bukan anak sapa-sapa dah lama melingkup dalam UMNO. Tapi dia kawan baik Jemin Alilah, kamceng habes.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadik menteri pertahanan... kes zulfarhan pun tak bergerak......puih laaaa.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 08:42 PM | Show all posts
Caprice ditogelkan di twitter.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa betul izara aishah ni..selamber je bndihatiku. To each their own kan..
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Caprice ni la ‘Presiden Bawang Malaysia’. Semua isu viral mesti nak membawang lepas tu bila ada orang tak setuju dgn pendapat dia, dia sentap kemudian start cyber bully post kat ig, so all followers akan serang si tukang komen tersebut.

Bang! Bang! my foot
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 10:13 PM | Show all posts
jujur izara. iols nyampah retis u-turn je hakhak. caprice boleh pegi mereput dah, orang tanya dia pegi ngundi tak bukan main dia menceceh. tanya benda simple pon takleh jawab, apoooo tah
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 11-5-2018 11:23 PM | Show all posts
munchkin replied at 11-5-2018 03:43 PM
H2o pada i ok. Wife dia pun ok je. Relaks pegi dinner ngan anak2 macam org biasa takde driver takde  ...

bini KJ pun macam marhaen je takde fefeeling bini menteri.
dulu penah satu flight ngan dia gi penang. dia bawak anak2 n bibik tak silap.. mmg no bodyguard ke apa. naik ekonomi je. baju diorang pun biasa2 je takde la lavish top to toe.
puas ai telek kenapa muka dia ni macam familiar. rupanya nori ngan puma n apa lagi satu nama anak dia lupa lak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 11-5-2018 05:05 PM
Sembrong ni paling-paling dia boleh buat ialah hunus keris kat Mesyuarat Agung UMNO jelah---sekadar  ...

Dia nak jd pm.....lagi jahanam. Dia la paling byk cantas calon2 bagus kat johor tu. Baik la lagi ahmad maslan walaupun sokmo jadi kambing hitam...sampai la terkorban terus....
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 11-5-2018 11:23 PM
bini KJ pun macam marhaen je takde fefeeling bini menteri.
dulu penah satu flight ngan dia gi pen ...

Oh ye ke? Tak slalu dengar cerita pasal nore
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 02:11 AM From the mobile phone | Show all posts
angel.dust replied at 11-5-2018 09:34 PM
Caprice ni la ‘Presiden Bawang Malaysia’. Semua isu viral mesti nak membawang lepas tu bila ada or ...

Aku ni suka org ckp omputih..nmpak sikit educated..hahaha..tp bila tgk kes keira amd kes org tye undi ke tak..dia tulah kaki buli siap ss buh kat ig story..dgn harapan follower ikut sama hentam..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 02:17 AM From the mobile phone | Show all posts
  belek2 muka caprice br aku sedar dia x ensem lgsg..hidung kembang sekati..nsb la pandai speaking bole la bangga sikit
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 03:40 AM From the mobile phone | Show all posts
sabundettol replied at 12-5-2018 02:11 AM
Aku ni suka org ckp omputih..nmpak sikit educated..hahaha..tp bila tgk kes keira amd kes org tye u ...

Rasa nak Bang! Bang! kat muka dia kan.
Orang tanya just a simple ‘yes or no’ question je dandan terus ‘defensive’ kah kah.. nampak sgt ‘guilty’.

Dialah ‘raja pembuli’. Bodo punya kempen.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok tade org yg puji zahid sbb dia mmg truely rubbish.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 10:01 PM | Show all posts
Aku dari dulu tak tau apa yg best sgt dgn caprice
Thread dia bnyk gak kat sini
Tapi kalau dia lalu depan aku mesti aku tak kenal or aku ingat dia bosned

Kalau tak undi tu ngaku jerlah
Takkan amnesia kot
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 12-5-2018 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Shinichikudo replied at 11-5-2018 03:57 PM
Caprice ni salah satu duta cyberbully campaign kan? Tp heols la paling byk cyberbully org kt ig..sia ...

kempen tu berfungsi kat dia je sebenarnya. netizen tak boleh cyberbully artis. artis je boleh kcik hati dengan serangan komen netizen. artis angkat geng buli netizen balik takpe.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 02:33 AM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 11-5-2018 06:11 PM
Yasssss. Siap panggil orang tu otak sempit.



Serious weyh  , heolls mmg kaki cyber bully, sebab heolls  pikir heolls byk pengikut, so heolls rase hebat...kalau sekali dua takpe jugak , ni makin kerap.....iolls harap satu hari nanti ade yg bukak satu benang khas pasal heolls, supaya heolls stop cyber bully & be more rational as konon cool young motivator bak kata bbnu
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 02:36 AM From the mobile phone | Show all posts
angel.dust replied at 12-5-2018 03:40 AM
Rasa nak Bang! Bang! kat muka dia kan.
Orang tanya just a simple ‘yes or no’ question je danda ...


Daripada heolls melayan pertanyaan netz , baik heolls buat bodo / or block jaaa netizen tu....oppsss tp nampaknya, heolls tak mampu nk mengamalkan "flip hair" because heolls sejenis kaki sentap, LOL ...he's not cool man, not cool, shame on yewww ,shame on yewwww
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 02:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Caprice = pondan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

14-8-2022 11:48 PM GMT+8 , Processed in 3.629683 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list