CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 1466|Reply: 11

Najib Ucap Tahniah, Sanggup Bantu Tun Mahathir

  [Copy link]
Post time 11-5-2018 09:34 AM | Show all posts |Read mode
Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dilihat telah menarik perhatian netizen apabila mengucapkan tahniah kepada Perdana Menteri yang baharu iaitu Tun Dr Mahathir Mohamad.


Ucapan tersebut disampaikan menerusi laman sosial Najib sendiri selepas Tun mengangkat sumpah sebagai Perdana Menteri ketujuh.


Dalam pada itu, Najib menerusi tweetnya juga berkata dia sanggup membantu peralihan kuasa yang lancar. - CARI




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-5-2018 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Pencen je la pokjib
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa maksud bantu peralihan kuasa tu??
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
dok usah berlakon simpati
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Kepala bapak dia
Stupid
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Jibby nakkan title Tun la tu...

Cuma current PM jer yg boleh recommendkan pangkat tuh kpd agong utk dianugerahkan..

Silap2 datuk seri pun kena tarik balik sbb bakal dijatuhkan hukuman penjara..
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi Tun bukan seorg yg pendendam..

Bekas musuh politik dia Musa Hitam pun dia rekomen utk diberi Tun.

Even anwar pun dia akan mintak pengampunan diraja utknya..
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 11:33 AM | Show all posts


Aku harap sgt , Tun M dapatkan kumpulkan semua Melayu and jadikan parti Melayu berkuasa untuk tanah melayu.
UMNO klu nak bubar pon takpe --- sbb perjuangan org2 di dalamnya dah tak sama macam UMNO dulu2 .

Bagi aku personally TUN M mmg bijak.
Aku andaikan dia masuk Pakatan Harapan - sebb dia tau dgn cara tu je kot nak bagi kesedaran pada Barisan
Tapi aku harap sgt dia tak dengar cakap DAP and rayuan cina india yg nak hak sama rata dgn Melayu, or any other things that will come up later.
Sebb dasar cina and india dah bagi betis nak paha...

Aku bukan suka nak racist , sbb aku ramai kawan cina india yg baik2 belaka.
Tapi dlm masyarakat kita, yg hati macam syaitan nirojim lebih ramai dr yg baik2 belaka yg aku kenal tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-5-2018 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku sokong Najib tapi bila Tun M naik, secara automatik aku kena sokong Tun M tanpa dolak dalik.
Bukan lalang, tapi ni pesan Nabi kena hormat pemimpin Islam yang dilantik.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 06:20 PM | Show all posts
Hahaha.
Raih simpati?
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 07:38 PM | Show all posts
sub5zero replied at 11-5-2018 09:55 AM
Apa maksud bantu peralihan kuasa tu??

Hand over segala hutang negara dan portfolio Perdana Menteri....


Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
jampi replied at 11-5-2018 07:38 PM
Hand over segala hutang negara dan portfolio Perdana Menteri....

Ooo....ye x ye jugak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 04:03 AM GMT+8 , Processed in 0.079490 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list